ΗΠΑ Ξενοδοχεία στην Νέα Υόρκη

aik7

Member
Μηνύματα
15
Likes
60
Αναζητώντας ξενοδοχεία για New York "ξενέρωσα" λίγο με τις τιμές που μου έδιναν οι διάφορες μηχανές για το κέντρο στο Μανχάταν. (Το λιγότερο 200Ε) Έχει μείνει κανείς σε κάποιο αξιοπρεπές hotel με κόστος 100-110 Euro/βραδιά; Γνωρίζει κανείς αν είναι προτιμότερο να μείνεις σε κάποιο κοντινό προάστιο; Θέλουμε να πάμε τη ερχόμενη άνοιξη και να μείνουμε 2 βδομάδες τουλάχιστον, αλλά τα 200+ Ευρώ το βράδυ είναι πάνω από τις δυνάμεις μας.
 

dk

Banned
Μηνύματα
1.397
Likes
55
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Μολις συνδεθει ο Δακης θα λυθει το προβλημα σου!:)
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.400
Likes
17.206
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ρίξε μια ματιά στο www.hotelclub.com και θα βρεις. Γενικά ότι και να ψάξεις μέσα στο Μανχάταν δεν είναι φτηνό, αλλά βρίσκεις στα λεφτά που θέλεις.

Εγώ πέρσι έμεινα στο Wellington που ήταν 7η λεωφόρο και 55 δρόμους, και έδινα 110 τη βραδιά για δίκλινο δωμάτιο.

Ψάξε εκεί και αν χρειαστείς βοήθεια για την τοποθεσία κλπ εδώ είμαστε. :)
 

aik7

Member
Μηνύματα
15
Likes
60
Στο www.hotelclub.com για τον επόμενο Μάιο δεν βρήκα τίποτα στο κέντρο σε φυσιολογικές τιμές. Στη σελίδα του Wellington μου βγάζει το δωμάτιο >200Ε. Καμία άλλη ιδέα;
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.400
Likes
17.206
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Το πρόβλημα είναι ότι είναι πολύ νωρίς, και όλα τα ξενοδοχεία έχουν τιμές on request, δηλαδή πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο για να σου δώσουν τιμές.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος βιασύνης, ειδικά όσον αφορά τα ξενοδοχεία. Εγώ στο wellington είχα κλείσει 2 μήνες πριν χωρίς κανένα πρόβλημα, και υπήρχαν και πολλές εναλλακτικές λύσεις.

Αυτό που σου προτείνω είναι να οριστικοποιήσεις τις ημερομηνίες που θα πας, και νάχεις το μυαλό σου για αεροπορικά φτηνά σιγά σιγά. Ξενοδοχείο θα βρεις από το νέο έτος.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις ξενοδοχείο στην τιμή που λες, ειδικά στη Νέα Υόρκη που είναι πήχτρα στα ξενοδοχειά. :)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.724
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
fanisfanisfanis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom