Οδηγός φθηνής κράτησης ξενοδοχείων

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
,🤣🤣🤣δίκιο! Ερμιόνη ήθελα να γράψω... Τώρα το είδα, γιατί κοιτούσα κ κάποιο άλλο εκεί..

gt13

Member
Αφηγητής
Για Ιούλιο κοιτούσα, Ελλάδα χωρίς καράβι.... Το atrium Χαλκιδική, το ydra beach eretria... Τα άλλα βλέπω είναι πολύ πιο ακριβά.... Με δυο παιδιά μικρά....
Κοίταξε κ μέσω tui.de
Απλά αφού είσαι από Ελλάδα θα επιλέξεις " Nur Hotel" δηλαδή Μόνο ξενοδοχείο κ όχι "Pauschalreise " δηλ ξενοδοχείο μαζί με πτήση από άλλη χώρα

Έκλεισα πέρσι Ρόδο κ έμεινα φουλ ευχαριστημένος

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Κοίταξε κ μέσω tui.de
Απλά αφού είσαι από Ελλάδα θα επιλέξεις " Nur Hotel" δηλαδή Μόνο ξενοδοχείο κ όχι "Pauschalreise " δηλ ξενοδοχείο μαζί με πτήση από άλλη χώρα

Έκλεισα πέρσι Ρόδο κ έμεινα φουλ ευχαριστημένος
ευχαριστώ, το έχω κοιτάξει, πιο φτηνά βλέπω τα έχει το ekd***.gr

tdoumos

Member
Προσωπικά για AI θα κοιτούσα είτε Κύπρο, ειτε Αττάλεια Τουρκία, είτε Κανάρια Νησιά πχ Μαγιόρκα που έχει φθηνά πακέτα μέσω check24 η tui η holidaycheck.de.
Ελλάδα μόνο Κρήτη η Ρόδος αν βρεις κάτι. Χαλκιδική ξέχνα την, έχει καταντήσει Μονακό στις τιμές. αλλά και πάλι μην ξεχνάς το 15ρι την μέρα φόρο διαμονής επειδή πίνεις φρέντο με πλαστικό καλαμακι....

Kor75

Member
Καλησπέρα, λέω να εφαρμόσω για 1η φορά τις συμβουλές σας για μια κράτηση ξενοδοχείου στην Κύπρο το καλοκαίρι... Με ποια πλατφόρμα μου προτείνετε να ξεκινήσω;

tdoumos

Member
Καλησπέρα, λέω να εφαρμόσω για 1η φορά τις συμβουλές σας για μια κράτηση ξενοδοχείου στην Κύπρο το καλοκαίρι... Με ποια πλατφόρμα μου προτείνετε να ξεκινήσω;
Trivago.in με vpn ώστε να σου βγάλει αποτέλεσμα στο agoda.
Η αν δεν θες να μπλέξεις, holidaycheck.de και check24.de.
Κύπρο εχω πάει τουλάχιστον 6 φορές και σχεδόν όλες πέτυχα πολύ καλές διάφορες μέσω agoda.
Γράψε ημερομηνίες, άτομα και περιοχή πχ Πάφο Αγία Νάπα, πρωτάρα κλπ για να δω τι θα καταφερω

Kor75

Member
Trivago.in με vpn ώστε να σου βγάλει αποτέλεσμα στο agoda.
Η αν δεν θες να μπλέξεις, holidaycheck.de και check24.de.
Κύπρο εχω πάει τουλάχιστον 6 φορές και σχεδόν όλες πέτυχα πολύ καλές διάφορες μέσω agoda.
Γράψε ημερομηνίες, άτομα και περιοχή πχ Πάφο Αγία Νάπα, πρωτάρα κλπ για να δω τι θα καταφερω
Ευχαριστώ για τη βοήθεια, σίγουρα θα τη χρειαστώ!
Παρόλα αυτά θα κάνω μια προπόνηση πρώτα μόνη μου, να δω αν θα καταφέρω κάτι :)

tdoumos

Member
Είχαμε καημό να πάμε Πράγα φέτος μιας και η Aegean έβαλε απευθείας από Θεσσαλονίκη, αλλά ζητούσε 230€ πάνε ελα.
Βρήκα όμως wizzair από Σκόπια με 48€ μέσα στον Ιούνιο 5 μέρες πάνε ελα και το εκλεισα κατευθείαν.

Στα δικά μας τώρα:
Hotel Royal Prague 4*
Δίκλινο superior με πρωινό και δωρεάν ακυρωση
Επίσημο Site: 391€
Booking: 400€
Agoda (India Vpn): 316€

Attachments

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ