Τουρκία Ξενοδοχειο στην Κωνσταντινουπολη

alexandrak

Member
Μηνύματα
44
Likes
7
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού
Γεια σας,
σκεφτομαι να κανω ενα ταξιδακι στην Κωνσταντινουπολη και θα ηθελα να μου προτεινεται καποιο ξενοδοχειο στο κεντρο (πλατεια Ταξιμ κυριως). δεν με νοιαζει το αν θα προσφερει πρωινο φαγητο η αν θα ειναι υπερπολυτελες απλα να ειναι καθαρο και να μην ειναι πανακριβο!
ευχαριστωωω!
 

Pandora

Member
Μηνύματα
2.803
Likes
961
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
alexandrak, :welcome2:

Διάβασε στην TravelPedia, ότι αφορά τη διαμονή στην Κωνσταντινούπολη, θα βρεις αυτό που ζητάς...
Η Ερση έχει κάνει διατριβή στην πόλη, θα μαζέψεις κι άλλες πληροφορίες :)
 

japetus

Member
Μηνύματα
580
Likes
1.072
Εγω απλά να παραθέσω -χωρις να εχω παει ο ίδιος- ενα ξενοδοχειο που το δίνανε σαν συνεργασία αν εκλεινες σαββατοκύριακο με τα λεωφορεια της Μετρο..
Δεν ξερω πώς είναι, βρισκεται ομως πάρα πολύ κεντρικά, πάνω στο Νεβιζαντέ, το δρομάκι με τις ταβέρνες στη ψαραγορά στην Ιστικλαλ, και δίνει το δίκλινο -ειχα τηλεφωνησει- 75 ευρω, καθολου ασχημα για την περιοχη που ειναι και για την σεζον. Δεν ξερω τί γίνεται απο θορυβο όμως μια και η περιοχή ειναι πολυσυχναστη..
Welcome to Interroyal Hotel

Επαναλαμβανω, δεν εχω μεινει, αλλα για να συνεργαζονται μαζι δεν πρεπει να ειναι ασχημο. Μπορειτε να ψαξετε στο traveladvisor για αξιολογησεις...
 
Μηνύματα
607
Likes
115
Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
πολύ καλό το χίλτον, σε καλή θέση, λίγο ακριβό, όμως υπάρχουν καλοκαιρινές προσφορές (μένεις δύο ημέρες πληρώνεις μία). δες την ιστοσελίδα τους.δεν είναι μακριά από την πλατεία ταξίμ.Αν θέλεις ακόμη πιο κοντά, αλλά και πιο ακριβά δες το μαρμαρά και το χάγιατ. πρόσφατα ήταν να μείνω στο χαγιάτ αλλά επειδή το βρήκα πανάκριβο, προτίμησα το χίλτον. (μιλάω πάντα για 5 αστέρια)
 

paragianna75

Member
Μηνύματα
53
Likes
7
Επόμενο Ταξίδι
astana-kazakhstan?
Ταξίδι-Όνειρο
Namimbia
Nα συμπληρώσω και εγώ οτι έμεινα στο Erboy Hotel Erboy Hotel // Welcome! το οποίο βέβαια βρίσκεται στην περιοχή Sultanahmet και οχι στην Τaksim που ψάχνεις.Όμως είναι πολύ κεντρικό και το σημαντικό δίπλα στη στάση Sirkeci train station.Ρίξε μια ματιά στο site να κατεβάσεις και τους χάρτες - έχει πολύ καλό χάρτη συγκοινωνιών :)
 

Carmen

Member
Μηνύματα
36
Likes
8
Επόμενο Ταξίδι
ακόμα το ψάχνουμε!
Ταξίδι-Όνειρο
Θέλω να πάω παντού!
Καλημέρα, στην Κωνσταντινούπολη εχω μείνει σε διάφορα ξενοδοχεία. Αυτα που πιστεύω πως άξιζουν είναι:
1) Point hotel-πλατεία ταξίμ, άψογο service, πεντακάθαρο και σε λογική τιμή γι' αυτά που σου προσφέρει.
2) Armada hotel- ιστορικό κέντρο, πολυ όμορφο, καθαρό και σε πολύ καλή τιμή.
3) The Marmara Instabul- πλατεία ταξίμ, σε πολυ βολικό σημείο και το βρίσκεις σε πολύ καλές τιμές ιδίως μέσα απο τα πρακτορεία.

Και το ξενοδοχείο στο οποίο θα ήθελα να μείνω είναι το Sumahan on the water
 

costa-costa

Member
Μηνύματα
7
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου φυσάει ο Άνεμος
Σε όποιο κεντρικό ξενοδοχείο κι αν επιλέξεις να λάβεις υπόψη και να ζητήσεις να σε βάλουν σε πίσω δωμάτιο αφού έχει αρκετό θόρυβο στα μπροστινά είδικά τώρα το καλοκαίρι και κυρίως το Σάββατο βράδυ.
Το δε Interroyal είναι πολύ κεντρικό μεν αλλά το βραδινό ύπνο ξέχασε τον μιας και βρίσκεται στην καρδιά της νυχτερινής ζωής του κέντρου.
Εξαρτάται βέβαια γιατί μπορεί εσυ να κοιμάσαι τη μέρα στην Πόλη! :)
 

ThanasisU2

Member
Μηνύματα
3.469
Likes
3.433
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Καλήμερα σας παίδες, θέλω μια μικρή βοήθεια. η παρέα μου και εγώ, θα επισκεφτούμε την πόλη αρχές Σεπτέμβρη. θα είμαστε γύρω στα 10 άτομα μπορεί και παραπάνω. τι μου προτείνετε. να απευθυνθούμε σε κανένα ελληνικό πρακτορείο η μου προτείνετε κάποιο τούρκικο ή να κλείσουμε μόνοι μας?
υγ εισιτήρια έχουμε κλείσε μόνοι μας, αρά δε χρειαζόμαστε να αγοράσουμε.


σας ευχαριστώ!
 

NTINA

Member
Μηνύματα
820
Likes
146
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Σαφώς και να κλείσετε μόνοι σας,
στην περιοχή του Σουλτάναχμέτ
έχει απίστευτα ξενοδοχεία και σε πολύ καλές τιμές.
 

Panagiota^

Member
Μηνύματα
658
Likes
276
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Μόνοι σας λέω κι εγώ. Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη από το Booking.com: Barin Hotel, Istanbul, Turkey - 52 Guest reviews. Book your hotel now! στην Σουλταναχμέτ και το Booking.com: hotel The Pera Suites, Istanbul, Turkey - 18 Guest reviews. Book your hotel now! στην Ταξίμ. Προσωπικά, προτείνω διαμονή στην περιοχή Σουλταναχμέτ, όπου είναι έντονο το Οθωμανικό στοιχείο ενώ στην Τακσίμ, αν και σφύζει από ζωή το βράδυ που νεκρώνει η Σουλταναχμέτ, νιώθω πως είμαι στο κέντρο της Αθήνας.
 

flora

Member
Μηνύματα
37
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Αζόρες-Μαδέιρα
κωνσταντινουπολη το σεπτεμβριο για πρωτη φορα με το άλλο μου μισό! θα μείνουμε 7 νύχτες αλλα δεν επιλέξαμε ξενοδοχείο ακόμα.να μείνουμε τακσιμ ή σουλταναχμετ. εχω μπερδευτεί. γενικά μου αρέσει να περπατάω πολύ στις πόλεις που επισκέπτομαι και έτσι θέλω να είμαι κοντά στα μνημεία και η αποσταση να μην είναι απαγορευτικη για την νυχτερινή ζωη. τι να κάνω;
 

Dafni

Member
Μηνύματα
984
Likes
598
αυτο που ζητάς είναι λιγο δυσκολο στην Κωνσταντινουπολη...κι εγώ το ιδιο δίλλημα είχα πριν πάω και μπορώ να σου πω ότι ακομα και τώρα που έχω παει δεν έχει έχω ξεκαθαρη προτιμηση...η περιοχή Σουλταναχμετ έχει το προνομιο οτι είσαι κοντα σε πολλά από τα βασικά αξιοθέατα αλλά αν μεινεις από την άλλη πλευρα εισαι στο κέντρο,διπλα στην Ιστικλαλ που ειναι ο κεντρικοτερος δρομος ,με μαγαζιά ,ζαχαροπλαστεια και πολλές επιλογές για το βραδυ...οσο κι αν μου αρέσει η ατμοσφαιρα στο Σουλταναχμετ,τεινω να επιλέξω πάλι την περιοχή της Ιστικλαλ οταν θα ξαναπαω,με τη λογική οτι τη μέρα μπορώ πιο ευκολα ίσως να μετακινηθω με τα ποδια προς την παλιά πολη ενώ το βραδυ θέλω να βρισκομαι καπου που εχει κινηση μαγαζια κ.τ.λ και να μη σκεφτομαι οτι πρεπει να παρω ταξι ...γενικά έχω την εντυπωση ότι για τη μέρα καλυτερα είναι στο σουλταναχμετ αλλα από το απόγευμα και μετα καλυτερη η Ιστικλαλ....ελπίζω να μη σε μπερδεψα ακομα περισσοτερο:)
α,επισης τα ξενοδοχεια στην Ιστικλαλ είναι λιγο πιο ακριβά από οτι καταλαβα ενώ στο σουλταναχμετ έχει περισσοτερες επιλογές για καλα ξενοδοχεια σε λογική τιμη...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.184
Μηνύματα
883.281
Μέλη
38.893
Νεότερο μέλος
stefanoss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom