Aegean Airlines Νέα κ Πληροφορίες για Aegean

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Καλημέρα, με κωδικό HELLOWINTER για οικονομική θέση, δεν ξέρω περισσότερα :clap:

Last edited:

Leftris B

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Καλημέρα, με κωδικό HELLOWINTER για οικονομική θέση, δεν ξέρω περισσότερα :clap:
είναι για πτησεις εξωτερικου χειμερινους μηνες roundtrip, η εκπτωση ειναι -30% στην αξια του ναυλου (εκτος φορων δλδ)

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
είναι για πτησεις εξωτερικου χειμερινους μηνες roundtrip, η εκπτωση ειναι -30% στην αξια του ναυλου (εκτος φορων δλδ)
Ξέρουμε μέχρι πότε ισχύει η συγκεκριμένη προσφορά;

Dr Snoopy

Member
Αφηγητής
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία
Δεν είναι για όλους,μόνο για αυτούς που πήραν το σχετικό e-mail

"Μόνο ένας εκπτωτικός κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε κράτηση. O εκπτωτικός κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά και είναι συνδεδεμένος με το email του παραλήπτη αυτής της προσφοράς"

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Δεν είναι για όλους,μόνο για αυτούς που πήραν το σχετικό e-mail

"Μόνο ένας εκπτωτικός κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε κράτηση. O εκπτωτικός κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά και είναι συνδεδεμένος με το email του παραλήπτη αυτής της προσφοράς"
Δε νομίζω, προσπάθησα να κάνω κράτηση βάζοντας τον κωδικό που παράθεσε πιο πάνω ο @gioannis13 και τον δέχτηκε αδιαμαρτύρητα. Δεν έχω λάβει αντίστοιχο email.

Dr Snoopy

Member
Αφηγητής
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία
Δε νομίζω, προσπάθησα να κάνω κράτηση βάζοντας τον κωδικό που παράθεσε πιο πάνω ο @gioannis13 και τον δέχτηκε αδιαμαρτύρητα. Δεν έχω λάβει αντίστοιχο email.
Μακάρι να είναι έτσι,εγώ απλά παρέθεσα ένα απόσπασμα από το κείμενο που συνοδεύει την προσφορά.

adiaforos

Member
Συγγραφέας
Τα πάντα δέχεται μέχρι να βάλεις το e-mail, είναι προσωποποιημένη η προσφορά. Γενικά, προσθέτεις τους εκπτωτικούς στο τελευταίο βήμα της συναλλαγής, αν είναι έγκυροι περνάνε εκεί.

Leftris B

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
japan
δεν ξερω εκανα δοκιμες και ισχυει, και μενα το δεχτηκε

adiaforos

Member
Συγγραφέας

exploring

Member
δεν ξερω εκανα δοκιμες και ισχυει, και μενα το δεχτηκε
Δεν ολοκληρώστε την αγορά (όπως και όλοι οι άλλοι) άπλα βάλατε τον κωδικό και μετά την έκπτωση σταματήσατε.
Ακολουθήστε την διαδικασία αγοράς και θα δείτε ότι στην επιλογή θέσης αφού φυσικά συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, η τιμή θα επανέλθει στην αρχική.
Η προσφορά είναι προσωποποιημένη.

Τα πάντα δέχεται μέχρι να βάλεις το e-mail, είναι προσωποποιημένη η προσφορά. Γενικά, προσθέτεις τους εκπτωτικούς στο τελευταίο βήμα της συναλλαγής, αν είναι έγκυροι περνάνε εκεί.
Μέχρι πριν την επιλογή θέσης δείχνει την πρόσφορα. Μετά όχι.

Viaggi

Member
Αφηγητής
Κάνω μια εικονική κράτηση με το δικό μου μειλ που δεν μου εχει έρθει μειλ από την Aegean και όταν βάζω το hellowinter μου γράφει σε απλα ελληνικά << Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τον εκπτωτική κωδικό >>. Αλλάζω το δικό μου μειλ με της γυναίκας μας που έλαβε το μειλ από την Aegean και παίρνει κανονικά την έκπτωση. Διευκρινίζω. Είμαι συνδεμένος με το δικό μου λογαριασμό αλλά στο μειλ επικοινωνίας βάζω το μειλ της γυναίκας μου...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.231
Μέλη
40.252
Νεότερο μέλος
Fetah Belaj

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom