Hayate
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Oπου δεν κανονιζουμε..
- Ταξίδι-Όνειρο
- Hokkaido χειμωνα
Δε θέλω να κλείσω κάτι τώρα αλλά το βάζω δοκιμαστικά και με νευριαζει που δεν τον δέχεται τον κωδικό.Γιατι σε τι τους χαλάω?
| Όλες οι πτήσεις εσωτερικού με έκπτωση έως 40%! |
Πάντα υπάρχει λόγος για να κάνεις επιπλέον διακοπές στην Ελλάδα! Και εμείς σου δίνουμε τον καλύτερο με έκπτωση έως 40% σε όλες τις πτήσεις εσωτερικού. Παράτεινε το καλοκαίρι σου και απόλαυσε χρυσαφένια ηλιοβασιλέματα, ήσυχες παραλίες, αποδράσεις στο βουνό και βόλτες σε πόλεις που θα σου χαρίσουν αξέχαστες εμπειρίες! Η προσφορά αφορά σε όλες τις απευθείας και με ενδιάμεσο σταθμό πτήσεις εντός Ελλάδας, μεταξύ 15/09/2026 – 17/12/2026. |
| Λήγει 19/07! |
τσεκ ιν θα κανεις υποχρεωτικα να παραδωσεις βαλιτσες αλλα θα σου προτεινα να κλεισεις την θεση μολις ανοιξει αυτη η δυνατοτητα (48ωρες πριν) για να αποφυγεις δυσαρεστες εκπληξεις (overbooking)Καλησπερα,εχω ενα ερωτημα που μαλον θα εχουν ρωτησει και αλλοιεχω κλεισει εισητηρια θεσεις και παραδωτεες αποσκευες,πρεπει να κανω τσεκι ιν η δεν χρειαζεται?Πεταω με aegean.Οι μισοι απο την παρεα λενε χρειαζεται και οι μισοι οχι αφου ετσι και αλλιως δινουμε βαλιτσες
Τον έχεις τρελάνει τον αλγόριθμο…Παρατηρω τους τελευταιους μηνες, σε διαφορα routes που παρακολουθω, πως η Αιγαιου εχει γινει υπερβολικα ακριβοτερη του ανταγωνισμου. Υποθετω ισως ειναι τα passes απο τα οποια σε συγκεκριμενους προορισμους εχει καλυψει σημαντικο μερος της πληροτητας και βαραει σε σποτ τιμες; Δεν ξερω αν χανω κατι αλλο; Παντα ηταν λιγο πιο ακριβη αλλα μιλαμε τελευταιο καιρο προσπαθω να βρω καμια πτηση να ανανεωσω τη gold βαθμιδα (ενω μεχρι περυσι ανανεωνα στο 3μηνο) και οι τιμες ειναι χαοτικα υψηλοτερες σε σημειο να μην αξιζει καν η συζητηση! Για παραδειγμα βλεπω τωρα Χιος - Λαρνακα πηγαινε-ελα ΟΛΑ τα ΠΣΚ τον Οκτωβρη 180-200 ευρω με sky και 360 ευρώ το light της Aegean! Εκτος πραγματικοτητας!

Δεν υπαρχουν αυτές οι τιμες......Τον έχεις τρελάνει τον αλγόριθμο…
Να στα κλείσω 100 ευρώ κάτω;
View attachment 546282
Πέρα από τη πλάκα, για εξωτερικό, ναι, τη Sky τη βρίσκω κανένα 50 -100 ευρώ φθηνότερη συνήθως.
Υπόψη, τη Sky την έβλεπα με 7ωρες ταξίδι.![]()
Στο Kiwi με πετάει, μέσω 3ου site είναι η τιμή αυτή.Δεν υπαρχουν αυτές οι τιμες......
Δεν ξερω που τις βρισκει το sky scanner.
Απο το επισημο σαιτ της Aegean στις πτησεις που εχεις βαλει παραπανω ειναι 191.16 το πηγαινε και 170.37 ευρώ. Light και τα 2. 361.53 ευρώ συνολικά και δεν υπαρχει καποια φτηνοτερη πτηση.
Της Sky για ιδιο 3ημερο ειναι 190 ευρώ η οικονομικοτερη...
Ναι δεν ειναι αξιοπιστο το skyscanner, εχω σταματησει να το χρησιμοποιω γι αυτο το λογο.Χωρίς να λέω ότι δεν ισχύει σε αυτή τη περίπτωση, μη του έχεις και πολύ εμπιστοσύνη, πολλές φορές μου έχει τύχει σε 3ο site να δίνει μία καλύτερη τιμή που όταν φτάσεις να πληρώσεις αλλάζει μαγικά στη τρέχουσα.