Ξενοδοχείο για πρόσβαση στη Ν. Ιωνία Αττικής

LIDA

Member
Μηνύματα
449
Likes
229
Παιδιά τα φώτα σας παρακαλώ ούσα θεσσαλονικιά!Μία φίλη ψάχνει ξενοδοχείο για να έχει εύκολη πρόσβαση στη Ν. Ιωνία. Που βολεύει να μείνει???Κηφισιά ή κέντρο??Ξέρετε κάποιο συγκεκριμένο??Ευχαριστούμε!!!
 

LIDA

Member
Μηνύματα
449
Likes
229
Παρακαλώ να μεταφέρει κάποιος το θέμα εκεί που πρέπει γιατί εγώ δεν ξέρω!!!Με συγχωρείτε!!!
 

nera_gr

Member
Μηνύματα
816
Likes
193
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Καλημέρα, πώς θα μετακινείται η φίλη σου, με μέσα συγκοινωνίας ή αυτοκίνητο/ταξί; Στη δεύτερη περίπτωση μπορεί να μείνει εκεί γύρω, Μαρούσι, Κηφισιά, Πεύκη κλπ
Δύο που βρήκα είναι το Civitel Hotel | Maroussi Hotel | Business Hotel Athens και το DESROSES Αυτό βολεύει και για μετακίνηση με τον ηλεκτρικό.
 

LIDA

Member
Μηνύματα
449
Likes
229
Ευχαριστώ nera. Με μέσα συγκοινωνίας ή ταξί, δεν έχει πρόβλημα.
 

anny

Member
Μηνύματα
3.423
Likes
1.791
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Σημείωσε ότι λόγω έργων στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, στο σταθμό Ν.Ιωνία είναι κλειστή η αποβάθρα με κατεύθυνση προς Πειραιά.

Άρα, αν η φίλη σου διαλέξει ξενοδοχείο στα βόρεια προάστια θα πρέπει να κατεβαίνει μια στάση μετά τη Νέα Ιωνία, δηλαδή στα Πευκάκια και να αλλάζει αποβάθρα προς Κηφισιά για να κατέβει στη Νέα Ιωνία.

Στην περίπτωση που επιλέξει ξενοδοχείο προς το κέντρο, στην επιστροφή της θα πρέπει να επιλέγει αντίθετη κατεύθυνση, δηλαδή προς Κηφισιά για ένα σταθμό (Νέο Ηράκλειο) και από εκεί να αλλάζει αποβάθρα για να πάρει τη σωστή κατεύθυνση προς Πειραιά.

Βέβαια, ο σταθμός Πευκάκιά είναι πολύ κοντά στη Νέα Ιωνία, οπότε ίσως με λίγο περπάτημα παραπάνω, να γλιτώνει την ταλαιπωρία αυτή.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.159
Μηνύματα
882.468
Μέλη
38.877
Νεότερο μέλος
Constansimota

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom