Οργάνωση ταξιδιου εκπληξη. Πως σας φαίνεται σαν ιδεα?

despoinapan

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία, Καναδάς, Η.Π.Α
Καλησπέρα σε όλους!! Θέλω να οργανώσω ένα ταξίδι έκπληξη για τον Αύγουστο για ενα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο. Θα ήθελα τη γνώμη σας για το πως σας ακουγεται σαν ιδέα. Σας δινω καποια στοιχεια: α) τον Αύγουστο γιατι τότε ειναι εύκολο να λείπουμε και οι δύο απο την δουλεια, β) σκέφτομαι για Σκανδιναβία αλλα ακόμα δεν εχω αποφασίσει το που.
Θα σας αρεσε να σας έκαναν δώρο ταξίδι έκπληξη? Θα σας αγχωνε?
Όλες οι γνωμες-απαντησεις ευπρόσδεκτες!

mariath

Member
Επόμενο Ταξίδι
Napule
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Να μου κάνουν δώρο ταξίδι, το καλύτερό μου. Αν ο άνθρωπος που θα δεχτεί το δώρο αγαπάει τα ταξίδια νομίζω θα το εκτιμήσει πολύ. Αν πάλι βαριέται να κουνηθεί και δεν κανονίζει μόνος του ποτέ, τότε μην περιμένεις να το λατρέψει.
Εσύ λοιπόν ξέρεις σε ποιον απευθύνεσαι και λίγο πολύ μπορείς να εκτιμήσεις την κατάσταση.

despoinapan

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Του αρέσουν τα ταξίδια πολύ. Απλώς δεν το αποφασίζει για λόγους φόρτου εργασίας.

despoinapan

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καλοκαίρι Φινλανδία ή Σουηδία αξίζει? Ποια ειναι η γνώμη σας?

nickostraveller

Member
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Εννοειται ειναι σουπερ ιδεα, τι θα ελεγε αλλωστε ενα μελος του travelstories,αλλα θα σου απαντησω ειλικρινα συμφωνα με την δικη μου γνωμη,εξαρταται καθαρα με τον τυπο ανθρωπου που εχεις να κανεις.
Εαν ειναι 100 % ενθουσιωδης ,γουσταρει φουλ ταξιδια ανα πασα ωρα (αν ειναι ετσι γιατι δεν ειναι στο φορουμ?? ) και χαρα της ζωης να το κανεις εγκρινω!

Προσοχη ομως αν ειναι στο ενδιαμεσο για μενα μην κλεισεις κατι πολυ μακρυνο και δαπανηρο ή εστω κλεισε κατι που θα εχει οπωσδηποτε δωρεαν ακυρωση ή flex γιατι δεν ξερεις ποτε.Οποτε για μενα καποια στιγμη να την ενημερωσεις

Εγω ειχα κανει το αλλο ,Λισαβονα που θα παω σε λιγες μερες,ειχε προσφορες black friday και ηθελα να κλεισω ενα ταξιδι στην κοπελα μου και επελεξα τον Μαιο που ειναι και τα γενεθλια της.Της ειπα βρηκα προσφορα το κλεινω επι τοπου ,εισαι μεσα?Ειμαι πιο καλος στις πρωτοβουλιες ταξιδιωτικα οποτε το πηρα πανω μου και ο προορισμος ηταν εκπληξη.
Μια τελεια ιδεα ειναι να της κλεισεις ταξιδι και να μην ξερει μεχρι που θα πατε που θα ναι ,μην σου πω το ακραιο που ειδα και στο youtube μεχρι το αεροδρομιο μην γνωριζει,απλα πες παρε καλοκαιρινα ή παρε ζεστα θα χει κρυο εκει που θα παμε.Τελειο.Απλα πανω κατω ηξερα οτι θα της αρεσει γιατι μου χε πει κατι για Λισαβονα ,οποτε οι προορισμοι δεν ηταν ακριβως ακυροι ηταν καποιοι φαβορι ,δεν της εκλεισα δηλαδη στο Καρατσι .

Παρολα αυτα ομως η εκπληξη πατωσε ,γιατι ενα μηνα μετα μου ξεφυγε και της λεω ΄΄κρατας αυτο το μπουφανακι μωρε,θα το φορεσεις και στη Λισαβονα τον Μαιο 😛
Ειμαι τρομερος στις εκπληξεις:haha:

Last edited:

mariath

Member
Επόμενο Ταξίδι
Napule
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Φίλος μου είχε κανονίσει για το γαμήλιο να πάνε Ταϊλάνδη Γενάρη μήνα και αποφάσισε να το κρατήσει έκπληξη στην καλή του μέχρι το αεροδρόμιο. Της είπε μόνο να πάρει καλοκαιρινά και το θέμα έμεινε εκεί. Έλα που αυτής δεν πήγε τόσο μακριά το μυαλό της και πήρε ελαφριά ρούχα μεν αλλά όχι για βαριές ζέστες ή για θάλασσα. Κι έτρεχε εκεί στα νησιά να πάρει μαγιό, σορτσάκια και κοντομάνικα...
Δεν πήγε και πολύ καλά αυτό.

despoinapan

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Παρολα αυτα ομως η εκπληξη πατωσε ,γιατι ενα μηνα μετα μου ξεφυγε και της λεω ΄΄κρατας αυτο το μπουφανακι μωρε,θα το φορεσεις και στη Λισαβονα τον Μαιο 😛
Ειμαι τρομερος στις εκπληξεις:haha:

Σημασία έχει η πρόθεση και το ότι θα κάνετε μαζί αυτο το ταξίδι! Δεν πειράζει!

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Δεν θελω να κλείσω κάπου πολυ μακριά, εξ άλλου σκέφτομαι να ειναι την περίοδο των αδειών μας (Αύγουστο). Να κάνουμε και κανένα μπάνιο πριν ή μετά το ταξίδι (αν γινει). Σκέφτομαι για καποια Σκανδιναβικη χώρα μιας και μας αρέσει και στους δύο αυτο το στυλ των χωρών. Μας αρέσει η όσο γίνεται λιγότερη πολυκοσμία κλπ.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Καλοκαίρι Φινλανδία ή Σουηδία αξίζει? Ποια ειναι η γνώμη σας?
Νομίζω ότι η Φινλανδία είναι πολύ ξενέρωτη για ταξίδι έκπληξη.
Καλύτερα να πάτε Στοκχόλμη που είναι όμορφη ή Όσλο που έχει ζωή σε συνδυασμό με το κουκλίστικο Bergen!!!
Πρόσφατα που είδα φωτογραφίες από έναν φίλο που ήταν στο Ελσίνκι ειλικρινά ξενέρωσα... Δεν θα ήθελα να μου κάνουν ταξίδι έκπληξη σε τέτοιον προορισμό...
Δεν ξέρω τα ταξιδιωτικά σας γούστα αλλά θα πρέπει να κάνεις μια επιλογή που τουλάχιστον να είναι κοντά στα ενδιαφέροντα και των δύο σας.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.122
Μέλη
40.113
Νεότερο μέλος
Γιώργος.κ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα