Ξενόφερτες ιδέες για να γίνετε εκατομμυριούχοι!

perictione

Member
Μηνύματα
66
Likes
81
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα σου΄ρχομαι (25/08)
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αλάσκα
Τόσα ταξίδια κάνουμε, με τόσους ανθρώπους συναναστρεφόμαστε, καιρός λοιπόν να αξιοποιήσουμε τις εμπειρίες μας για να βγάλουμε και λίγο χρήμα, ειδικά όσοι συμφορουμίστες έχουν και το μικρόβιο του επιχειρηματία.

Ξεκινάω λοιπόν με τη πρώτη ιδέα που δε θα μπορούσε να είναι από πουθενά αλλού παρά απο τη χώρα της ευκαιρίας, τις ΗΠΑ.....εξάλλου η φράση “live your American dream” είναι σε όλους μας γνωστή. Αν θέλετε λοιπόν να ζήσετε το Αμερικάνικο όνειρο στην Ελλάδα δεν έχετε παρά να προμoτάρετε στην αγορά το........ snuggie!

Αν και δεν είναι η κατάλληλη εποχή καθώς πλησιάζει η άνοιξη, το snuggie θα μας λύσει κυριολεκτικά τα χέρια τις κρύες νύχτες του χειμώνα μιας και τα καλοριφέρ λόγω οικονομικής κρίσης προβλέπεται να είναι σβηστά!

-Θέλεις να κάνεις ζάπινγκ χωρίς να κρυώνεις όταν η αγαπημένη σου εκπομπή έχει διαφημίσεις? snuggie!
-Θέλεις να φάς pop corn βλέποντας την αγαπημένη σου ταινία? snuggie!
-Χτυπάει το τηλέφωνο? snuggie!
-Βλέπεις Casablanca, η Bergman με τον Bogart βρίσκονται στο αεροδρόμιο για τελευταία φορά μαζί:
Ilsa: Yes, I'm ready. Good-bye Rick. God bless you.
Rick: You better hurry. You'll miss that plane.
Σκέφτεσαι ότι τώρα είναι η ώρα να την αγκαλιάσεις αλλά.... έξω απο τη ριμαδοκουβέρτα κάνει κρύο? Snuggie και πάλι snuggie!!!

To snuggie λοιπόν δεν είναι μια απλή κουβέρτα, είναι κουβέρτα με... μανίκια!!!!!!!!!


Το Snuggie είναι η εξέλιξη του slanket blanket, που αποδείχθηκε λίγο... άβολο και ακριβό καθώς είχε πιο πολύ ύφασμα (δες φώτο)!


Ο τύπος που ανακάλυψε την ιδέα αυτή τη στιγμή είναι πραγματικά εκατομμυριούχος, αφου έχει καταφέρει και έχει πουλήσει πάνω απο 4 εκατομμύρια Snuggie σε ένα χρόνο.

Όπως γίνεται αντιληπτό, όποιος έχει ανάλογες “φοβερές” ιδέες και στην Ελλάδα για κάποιο “ανεξήγητο” λόγο τον πάρουν με τις πέτρες... ας έρθει στην Αμερική να ζήσει το όνειρό του. Η χώρα που κράτησε τον Bush στην εξουσία για 8 χρόνια θα τον ανταμείψει!

Καλά κέρδη σε όλους!
 
Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.798
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom