mikrh tsopana
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αλμερία
- Ονειρεμένο Ταξίδι
- θα το αποφασίσω αύριο
εβαλα τη φωτο ακριβως για να μη διαβαζουμε λινκ κ ψιλα γραμματα.
[Έκανα edit γιατί δεν μπόρεσα να επαληθεύσω για ποιους ισχύει]
.Ούτε εγώ πήρα.Δεν έδωσε σε όλους, δεν ξέρω με ποια κριτήρια το έκανε (εγώ δεν πήρα, για παράδειγμα)
Ο κωδικός είναι FLYMETO2021, αν είχες συμμετάσχει, λογικά θα τον δέχεται. Αρχικά τον δέχεται σε όλους, αλλά αν δεν είσαι δικαιούχος στο log in βγάζει μύνημα « Ο εκπτωτικός κωδικός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αυτήν την κράτηση».Δεν έδωσε σε όλους, δεν ξέρω με ποια κριτήρια το έκανε (εγώ δεν πήρα, για παράδειγμα)
Παιδιά το γράφω με επιφύλαξη ότι ισχύει για όλους τους συμμετέχοντες, εγώ δεν είμαι δικαιούχος, όπως έγραψα, απλά μου το μεταφέρανε. Υποτίθεται ότι εστάλη email στους συμμετέχοντες. Έκανα edit και στο αρχικό post.@adiaforos πού είδες να λέει για τα 30€?
Καλέ έπιασε! Αλλά τι να το κάνω, δεν έχω να πάω πουθενάΟ κωδικός είναι FLYMETO2021, αν είχες συμμετάσχει, λογικά θα τον δέχεται. Αρχικά τον δέχεται σε όλους, αλλά αν δεν είσαι δικαιούχος στο log in βγάζει μύνημα « Ο εκπτωτικός κωδικός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αυτήν την κράτηση».
Παιδιά το γράφω με επιφύλαξη ότι ισχύει για όλους τους συμμετέχοντες, εγώ δεν είμαι δικαιούχος, όπως έγραψα, απλά μου το μεταφέρανε. Υποτίθεται ότι εστάλη email στους συμμετέχοντες.