Βέλγιο Γερμανία Ντύσσελντορφ ή Βρυξέλλες για 3 ημέρες;

konv

Member
Μηνύματα
75
Likes
7
Το ταξίδι θα είναι μάλλον ΠΣΚ ίσως και Δευτέρα. Βρυξέλλες (έχω ξαναπάει για 1 ημέρα) ξέρω ότι έχει κοντά Γάνδη , Μπρυζ (έχω ξαναπάει) ενώ Dusseldorf δεν έχω πάει. Επίσης θα είναι μέσα στον Δεκέμβρη οπότε φαντάζομαι θα έχει Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Δεν θα πάω σε μουσεία, κυρίως μ'ενδιαφέρουν οι βόλτες , να αφουγκραστώ τις πόλεις και ψώνια σε μαγαζιά.
Κάθε σχόλιο καλοδεχούμενο, ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 

giorgoStar

Member
Μηνύματα
50
Likes
316
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εφόσον έχεις πάρει κάποια στιγμή αέρα Βελγίου, πήγαινε Ντίσελντορφ. Είναι αρκετά όμορφη, όμορφο σημείο στο Ρήνο, εντυπωσιακό το financial district παραποτάμια, η παλιά πόλη καλοδιατηρημένη, με μεγάλη αγορά για όλα τα γούστα και με το χριστουγεννιάτικο στόλισμα πιστεύω θα ικανοποιηθείτε. Η Γάνδη ας πούμε θα έχανε σε αυτό το κομμάτι (στα ψώνια).
 

paefstra

Member
Μηνύματα
12.986
Likes
40.872
Θα εκπλαγεις απο το ποσο γρηγορα μπορεις να πεταχτεις Βρυξελλες απο το Ντυσσελντορφ με τρενο η λεωφορειο, μαλιστα αρκετα οικονομικα (απο 15 ευρω το τρενο, πιο φτηνα νομιζω το λεωφορειο).
Κλεισε οπου βρεις φτηνοτερη διαμονη και βαλε ενα βραδυ στην αλλη πολη αναλογα την ορεξη σου (αν εχεις υπολοιπα σε Βρυξελλες, υποψιαζομαι οτι σε συμφερει να μεινεις Ντυσσελντορφ).
 

North66

Member
Μηνύματα
4.302
Likes
5.037
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Βρυξέλλες 1 μέρα δεν έχεις δει Βρυξέλλες. Επίσης Δεκέμβρη μήνα σε αυτές τις περιοχές δύει γρήγορα οπότε δεν έχει νόημα να τρέχεις από χώρα σε χώρα. Η δική μου πρόταση να μείνεις Βρυξέλλες και να χαρείς τις χριστουγεννιάτικες αγορές της (Grand Place, Bourse, Sainte-Catherine) και να πεταχτείς για μονοήμερη σε κάτι πιο κοντινό απ' το Ντύσελντορφ όπως είναι η όμορφη και ζωντανή Αμβέρσα.
 

escursione

Member
Μηνύματα
1.413
Likes
4.503
Ντίσελντορφ και ημερήσια στη γειτονική Κολωνία καθώς και στη γενέτειρα πόλη του Μπετόβεν τη Βόννη, είναι η δική μου πρόταση.
 

sof1a_vs

Member
Μηνύματα
17
Likes
7
Καλησπέρα,

Έχω πάει και στα 2 μέρη και θα σου πρότεινα να μείνεις στο Ντίσελντορφ. Είναι μια πολύ όμορφη πόλη, εύκολη, τα έχεις όλα στα πόδια σου, αγορά, εστιατόρια κτλ. Τη βλέπεις σχετικά γρήγορα, παλιά και νέα πόλη, δεν είναι καθόλου κουραστική και θα μπορέσεις να πεταχτείς στην Κολωνία, για μια εντυπωσιακή φωτογραφία κ με ακόμη μεγαλύτερη αγορά, που είναι επίσης πολύ ωραία και στα 30’ απόσταση. Επίσης έχει και ένα μεγάλο εκπτωτικό εμπορικό, το οποίο είναι σαν ένα χωριό με σπιτάκια, με επώνυμες μάρκες σε απίστευτα καλές τιμές στο Ρόρμουντ το οποίο είναι γύρω στα 45’ απόσταση, πολύ όμορφο και γιορτινό.
 
Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.159
Μηνύματα
882.468
Μέλη
38.877
Νεότερο μέλος
Constansimota

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom