Aegean Airlines Νέα κ Πληροφορίες για Aegean

North66

Member
Μηνύματα
4.303
Likes
5.039
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Kάποιοι είχαν και τα τυχερά τους!
Εξαιρετικό μάρκετινγκ! Αντί να δώσουν δώρα μέσω κάποιου δημόσιου διαγωνισμού ή κάποιας αντίστοιχης πρωτοβουλίας ή για κάποιο κοινωνικό σκοπό για τα 20 χρόνια, πήραν τηλέφωνο όποιους ήθελαν και μοίρασαν δώρα. Δικιά τους η εταιρεία, δικά τους και τα δώρα φυσικά, το κράξιμο θα το φάνε όμως.
 

fotast

Member
Μηνύματα
9.373
Likes
14.280
Ο CEO με μήνυμα του απολογείται για τις καθυστερήσεις των τελευταίων μηνών αλλά αναφέρει και σαν λόγο την χωρητικότητα της εναέριας κυκλοφορίας.Τις προηγούμενες χρονιές δεν ίσχυε αυτό;
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.363
Likes
9.288
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Τις προηγούμενες χρονιές δεν ίσχυε αυτό;
οχι.
η εταιρεια χωρις να εχει ευθυνη το χειριζεται αψογα το θεμα με σοβαροτητα και υπερ το δεον φροντιδα. μενω υποχρεος. πηραμε 2 voucher των 32€/ ατομο για φαι/ποτα και:

Παρόλο που οι περιορισμοί εναέριας κυκλοφορίας είναι ένας παράγοντας εκτός του πεδίου ελέγχου μας, κατανοώντας την προφανή ταλαιπωρία που προκλήθηκε σε εσάς, θα θέλαμε να σας προσφέρουμε την προβλεπόμενη αποζημίωση για καθυστερήσεις άνω των 3 ωρών στον τόπο προορισμού με ευθύνη του αερομεταφορέα, βάσει του ΕΚ261, ύψους €250/επιβάτη.
https://www.euro2day.gr/news/econom...panellhnios-syllogos-aerolimenikon-gia-t.html
 

mikrh tsopana

Member
Μηνύματα
1.715
Likes
7.789
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Δε ξέρω αν ήμουν απλά τυχερή αλλά τον τελευταίο μήνα έκανα 3 πτήσεις με την Aegean, οι δύο με αφετηρία το ΕλΒε και η τριτη με προορισμό τον ΕλΒε. Καμία δεν καθυστέρησε, τουναντίον, όλες έφτασαν στον προορισμό τους νωρίτερα από τον προβλεπόμενο χρόνο.
 

mourohavlos

Member
Μηνύματα
2.429
Likes
4.414
Στην ενίσχυση της παρουσίας της στη Θεσσαλονίκη προχωρά η Aegean, η οποία από τον Απρίλιο το 2020 θα προσθέσει οκτώ νέες πτήσεις από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» σε πόλεις του εξωτερικού και σε ελληνικά νησιά.
Συγκεκριμένα, για την περίοδο Απριλίου-Οκτωβρίου 2020 η Aegean θα πετάει από τη Θεσσαλονίκη προς Βαρκελόνη, Βρυξέλλες, Ρώμη, Μιλάνο, Ζυρίχη, Βερολίνο και στην Ελλάδα σε Λήμνο και Ικαρία.

Πηγή: https://www.voria.gr/article/aegean-okto-nees-ptisis-apo-ti-thessaloniki-to-2020
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.181
Μηνύματα
883.244
Μέλη
38.892
Νεότερο μέλος
Petr23

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom