Οικονομικό social!

maria91

Member
Στη πανδημία ο κόσμος άλλες ανάγκες.
Χαρτί υγείας....
Και μακαρονι θα ξεχασω εγω που ημουν σε αλυσιδα σουπερ μαρκετ που ειναι κ για επαγγελματιες,το απογευμα που βγηκε το διαγγελμα για τη καραντινα και ειχαν κατεβασει ΟΛΑ τα μακαρονια κ προλαβα 2 πακετα στο τσακ μιας κ ειχαμε ξεμεινει??καλα δε συζηταω για χαρτι υγειας δεν ειχε μεινει δειγμα πριν την ανακοινωση,μεχρι κ ρολλα κουζινας επαιρναν με το κιλο αφου δε εβρισκαν υγειας...ε κατι αντιστοιχο γινεται κ τωρα...

Georgie

Member
Αφηγητής
Και μακαρονι θα ξεχασω εγω που ημουν σε αλυσιδα σουπερ μαρκετ που ειναι κ για επαγγελματιες,το απογευμα που βγηκε το διαγγελμα για τη καραντινα και ειχαν κατεβασει ΟΛΑ τα μακαρονια κ προλαβα 2 πακετα στο τσακ μιας κ ειχαμε ξεμεινει??καλα δε συζηταω για χαρτι υγειας δεν ειχε μεινει δειγμα πριν την ανακοινωση,μεχρι κ ρολλα κουζινας επαιρναν με το κιλο αφου δε εβρισκαν υγειας...ε κατι αντιστοιχο γινεται κ τωρα...
Εδώ να δείς τί έγινε.
Μέχρι και φακές φόρτωναν.
Εν το μεταξύ 33 χρόνια Αγγλία-Ιρλανδία δεν εχω γνωρίσει κάποιον που να χρησιμοποιεί φακές στη κουζίνα!

paefstra

Member
Συγγραφέας
Εδώ να δείς τί έγινε.
Μέχρι και φακές φόρτωναν.
Εν το μεταξύ 33 χρόνια Αγγλία-Ιρλανδία δεν εχω γνωρίσει κάποιον που να χρησιμοποιεί φακές στη κουζίνα!
Στην Αγγλια βρισκεις ινδικο Dal σε καθε ινδικο εστιατοριο της γειτονιας. Η Αγγλια εχει τοσους ινδους απο τις αποικιες της, περιεργο μου φαινεται που δεν πηρατε χαμπαρι.

Georgie

Member
Αφηγητής
Στην Αγγλια βρισκεις ινδικο Dal σε καθε ινδικο εστιατοριο της γειτονιας. Η Αγγλια εχει τοσους ινδους απο τις αποικιες της, περιεργο μου φαινεται που δεν πηρατε χαμπαρι.
Ινδικό φαγητο δε έφαγα ούτε πρόκειται να φάω ποτέ.
Μου έμεινε βαριά η εμπειρία απο τα 90's που επισκέφτηκα τη Χώρα.
Ιρλανδούς εννοούσα βασικά. Εδω με βρήκε ο Covid.

Sam-chal

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Στη πανδημία ο κόσμος άλλες ανάγκες.
Χαρτί υγείας....
Κανονικά το χαρτί υγείας θα έπρεπε σχεδόν να καταργηθεί. Το "πωποβρυσάκι" κάνει μια χαρά τη δουλειά του.

Grtraveler

Member

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.076
Μέλη
40.089
Νεότερο μέλος
Όλγα