Συζήτηση για το νέο κοροναϊο

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.674
Likes
16.382
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ξέρει ο απλός πολίτης τη χρήση της χλωρικινης,κολχικινης η κάθε ουσίας
Πιθανόν να μην μας προσφέρει τίποτα αλλά "η γνώση είναι δύναμη"..
 

viktoria

Member
Μηνύματα
168
Likes
435
Καλησπερα,μετα απο οσα ακουω και βλεπω να κανω μια θεοχαζη ερωτηση μηπως κανας γιατρος απο δω μεσα την απαντησει.Οι δοκιμες κοκτειλ φαρμακων σε ποιους ασθενεις γινονται ?αν γινονται σε ασθενεις με υποκειμενα νοσηματα(sic)αυτοι απο οτι ξερω απο συγγενη μου παιρνουν πολλα φαρμακα που μπορει καποιο απο αυτα να αναιρει να το πω ,την οποια θεραπεια .Ας εξηγησει καποιος αν ξερει ετσι θα βρεθει φαρμακο? εχω καταμπερδευτει κανεις δεν αναρωτιεται?
 

Earth Citizen

Member
Μηνύματα
2.859
Likes
7.077
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά

Borealis

Member
Μηνύματα
3.817
Likes
7.699
Αν κ ο λαικισμος να συζηταμε για πτωματα δεν ωφελει κανενα, θυμιζω οτι η μεταφορα αυτη δεν ηταν φυσικα επιλογη καμιας οικογενειας των εκλιποντων. Απαγορευονται κηδειες κ η διαχειριση του θεματος ανηκει στο κρατος οπου φυσικα δεν θελει να περιμενει το μοναδικο κρεματοριο της πολης. Ετσι γεννηθηκε η φωτο.
Δεν ξεκίνησα εγώ την κουβέντα για τον διαχωρισμό των νεκρών σε τακτικούς και έκτακτους, έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς τουλάχιστον των χωρών της ΕΕ
 

alma

Member
Μηνύματα
3.717
Likes
15.013
Ισπανία 6606
Ιταλία 10203
Ελβετία 290
Γαλλία 2314
Γερμανία 490
Μ. Βρετανία 1228
Ελλάδα 37
Τους πληθυσμούς τους ξέρουμε, τα νούμερα νεκρών τα βλέπουμε
Μωρέ όσες χιλιάδες και να πεθάνουν κάθε μέρα, όσο και να αφανίζεται ένα χωριό από τον ιό κάθε μέρα μόνο στην Ιταλία και άλλο ένα στην Ισπανία, πάντα θα βρεθουν ανώνυμοι στο ίντερνετ που θα ισχυριστούν πως πρόκειται για παγκόσμια συνωμοσία, πως (άκου τώρα!!!!!!) συνεννοήθηκαν ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις ΟΛΩΝ των κρατών του πλανήτη(συμφώνησαν όλοι αριστεροί,δεξιοί, Κουβανοί, Γερμανοί, Αργεντίνοι, Ιρανοί κλπ) να πάρουν μέτρα για να μας στερήσουν την ελευθερία μας εντελώς ξαφνικά και έβαλαν στο κόλπο και γιατρούς ανά τον πλανήτη κλπ., κλπ. Επίσης αρχικά έλεγαν πως πεθαίνουν μόνο γέροι, μετά με τόσους 40ρηδες και 50ρηδες ακόμα και ανήλικους έπαψε αυτή η καραμέλα.
Εν τω μεταξύ ακόμα κι οι κυβερνήσεις που πετούσαν χαρταετό μία-μία αποχαιρετούν σιγά- σιγά αυτή τη θέση( Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ κλπ).

Για να μην πούμε για Ολλανδία που εμφάνισε κρούσμα ΜΕΤΑ από εμάς και τώρα έχει φτάσει σε πολύ χειρότερη κατάσταση με θανάτους κάπου 771 μέσα σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Και ακούγαμε από υποστηρικτές του μοντέλου αυτού πώς έχει πιο νεανικό πληθυσμό, άρα μικρότερο κίνδυνο.Δηλαδή φαντάσου τι χάλι θα βλέπαμε αν είχε και γηρασμένο πληθυσμό σαν την Νότια Ευρώπη.
 
Last edited:

tripakias

Member
Μηνύματα
7.988
Likes
12.053
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ονειρεμένο Ταξίδι
Εκεί

skoumpi

Member
Μηνύματα
1.206
Likes
1.100
Alabama, Washington and Arizona αποφάσισαν ποιοι πρέπει να ζήσουν και ποιοι να πεθάνουν. Ααααααχ, η απόφαση φέρνει στο προσκήνιο μνήμες... Το πιο αυτόματο και ακώλυτο argumentum ad Hitlerum. Να μη συμβούν τέτοια πράγματα, γιατί θα προτιμήσουμε να ήμασταν νεκροί παρά συνυπεύθυνοι ζώντας τα...
People with disabilities including Down’s syndrome, cerebral palsy and autism could be left to die of coronavirus under new guidance on who doctors should prioritize for treatment. US disability advocates say they have been disturbed by guidelines published by the state of Alabama on how to ration ventilators should the pandemic overstretch their resources. New guidance published Alabama officials says that ‘persons with severe mental retardation, advanced dementia or severe traumatic brain injury may be poor candidates for ventilator support.’ It goes on to say that ‘persons with severe or profound mental retardation, moderate to severe dementia, or catastrophic neurological complications such as persistent vegetative state are unlikely candidates for ventilator support.’ https://metro.co.uk/2020/03/27/peop...iority-live-saving-coronavirus-care-12466194/
Εχω σοκαριστεί :oops::oops:περισσότερο και από τον αριθμό των θανάτων που ανακοινώνεται καθε μέρα (και πιστεψε με οι θανατοι με επηρεάζουν πολύ) .... Πες μου πως πρόκειται για αναξιόπιστη πηγη ή καποια παρεξήγηση/////
 

North66

Member
Μηνύματα
4.297
Likes
5.032
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γροιλανδία
Μωρέ όσες χιλιάδες και να πεθάνουν κάθε μέρα, όσο και να αφανίζεται ένα χωριό από τον ιό κάθε μέρα μόνο στην Ιταλία και άλλο ένα στην Ισπανία, πάντα θα βρεθουν ανώνυμοι στο ίντερνετ που θα ισχυριστούν πως πρόκειται για παγκόσμια συνωμοσία, πως (άκου τώρα!!!!!!) συνεννοήθηκαν ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις ΟΛΩΝ των κρατών του πλανήτη(συμφώνησαν όλοι αριστεροί,δεξιοί, Κουβανοί, Γερμανοί, Αργεντίνοι, Ιρανοί κλπ) να πάρουν μέτρα για να μας στερήσουν την ελευθερία μας...
Ο ιός υπάρχει, το θέμα είναι ποια πολιτική διαχείριση και ποια πολιτικά παιχνίδια παίζονται σε παγκόσμιο επίπεδο ώστε να αναβαθμιστεί ή να υποβαθμιστεί η επικινδυνότητά του.

Την καλύτερη όμως απάντηση για τα μέτρα που μας έχουν επιβάλλει στην έχει δώσει ο φίλος μας με τη φωτογραφία του Χαρδαλιά, όπου έχει επισκεφτεί μια περιοχή σε καραντίνα και δεν τον ενδιαφέρει να τηρήσει τα μέτρα ασφαλείας που κάθε απόγευμα με πολύ μαγκιά και τσαμπουκά μας αναγγέλλει, όχι για να προστατεύσει τον ευατό του αλλά για τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας για τις οποίες έκλαιγε ο έτερος υπεύθυνος μία απ' τις προηγούμενες μέρες.

Λοιπόν, υπεύθυνοι κρίσης οι οποίοι δεν μπορούν να αυτοπεριοριστούν και να εφαρμόσουν τα μέτρα που οι ίδιοι ανακοινώνουν για το κοινό, ο ένας κλείνοντας πριβέ εκκλησία για να ψάλλει μαζί με άλλους τέσσερις παπάδες και ο άλλος βγαίνοντας σέλφι χωρίς να τηρεί αποστάσεις ασφαλείας, έχουν αυτοακυρωθεί μόνοι τους και πρέπει να πάνε σπίτια τους.

Και τα πρόβατα κάποια στιγμή βελάζουν αν τα ενοχλήσεις στον ύπνο τους...
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.678
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom