Γαλλία Οικογενειακές διακοπές στο Παρίσι με την οκτάχρονη κόρη μας

MandyT

New Member
Μηνύματα
3
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
ΛΟΝΔΙΝΟ
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΜΟΣΧΑ
Το ταξίδι μας στο Παρίσι το προετοιμάζαμε από τον Ιανουάριο που βρήκαμε σχετικά οικονομικά εισιτήρια της Ολυμπιακής για το διαστημα 10-19 Αυγούστου- ασχέτως που πετάξαμε με Aegean γιατί η πρώτη εταιρεία κατήργησε τα εν λόγω δρομολόγια . Στη συνέχεια σκεφτήκαμε να ψάξουμε ένα διαμέρισμα δίχωρο ώστε να ειναι η διαμονή μας πιο άνετη, για λόγους οικονομίας αλλά και γιατί είχαμε την επιθυμία να ζήσουμε την Παριζιάνικη καθημερινότητα στα πλαίσια του εφικτού ίσως και επιφανειακά... Είχα αναλάβει προσωπικώς το θέμα και η αλήθεια είναι ότι είδα πολλα σπίτια σε διάφορες περιοχές μέχρι να καταλήξω αυτό στο οποίο μένουμε απο χθες το μεσημέρι. Το διαμέρισμα μας λοιπόν, βρίσκεται στη Βαστίλλη πολύ κοντά στο σταθμό του Μετρό και ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μας. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον σχεδιάζει διακοπές στο ιδιο στυλ με εμας και σας παραθέτω τη διεύθυνση για να ρίξετε μια ματιά...( Beautiful apartment in the Bastille )

Βγαίνοντας απο το αεροπλάνο και αφού παραλαβαμε τις αποσκευές μας είχαμε λίγο αγωνία αν θα καταφέρουμε χρησιμοποιώντας το RER και το Μετρό (και μιλώντας Γαλλικά του σχολείου.... πάνε και χρόνια....) να φτάσουμε στη Βαστίλλη σε εύλογο χρονικό διάστημα... Ήταν πολύ πιο εύκολο απ΄ό,τι πιστεύαμε αφού σε 1 ώρα και 10 λεπτά ήμασταν στο διαμέρισμά μας και το πιο περίεργο από όλα είναι ότι σ' όποιον Γάλλο ζητήσαμε οποιαδήποτε πληροφορία σκίστηκε να μας εξυπηρετήσει- εννοείται στα Αγγλικά.:D Και για όποιον θα ήθελε να ακολουθήσει την ίδια πορεία... από το αεροδρομιο CDG παίρνει το RER B , αποβιβάζεται στο Chatelet les Halles και από εκεί παίρνει τη γραμμή 1 με κατεύθυνση Chateau de vincennes- η τρίτη στάση ειναι η Βαστίλλη.
 

mariagl

Member
Μηνύματα
844
Likes
648
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αυστραλία
Το διαμερισμα φαινεται πολυ ομορφο! Περιμενω τη συνεχεια!
 

ioanna balla

Member
Μηνύματα
1.355
Likes
565
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ονειρεμένο Ταξίδι
αμερική
πραγματι πολύ όμορφο....συνέχεια δεν βλέπω....
 

MandyT

New Member
Μηνύματα
3
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
ΛΟΝΔΙΝΟ
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΜΟΣΧΑ
Καλησπέρα σας ... Επειδή όπως φανταζεστε ειμαστε οικογενειακως στο τρεξιμο, θα μου επιτρεψετε να συνεχισω την ιστορία μου όταν επιστρέψω στην Ελλάδα 20 Αυγουστου) διότι όταν γυρίζουμε στο διαμέρισμα είμαι πτωμα και αδυνατώ...
 

ioanna balla

Member
Μηνύματα
1.355
Likes
565
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ονειρεμένο Ταξίδι
αμερική
ωχ,,δεν προσεξα οτι ηταν άμεση η ανταπόκριση...σε περιμένουμε...καλά να περνάτε!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.813
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom