Να σας γνωρίσω τους συναδέρφους μου...

tita

Member
Μηνύματα
732
Likes
223
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ανταρκτική
Αφού βρήκα πώς να γράφω στα ελληνικά από linux, ας το εκμεταλλευτώ και ας κάνω μία εισαγωγή για τους συναδέρφους μου εδώ, ώστε να μη γράφω σε επόμενα τόπικ ποιός είναι ποιός.

-Λ. Είναι Αλγεριανός και είναι γύρω στα...άντα. Τριανταπόσο με σαρανταπόσο. Δεν έχω ιδέα. Και φυσικά ντρέπομαι να τον ρωτήσω! Είναι μουσουλμάνος, με ότι συνεπάγεται αυτό. Δλδ –κατά τη γνώμη μου- φέρεται κάπως υποτιμητικά στις γυναίκες. Όχι τίποτα τρομερό, αλλά καμιά φορά μιλάει κάπως απότομα και μας υποτιμάει σε κάποια πράγματα, λες και είμαστε χαζές και δεν μπορούμε να καταλάβουμε πολλά. Στην αρχή κάπως τσαντιζόμουν, και όταν τσαντίζομαι στεναχωριέμαι κιόλας, αλλά από τότε που ήρθα εδώ, έχω μπροστά μου ένα χαρτάκι με την τελευταία συμβουλή ενός καθηγητή μου: «και μην τα παίρνεις όλα κατάκαρδα» (επειδή ξέρει ότι κατά βάθος είμαι ευαίσθητη και αυτοκαταστροφική) και το κοιτάω. Οπότε όσο μπορούσα, τον έγραφα και συνέχιζα.
Και το χειρότερο, ότι με συνέκρινε με μια προηγούμενη κοπέλα. Γενικώς οι ταμπέλες μου τη σπάνε αλλά τι να του πω κιόλας. Α, ένα άλλο κακό: ότι θεωρεί γενικότερα ότι η Ελλάδα είναι σαν την Αλγερία. Θα ακουστώ ίσως άλλη μία φορά ρατσίστρια, αλλά μετά από όσα μου έχει πει για την Αλγερία, δεν θεωρώ ότι η Ελλάδα είναι στην ίδια μοίρα με τη χώρα του. Χίλια κακά έχει η πατριδούλα μου, αλλά και πάλι πόσα άλλα καλά. Πρέπει να το αναγνωρίζουμε αυτό!
Α, γιατί είναι αυτός σημαντικός για να τον αναφέρω: γιατί είναι ο μετα-διδακτορικός με τον οποίο δουλεύω. Ο καημένος είναι ο μόνος στο πείραμα αυτό (και ίσως και σε όλο τον κόσμο) που δουλεύει πάνω στο θέμα που δουλεύει, και κάπου έχει φρικάρει. Έχει κουραστεί κιόλας να ασχολείται μόνο με ένα θέμα και να μην μπορεί να πάρει και σημαντική βοήθεια από τους άλλους, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι δεν του αρέσει και το Βερολίνο. Για τους δικούς του λόγους. Άντε εντάξει, και επειδή είναι λίίίίγο γκρινιάρης γενικότερα. Αλλά και τώρα που ήρθα εγώ για να τον «ξελαφρώσω» λίγο, δλδ μέρος της δουλειάς που έχει να κάνει, το κάνω εγώ, και πάλι γκρινιάζει. Λες και έπρεπε όλοι να έχουμε γεννηθεί ξέροντας τα πάντα. Τέσπα, ας μην αρχίσω να γκρινιάζω και εγώ τώρα! Α, σε ένα μήνα περίπου θα έρθει κάποιος summer student, λογικά από την Αμερική, οπότε τον βλέπω να κάνει χαρούλες!


-Ε.Μ. Είναι Γερμανός, γέννημα θρέμα του Βερολίνου. Ηλικία: 27 ετών. Είναι το αντίθετο του προαναφερόμενου. Ευγενικός, ευγενής, πανέξυπνος, με κατανόηση, πάντα πρόθυμος να βοηθήσει, δεν θα πει ποτέ κακιά κουβέντα, και ποτέ μα ποτέ δεν θα προσβάλει κάποιον με τα λεγόμενά του, όσο χαζομάρα και αν είναι αυτό που θα πει. Δλδ εγώ έχω πετάξει αρκετές βλακείες, και το παιδί δεν έχει καραφλιάσει ακόμα. Τι να καραφλιάσει δλδ, έχει ένα μαλλί μέχρι τον πισινό του, και πιο κάτω. Ευτυχώς είναι ψηλός, γιατί εγώ αν είχα το δικό του μαλλί και το δικό μου μπόι, θα την έσερνα την αλογοουρά. 'Η καλύτερα θα με έσερνε αυτή. Ξαναγυρνάμε στο χαρακτήρα/προσωπικότητα: Αν και 27 χρονών, έχει κάνει αρκετά στη ζωή του. Το διδακτορικό του το ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβρη, αλλά μέχρι τότε έκανε αρκετά πράγματα. Και η συνεισφορά του στο πείραμα της Ανταρκτικής, στο οποίο δουλεύουμε, είναι από τις σημαντικότερες των συνομηλίκων του. Προσωπικά, τον θεωρώ τον πιο έξυπνο και ταλαντούχο εδώ μέσα. Και παρόλα αυτά, ενώ είναι ο μόνος που έχει κάθε δικαίωμα να είναι ειρωνικός, υπερόπτης και ό,τι άλλο, είναι ο καλύτερος χαρακτήρας. Τα περιστατικά που μπορώ να αναφέρω που δηλώνουν το μοναδικό ήθος του, είναι αρκετά, και δεν θα μου φτάσει ένα τόπικ να τα αναλύω. Με λίγες κουβέντες: θα νοιαστεί πάντα για εσένα, να μη σε ενοχλήσει, να σου προσφέρει θέση, να φροντίσει να μη μείνεις μόνος, να σε βοηθήσει στην εξοικίωση, τα πάντα. Και όχι μόνο στην αρχή, αλλά και τώρα, 2 μήνες μετά. Το λέω, γιατί κάτι τύποι στο Ελλάντα, στην αρχή είναι καλοί και μετά είναι...πάρτους και βάρα τους!Α, έχει και χιούμορ. Δεν θα πω «πράγμα δύσκολο για Γερμανό», γιατί από αυτούς που ξέρω, όλοι έχουν καλή αίσθηση του χιούμορ. Τέσπα, να μην τα πολυλογώ. Με μια λέξη, αυτός ο τύπος είναι ΘΕΟΣ!

Με αυτούς τους 2 είμαι στο γραφείο μαζί, οπότε όπως καταλαβαίνετε υπάρχει μία κάποια ισορροπία.

Και αφού καναμε και διάλειμμα για σοκολατίτσα τώρα, κεράσαμε και τους δύο, ας συνεχίσω....(ο Ε είναι πιο φαγανός από εμένα στις σοκολάτες. Έλαμψε το μάτι του όταν μπήκα με τη σοκολάτα μέσα. και έβγαλε μια χαρούμενη "κραυγίτσα", σαν το γρύλισμα που κάνουν τα κουτάβια όταν δουν λιχουδιά!)

-C.S. o supervisor μου. Γερμανός(όχι βερολινέζος), κοντά στα 60, αλλά φαίνεται πολύ μικρότερος, καθότι οι Γερμανοί με τη ζωή που κάνουν, διατηρούνται μια χαρά. Έχει και αυτός χιούμορ και είναι αρκετά ψηλός (τόσο ψηλός που κατεβάζει το χερούλι της πόρτας του απλώνοντας το ποδι και χρησιμοποιώντας την πατούσα του). Ήταν ο άνθρωπος με τον οποίο ήρθα σε επαφή τον Φεβρουάριο, όταν ήταν να με καλέσουν για το «interview». Τον έτρεμα, καθότι Γερμανός, αλλά αποδείχθηκε ότι δεν χρειαζόταν. Είναι αυτό που λέμε «γαμάτος». Και αυτόν τον διακρίνει μία ευγένεια (ξέχασα τα ελληνικά μου, έτσι γράφεται;;;) ) και διακριτικότητα. Θα σου πει τι έχει να σου πει, αλλά χωρίς να σε προσβάλει ή να στην πει. Ίσα ίσα, θα χρησιμοποιήσει χιούμορ. Και λόγω της θέσης του, έχει και την άνεση να φέρεται όπως θέλει, ήτοι χύμα στο κύμα. Στο κτήριο κυκλοφορεί όπως και αρκετοί άλλοι, με τις παντόφλες (το έχουν αυτό οι Γερμανοί, εντός κτηρίων να φοράνε παντόφλες. έτσι είναι και στα σχολεία θυμάμαι, στα νιάτα μου που πήγαινα δημοτικό στο Μόναχο). Στα meeting που έχουμε, αν δεν τον βολεύει η καρέκλα, βάζει τα πόδια πάνω ή κάθεται όπως θέλει (οι καρέκλες δεν ειναι και οι πιο άνετες, φανταστείτε όπως σε μια αίθουσα εκδηλώσεων, όπου οι καρέκλες ειναι διατεταγμένες στη σειρά). Α, δεν ειναι καθηγητής πανεπιστημίου, απλά ερευνητής, αλλά ο ένας από τους δύο "master" εδώ.


-Ρ.Φ. Βερολινέζος, κοντά στα 25. Φαίνεται και πιο μικρός ίσως. Έχει καταπληκτική αμερικάνικη προφορά, πράγμα ασυνήθιστο για Γερμανό. Αυτός έχει για supervisor κάποιον άλλο, ή μάλλον μία άλλη, την Elisa(αυστριακή), η οποία όμως τώρα είναι λεχώνα και θα αργήσει να μας ξανάρθει, καθώς έχει αδεια μέχρι το 2010. Και αυτός ειναι πολύ καλό παιδί, ευγενικός κλπ. Πάντα με ευγένεια, και αν και είχα κπ αμφιβολίες, τελικά μετά που τον γνώρισα καλύτερα όταν ήρθε στο greek evening και ανοιχτήκαμε περισσότερο, τον συμπάθησα ακόμα περισσότερο.

-Jose: οκ, αυτουνού το όνομα το γράφω, γιατί ειναι και πολύ συνηθισμένο. Είναι Περουβιανός, στα 25 λογικά και αυτός. Καλό παιδί, ξέρετε πώς είναι οι Λατίνοι. Όχι, δεν ειναι σκούρος. Σκούρα χρώματα μεν, αλλά το χρώμα του δέρματός του είναι στις δικές μας αποχρώσεις. Ίσως και να ξάνοιξε το παιδί τόσα χρόνια στο Βορρά. Επειδή είναι πάντα με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη, δυσκολεύομαι καμιά φορά να καταλάβω τα αγγλικά του, διότι όπως καταλαβαίνετε, η προφορά αλλάζει όταν χαμογελάς πολύ. Για αυτόν όμως πρέπει να προσέχω τι λέω, γιατί μαθαίνει γρήγορα τα ελληνικά, και ό,τι δεν θυμάται, το ψάχνει στο ίντερνετ (όπως την κλασική λέξη με τα 3 άλφα). Πρέπει να τον είχα αναφέρει στο τόπικ με το τουρ, είναι το παιδί με το οποίο πήγα μαζί. Α, φεύγει λογικά την ερχόμενη άνοιξη. Προσπαθώ να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και να εξασκήσω τα ισπανικά μου μαζί του, αλλά μου είναι κομματάκι δύσκολο, καθώς όλη τη μέρα μιλάω και σκέφτομαι αγγλικά, έξω από εδώ πρέπει να γυρίσω το διακόπτη στα γερμανικά (που έχουν τελείως άλλη λογική), έχω και τα ελληνικά ...ε, καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει αν αρχίσω και εντατικά ισπανικά! Ευτυχώς ήρθε τώρα για 2 μήνες μία ισπανίδα, οπότε του δίνουν και καταλαβαίνει. Χαίρομαι βέβαια που μπορώ και καταλαβαίνω, αλλά δυσκολεύομαι να μιλήσω. Όχι δυσκολεύομαι, αδυνατώ. Για να πούμε και την αλήθεια...




Πρ.: Ινδός, μεταδιδακτορικός, ηλικία: 35. Είναι ο πιο κοντινός στη δικιά μας νοοτροπία, οπότε μαζί του αισθάνομαι σαν να είμαι με Έλληνα. Και τώρα που το σκέφτομαι, είναι αυτός με τον οποίο έχουμε βγει περισσότερο. Ο θείος του είναι ποιητής, και επισκέπτεται σχεδόν κάθε 2-3 χρόνια τη χώρα μας, μένοντας σε άλλους φίλους του ποιητές και μη. Οπότε ο Πρ έχει ακούσει τα καλύτερα για την Ελλάδα. (πρ...αστείο ακούγεται...πρρρρρρρρρ)


(υπομονή, τελειώνω...)


-Ρ.Λ. Διδακτορικός, Γερμανός από το Ααχεν, τελειώνει μάλλον το φθινόπωρο, αν προλάβει να γράψει την εργασία του. Έχει πλάκα, είναι καλό παιδί και το σημαντικότερο: τέλειος φωτογράφος. Στο site του έχει μερικές φωτό που είναι όλα τα λεφτά. Αν με αφήσει να "κλέψω" 2-3 να σας τις δείξω, θα σας τις βάλω. Αν και λογικά δεν θα έχει πρόβλημα, αφού τις έχει δημόσια στο site του.

-Βικτώρια: η Ισπανιδα που ήρθε μολις πριν 2 βδομαδες, για 2 μήνες. Δεν μιλαει σχεδον καθολου αγγλικά, δλδ προτασεις δεν μπορει να κανει. Λέξεις λεει μονο. Αλλά έχει πολύ γέλιο, είναι η μόνη που τραγουδάει εδώ πέρα, είναι πάντα μες στο κέφι και ο τρόπος που διαβάζει τα αγγλικά έχει πολύ γέλιο. Προχθές που πήγαμε για φαί, άρχισε μια μελωδία και κάπου την έκοψε. Ε, συνέχισα εγώ και έτσι φτάσαμε στο restaurant. Είναι και κωλόφαρδη. Βρήκε και αυτή σπίτι με τη μία. Αυτό που βρηκε μέσω ιντερνετ το πρόλαβε κπ, αλλά ο ιδιοκτήτης τηλεφώνησε σε κάποιον γνωστό του και αμέσως της βρήκανε ένα πολύ ωραίο, κοντά στη δικιά μου περιοχή.

-Π. Γερμανός, που δεν βρίσκει το λόγο να μιλάει γερμανικά, θεωρεί ότι είναι άχρηστη γλώσσα, όπως και ότι δεν βρίσκει κατι ιδιαιτερο στη Γερμανία. Πριν κανά μήνα, που γύρισαν τα παιδια απο το Αμερικα, τον φέρανε και αυτον μαζί. Είπε θα καθοταν 2 μηνες, αλλα θα καθησει κανα χρονο τελικα. Αλλά προς το παρον έχει 2-3 αλλαξιες μονο μαζι του. Με μια τσαντα ώμου ήρθε. Ολιγαρκης! Είναι 36 χρονών και μοιάζει για 27. Έπαθα σοκ οταν μου το ειπε, και παρόλο που μου εδειξε ταυτοτητα, δεν το πιστευα για 3 εβδομαδες. Μια μερα καθησα και τον κοιτουσα προσεκτικα, τα μάτια, τα μαλλιά, τα φρύδια, όλα και ναι, πειστηκα μετά από πολλά. Έχει πολύ σοβαρό στυλ, δλδ ενώ πάντα ειναι πρόθυμος να βγει και να διασκεδάσει, δεν θα μιλάει πολύ. Και οταν μιλάει, ο τονος του ειναι τέτοιος που τον περνάς για πολύ μικρότερο.

-Γκ. Καινούριος και αυτός, Ουαλός, που όσο τον γνωρίζω καλύτερα λέω «και γαμώ τους τύπους». Την προφορά του τη βρίσκω πολύ σέξι, αλλά δεν το λέω γιατί θα με παρεξηγήσουν! Έχει πολύ χιούμορ, και με την προφορά του είναι κορυφή. Λες και βλέπω ταινία. Σήμερα ήρθε με ξυρσιμένο κεφάλι και σχολίαζε: ναι, συνήθως ξυρίζω μόνο το μούσι, αλλά χθες το βραδυ δεν πρόσεχα και παρασύρθηκα. Το ξύρισα όλο. Την προηγούμενη φορά που το έκανα αυτό, δεν είχα καθρέπτη, οποτε χρησιμοποίησα την webcamera. Και να στο λέει αυτο σοβαρά, με ουαλική προφορά.... Γενικώς τα πετάει στο ξεκάρφωτο και με σοβαρό ύφος...


-Η.Π. Γερμανίδα, κάνει τη διπλωματική της. Της λεω μια μέρα: «για Γερμανίδα πάντως, γελάς αρκετά. Καλό είναι αυτό!» και μου απαντά:
-Ναι, γελάω. Αλλά δεν είναι καλό. Γιατί είμαι ντεθού, και οι ντεθούδες δεν πρέπει να γελάνε. Τς τς τς...ντροπιάζω το ειδος...
Πλάκα έχει και αυτή. Φοράει όλο μαύρα και κάτι αρβύλες, αλλά γελάει συχνά!


-Κλαιρ: Γαλλιδα, που ήρθε με erasmus νομιζω, και ταυτοχρονα δουλευει και σε εμάς. Φεύγει τέλη αυγούστου. Και αυτή πολύ καλή κοπελίτσα, με τέλεια προφορά στα γερμανικά και στα αγγλικά (εκτος φυσικά από τη μητρική της, τα γαλλικά).



Άντε, νομίζω αυτοί φτάνουν....Οι άλλοι δεν ειναι τοσο σημαντικοί.
 
Last edited by a moderator:

getxowoman

Member
Μηνύματα
2.207
Likes
1.289
Tita,αυτο που μου αρεσει με εσενα,ειναι ο ενθουσιασμος που βγαζεις.

Τι ακριβως κανεις στο Βερολινο μας εχει πεις και δε το εχω παρει χαμπαρι; Ή δε γινεται να μας το πεις;
 

KIKI

Member
Μηνύματα
2.693
Likes
6.667
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αφρική Ναμιμπια
τιτα πολυ χαριτωμενος ο τροπος που γραφεις !!!

και εγω που νομιζα οτι εχω προβλημα να θυμηθω τους ηρωες στα βιβλια του Μαρκες :haha::haha:

Τωρα μου εβαλες και άλλη εγνοια :lol:
 

Vylker

Member
Μηνύματα
30
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού - Τόκυο
Πρέπει να περνάς πολύ καλά στη Γερμανία πάντως γιατι μιλάς πολύ ενθουσιασμένη και χωρίς να σε ξέρω μου μετέδωσε ενα χαμόγελο ο τρόπος που γράφεις, εύχομαι τα καλύτερα.
Οκ, τί να λέμε τώρα, Ευρώπη, εύχομαι να γίνουμε κάποτε κ μείς άνθρωποι, ίσως σε 5-6 γεννιές απο τώρα. Έπρεπε εγώ νά γραφα για τους δικούς μου συναδέλφους χαχαχα, ζήλεια, ξερολακίτιδα και γλωσσοφαγιό, μιά χαρα.
 

Dorotija

Member
Μηνύματα
1.297
Likes
701
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Yemen
Οκ, τί να λέμε τώρα, Ευρώπη, εύχομαι να γίνουμε κάποτε κ μείς άνθρωποι, ίσως σε 5-6 γεννιές απο τώρα. Έπρεπε εγώ νά γραφα για τους δικούς μου συναδέλφους χαχαχα, ζήλεια, ξερολακίτιδα και γλωσσοφαγιό, μιά χαρα.
Γιατί ρε παιδιά; οι καλοί πήγαν όλοι στο εξωτερικό???
 

tita

Member
Μηνύματα
732
Likes
223
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ανταρκτική
Tita,αυτο που μου αρεσει με εσενα,ειναι ο ενθουσιασμος που βγαζεις.

Τι ακριβως κανεις στο Βερολινο μας εχει πεις και δε το εχω παρει χαμπαρι; Ή δε γινεται να μας το πεις;
αλήθεια; ακούγομαι ή μάλλον...διαβάζομαι ενθουσιασμένη; δεν το ειχα καταλάβει αυτο. Γενικώς ναι, είμαι, αλλά όταν το έγραφα δεν ήμουν και στο τσακιρ κέφι. Ο μόνος μου ενθουσιασμός ήταν που βρήκα πώς να γράφω σε microsoft office των windows ενώ είμαι σε linux (ναι, ξέρω, χαζό παιδί χαρά γεμάτο, αλλά χάρηκα που μπορώ να γράφω ελληνικά. Αν και ο Ε μου λεει: μη χαιρεσαι όμως πολύ, γιατί αν συμβει κατι και θέλεις βοήθεια, δεν θα μπορεί κανένας να σε βοηθήσει, γιατί δεν θα βγάζει τα γράμματα:D. θα γράφεις ό,τι θέλεις, αλλά...ΑΛΛΑ!)

Τι κάνω: ναι, τώρα που έμαθα κι εγώ, μπορώ να σας πω. Γιατί πριν λίγο καιρό, ούτε εγώ ήξερα ακριβώς. Λοιπόν, προς το παρόν εργάζομαι ως επισκέπτης( ; ) και σε κανα μήνα θα είμαι φοιτήτρια Diplomastudent, δλδ θα πρέπει μέχρι το Δεκέμβριο να παραδώσω μία διπλωματική, η οποία θα είναι για να εξισωθεί το πτυχίο μου με το δικό τους Diploma. Και ΑΑΑΑΑΝ όλα πάνε καλά, από Γενάρη μάλλον, αρχίζω διδακτορικό. Βασικά τώρα είμαι Promotion Studentin. Τώρα τι είναι αυτό, θα σας γελάσω. Ο supervisor μου είπε ότι ειναι για αυτους που ειναι στο σταδιο του διδακτορικού. Αλλά ας μας πληροφορήσει κπ γνώστης καλύτερα. Βασικά δεν με νοιαζει και πολύ πώς θα με λένε (αρκεί να μη με βρίζουν βέβαια), αρκεί που θεωρούμαι από τώρα φοιτήτρια και απολαμβάνω τα προνόμια.
και φυσικά, ελπίζω ότι στο μέλλον, όπως μου είπανε, ως φοιτήτρια, θα αυξηθεί και ο μισθός....(ελπίζω να μη μείνω μόνο στα όνειρα). Αλλά φυσικά και οι υποχρεώσεις, καθότι θα υπογράψω άλλο συμβόλαιο, με πολύ περισσότερες απαιτήσεις.
 

tita

Member
Μηνύματα
732
Likes
223
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ανταρκτική
τιτα πολυ χαριτωμενος ο τροπος που γραφεις !!!

και εγω που νομιζα οτι εχω προβλημα να θυμηθω τους ηρωες στα βιβλια του Μαρκες :haha::haha:

Τωρα μου εβαλες και άλλη εγνοια :lol:
έλα μωρέ, αυτό θα είναι το σκονάκι σου!
 

muya

Member
Μηνύματα
207
Likes
71
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αργεντινή
ειναι παντα ευχαριστο να σε διαβαζω!
εμενα μου αρεσε αυτος ο Π που δε βρισκει το λογο να μιλαει γερμανικα!
και εγω εχω παρατηρησει οτι στην Ισπανια οι περισσοτεροι μικροδειχνουν, τι ειναι αυτο βρε παιδια;
 

traveladdict

Member
Μηνύματα
1.380
Likes
1.341
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Φίλη tita, να υποθέσω ότι είσαι ψιλοτσιμπημένη με τον Ε.Μ???????:haha::haha::haha::haha:
 

tita

Member
Μηνύματα
732
Likes
223
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ανταρκτική
ναι καλέ, λέει ειναι η πιο άχρηστη γλώσσα να μιλαει κανεις. Μονο οι Γερμανοί τη μιλάνε. Αλλα εμένα μου αρέσει. Μακάρι να μπορουσα να τη μιλαω περισσότερο. Αλλά σε αυτούς που τους ξέρω, τους ντρέπομαι. Προτιμώ να μιλάω στα αγγλικά. Σε κανα mail ομως, αν ειναι Γερμανος, του τα γραφω στα γερμανικά. Βεβαια μου απαντανε στα αγγλικά, αλλα δεν πειραζει (φαινεται τα σκοτώνω τα γερμανικά, και σου λεει: κατσε να της τα πουμε στα αγγλικά να μην καταλαβει άλλα αντι άλλων...)
 

tita

Member
Μηνύματα
732
Likes
223
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ανταρκτική
Φίλη tita, να υποθέσω ότι είσαι ψιλοτσιμπημένη με τον Ε.Μ???????:haha::haha::haha::haha:
οπα, τώρα το ειδα: αααχ μωρέ, καλός είναι, αλλά τον χαίρεται άλλη:(. Πήγανε και την Παρασκευή στο Παρισι, για τη συναυλια των ACDC(καλα, να τον δειτε να μιλάει για τη συναυλία...με ένα χαμογελο μέχρι τα αυτιά). Και κάθησαν και 2 μέρες για αξιοθέατα. Εμ, Παρίσι ειναι αυτό.
Πάντως αν σας βρισκεται κανας παρόμοιος, κάντε τον μια πάσα προς τα εδώ pleeesaee...:D
έχει και αδερφό τώρα που το σκέφτομαι:bleh:, αλλά πρέπει να είναι λίγο στόκος: ήθελε λέει να πάει στην Ελλάδα για να δει τον Κολοσσό της Ρόδου:haha::haha::haha::haha:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.783
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom