Ουγγαρία Οδικως απο Αθηνα για Βουδαπεστη

Photini1986

Member
Μηνύματα
75
Likes
97
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Καλησπερα σας!Λοιπον,σκεφτομαστε το καλοκαιρι να κανουμε ενα ταξιδακι οδικως(τωρα θα σκεφτειτε,τρελη ειναι αυτη και μιλαει απο τωρα για το καλοκαιρι???),απο Αθηνα-Βουδαπεστη,να μεινουμε 2 μερες,μετα να παμε στις Αυστριακες Αλπεις και να μεινουμε 4 μερες,και επειτα να μεινουμε στο Μοναχο αλλες 3 μερες...Καταρχην το ενδεχομενο να παμε απο Ιταλια το αποκλειω γιατι ειναι πολυ πιο ακριβα.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι ,ποσο ασφαλες ειναι να περασουμε απο τη Σερβια επειδη ακουω πολλες και διαφορετικες αποψεις...Ο λογος για τον οποιο ρωταω και εσας τοσο νωρις ειναι να ξεκαθαρισω αν μπορω να κανω ενα τετοιο ταξιδι περνωντας απο αυτες τις χωρες,ή να κλεισω τον Ιανουαριο αεροπορικα εισιτηρια για Μοναχο,και να αποκλεισω τη Βουδαπεστη σαν προορισμο!Οποιαδηποτε πληροφορια σας θα με βοηθουσε πολυ!!!!
 

sezar7

Member
Μηνύματα
748
Likes
606
μια χαρα ειναι απο σερβια δεν υπαρχη προβλημα απο θεμα ασφαλειας-καλοκαιρι το μονο προβλημα μεγαλη κινηση στα συνορα κυριως σερβια -ουγγαρια
 

DHMHTRIS

Member
Μηνύματα
7
Likes
0
μην αποκλειεις το πέρασμα από ιταλία, κλειστε εισητήρια με ΑΝΕΚ για ανκονα η βενετια με early booking 30% πιο κάτω , ανηφορίστε προς τα πάνω και αφήστε τις περιπέτειες. Γερμανοαυστριακές Αλπεις είναι το καλοκαίρι πανεμορφα και για να ευχαριστηθειτε την περιοχή μαζι με μοναχο, ιννσμπρουκ και σαλζμπουργκ θέλετε 9-10 διανυκτερεύσεις. Το ε΄χω κάνει οικογενειακως και ξέρω. Στην ευρώπη θα ταξιδεύεις στοχευμένα και θα γλεντας τα μέρη που πηγαίνεις. Αλλιώς θα τρέχεις σαν το βεγγο.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.184
Μηνύματα
883.300
Μέλη
38.894
Νεότερο μέλος
mikesf

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom