Ντουμπάι Ντουμπάι και οικονομικά αεροπορικά

Μηνύματα
415
Likes
1.365
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Από το 2020 έγω και 2 φίλοι μου θέλουμε να επισκεφτούμε το Ντουμπάι και επ ευκαιρίας να συναντήσουμε έναν φίλο μας που μένει εκεί.Οι τιμές για αρχή είναι ακριβές και δύσκολα βρήκα πτήση από τον Φλεβάρη και μετά κάτω των 250 ευρω.Υπάρχει κάποια φτηνότερη λύση? Η wizz air δυστυχώς από ότι είδα δεν έχει πια φτηνές πτήσεις μέσω Σόφιας.Οι 2 πιο πιθανές επιλογές είναι με turkish μέσω Κωνσταντινούπολης και η δεύτερη είναι μεσω Τζέντα με Saudi Arabian και η φτηνοτερη .Οι ερώτησεις μου είναι κυρίως έχετε κάποια ιδέα να πάω φτηνά και αν επιλέξω μέσω Τζέντας έχει κανείς εμπειρία με την συγκεκριμένη αεροπορική ?Είναι καλή εταιρεια? Και πόσο ασφαλής είναι ακόμα και για stopover και αν χρειαζόμαστε βίζα για ανταπόκριση λίγων ωρων?
 

Earth Citizen

Member
Μηνύματα
2.859
Likes
7.077
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι 250 από εδώ για Ντουμπάι είναι καλή τιμή. Μην περιμένεις να βρεις κάτι πάρα πολύ καλύτερο. Τσέκαρε και Wizzair από Βουδαπέστη.
 

North66

Member
Μηνύματα
4.303
Likes
5.039
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Ο Φλεβάρης είναι high season, δε θα βρεις φθηνά εισιτήρια (αν με το φθηνά εννοείς τιμές Ευρώπης Ryanair). Κοίτα και τη MEΑ, συνήθως είναι μια οικονομική επιλογή στις μη απευθείας πτήσεις και με αποσκευή στην τιμή.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.186
Μηνύματα
883.273
Μέλη
38.893
Νεότερο μέλος
stefanoss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom