ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ - Χριστουγεννιάτικες Διακοπές με παιδιά

Sugar

Member
Μηνύματα
197
Likes
122
Επόμενο Ταξίδι
Ψάχνεται....
Ονειρεμένο Ταξίδι
Απ' άκρη σ' άκρη
Εχω ακούσει διάφορα σχόλια για το χριστουγεννιάτικο σκηνικό της Δράμας και μιας και δεν έχω επισκεφθεί καθόλου την Ανατολική Μακεδονία σκέφτηκα ότι θα ήταν μια ωραία χειμερινή εξόρμηση την Πρωτοχρονιά ή τα Φώτα μαζί με τα παιδιά. Αραγε αξίζει το κόπο ή είναι μια προχειρότητα που προβάλεται για καθαρά τουριστικούς λόγους. Δεν έχω επισκεφθεί καθόλου την περιοχή και δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερα να μείνουμε μέσα στη Δράμα ή σε κάποιο χωριό γύρω. Εχετε υπόψιν σας τα www.hotelgrandchalet.com στο Γρανίτη και www.hotelnessos.gr στο Παρανέστι ή το www.achillio.com στο Καλαμπάκι? Οποια γνώμη και εμπειρία καλοδεχούμενη..
 

jokos_31

Member
Μηνύματα
73
Likes
5
Επόμενο Ταξίδι
Αυστρια
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ισλανδια
Η Ονειρουπολη γινεται καθε χρονο και καλυτερη πιστευω αξιζει μια επισκεψη...Για τα ξενοδοχεια που λες το GrandChallet ειναι απο τα καλυτερα της περιοχης αλλα ειναι λιγο μακρια απο Δραμα αλλα και κοντα στο χιονοδρομικο του Φαλακρου οποτε ειναι καλη επιλογη...Το Νessos δεν το ξερω αλλα ο δρομος για Παρανεστι ειναι λιγο χαλια με πολλες στροφες και το βραδυ σκοτεινος...Το Αχιλειο ειναι διπλα στο σπιτι μου καλο ξενοδοχειο 10 χλμ απο Δραμα...Αν ημουν στην θεση σου θα πηγαινα GrandChallet...
 

Sugar

Member
Μηνύματα
197
Likes
122
Επόμενο Ταξίδι
Ψάχνεται....
Ονειρεμένο Ταξίδι
Απ' άκρη σ' άκρη
Σ' ευχαριστώ πολύ Jokos. Πόση είναι η απόσταση μέχρι το Grandchalet? O δρόμος πώς είναι ειδικά το βράδυ? Χειμώνα φαντάζομαι έχετε πολλά χιόνια. Πώς είναι τα πράγματα. Και κάτι τελευταίο: Η Ονειρούπολή διαρκεί και την εβδομάδα του Φώτων ή την κατεβάζουν αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά?
 

GeorgeD

Member
Μηνύματα
240
Likes
44
Μη φαντάζεσαι ότι υπάρχει τέτοια χιονόπτωση που να είναι αδύνατη η κυκλοφορία..η χιονόπτωση περιορίζεται κυρίως στα ορεινά του νομού. Η κυκλοφορία στο εθνικό δίκτυο γίνεται χωρίς κανένα πρόβλημα καθώς σπάνια χιονίζει σε τέτοιο βαθμό που να είναι επικίνδυνη η οδήγηση.

Η Ονειρούπολη διοργανώνεται στο κέντρο της πόλης της Δράμας, συγκεκριμένα στο δημοτικό της κήπο και στην οποία γίνονται διάφορα δρώμενα. Διαρκεί από αρχές Δεκέμβρη μέχρι αρχές Ιανουαρίου κάθε χρόνο, για φέτος λέγεται ότι θα ξεκινήσει στις 3 Δεκέμβρη 2010 και θα λήξει στις 7 Ιανουαρίου 2011. Είναι ιδανικό μέρος για οικογένειες με μικρά παιδιά.

Θα σας πρότεινα να μείνετε σε κάποιο ξενοδοχείο στο εσωτερικό της πόλης, ώστε να είναι ευκολότερη η πρόσβαση. Βέβαια, εάν επιθυμείτε να εξερευνήσετε περισσότερο το νομό, μπορείτε να μείνετε και σε κάποιο ξενοδοχείο εκτός πόλης. Οσα βρίσκονται προς τα βόρεια(στον δρόμο προς το χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακτού) σε περιοχές όπως ο Γρανίτης ή ο Βώλακας είναι σίγουρα πιο γραφικά και προσφέρονται για χειμώνα, ωστόσο απαιτείται κάποιος χρόνος για να βρεθείτε στο κέντρο της πόλης της Δράμας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας: ΔΡΑΜΑ*•*Ελληνική Δημοκρατία*•*Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δράμας
Αξίζει να εκμεταλλευτείτε την διαμονή σας στο νομό ακολουθώντας κάποια από τις διαδρομές που αναφέρονται στην ίδια σελίδα.
Επίσης διαβάστε και τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό το θέμα: http://www.travelstories.gr/%EC%E1%EA%E5%E4%EF%ED%DF%E1/11772-%E4%F1%DC%EC%E1.html
Τέλος, η ιστοσελίδα της Ονειρούπολης: .: Ονειρούπολη Δράμας :.
Ελπίζω να βοήθησα! :)
 

GeorgeD

Member
Μηνύματα
240
Likes
44
Οριστικοποιήθηκε τελικά η διάρκεια της Ονειρούπολης Δράμας και είναι η ακόλουθη:
Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. - Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2011 στις 10:00 μ.μ.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.678
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom