Οργάνωση ταξιδιου εκπληξη. Πως σας φαίνεται σαν ιδεα?

despoinapan

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία, Καναδάς, Η.Π.Α
Μπα, δεν μας αρέσει τόσο αυτου του είδους το ταξίδι.

despoinapan

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Εναλλακτικά εκτός Σκανδιναβίας μπορείτε να δείτε και Βαλτική , Ισλανδία, Πολωνία
Πολύ ωραία ιδέα! Σε ευχαριστώ!

Θέλω να ρωτήσω αν έχει καποιος ακουστά το "flightgift" . Που αγοράζεις gift card για δωρο. Αν καποιος το ξερει, ειναι αξιόπιστο? Ειναι πραγματικό? Δεν εχω ιδεα. Να του πάρω μια gift card να μη δεσμεύομαι ούτε απο ημερομηνίες ούτε απο προορισμό ούτε απο τίποτα 😋

despoinapan

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ή μήπως ειναι καλύτερα να κλείσω μια gift card της Aegean? Πιστεύετε ειναι περισσότερο αξιόπιστη?

Viaggi

Member
Αφηγητής
Θέλω να ρωτήσω αν έχει καποιος ακουστά το "flightgift" . Που αγοράζεις gift card για δωρο. Αν καποιος το ξερει, ειναι αξιόπιστο? Ειναι πραγματικό? Δεν εχω ιδεα. Να του πάρω μια gift card να μη δεσμεύομαι ούτε απο ημερομηνίες ούτε απο προορισμό ούτε απο τίποτα 😋
Μήπως έτσι χαθεί η έκπληξη;
Ωραία ιδέα για δώρο γάμου, ή για δώρο σε ένα καλό φίλο...

despoinapan

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ίσως χαθεί η εκπληξη απο την άποψη του προορισμού. Απλά σκέφτομαι η gift card να ειναι η εκπληξη οτι "όπως και να 'χει ταξιδι θα παμε. Διάλεξε προορισμο" 😋

Billouk

Member
Συγγραφέας
Εγώ θα πρότεινα να βγάλεις εισιτήρια flex για Σκανδιναβία αφού αυτό σκέφτηκες εξ αρχής και αν για τον χ, ψ λόγο δεν γίνεται, αλλάζετε ημερομηνίες. Είναι κοντά τα "γενέθλια" της Aegean, οπότε, περίμενε μήπως βγει κάποια προσφορά.

panlek30

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ίσως χαθεί η εκπληξη απο την άποψη του προορισμού. Απλά σκέφτομαι η gift card να ειναι η εκπληξη οτι "όπως και να 'χει ταξιδι θα παμε. Διάλεξε προορισμο" 😋
Ειναι λιγο ξενερωτη η gift card. Να κλεισεις Στοκχολμη. Απιστευτη πολη κ ωραια εποχη το καλοκαιρι. Τραπεζακια εξω, βολτες, παρκα, κουκλιστικη παλια πολη. Ειναι απολαυση. Δεν μπορω να βρω ουτε εναν λογο να μη σας αρεσει (εκτος αν εχει παει κ δεν το ξερεις).

underwater

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Ή μήπως ειναι καλύτερα να κλείσω μια gift card της Aegean? Πιστεύετε ειναι περισσότερο αξιόπιστη?
Πέρυσι μια φίλη μου μου έκανε δώρο στα γενέθλιά μου μια gift card από την aegean. Την εξαργύρωσα σε μια κράτηση που κάναμε με τον σύντροφό μου για ταξίδι το Πάσχα στο Ιράκ.
Όταν η πτήση ακυρώθηκε λόγω της κατάστασης στη Μ. Ανατολή, η aegean αρνήθηκε να μας δώσει refund, καθώς (πολύ μικρό) μέρος του ποσού είχε καλυφθεί από την gift card (κάτι που δεν αναφερόταν στους όρους της gift card που διάβασα όταν την έλαβα, αλλά παραπλανητικά σε ένα άλλο σημείο της ιστοσελίδας τους που κανείς δεν θα σκεφτεί να ψάξει όταν του έχουν επισυναψει υποτιθέμενους όρους). Εμείς είχαμε θεωρήσει ότι το ποσό που είχαμε πληρώσει θα το παίρναμε πίσω και θα μας έδιναν και ένα voucher με το πόσο που αντιστοιχούσε στην gift card, αλλά εκείνοι μας προσφέρουν είτε voucher όλο το ποσό, είτε δωρεάν αλλαγή της ημερομηνίας της πτήσης.

Γενικά έχουμε ταλαιπωρηθεί, η aegean μας έστειλε γραπτή απάντηση στο αίτημά μας ένα μήνα μετά κι ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει αν θα το κυνηγήσουμε άλλο, αν θα πάρουμε το voucher με σκοπό να το χρησιμοποιήσουν φίλοι μας που μένουν εκτός Ελλάδος και ταξιδεύουν συχνά με aegean ή αν θα κάνουμε δωρεάν αλλαγή ημερομηνίας ταξιδιού.

Οπότε γενικά δεν προτείνω την συγκεκριμένη gift card, επειδή αν κάποιος χρησιμοποιήσει μεγαλύτερο ποσό για την κράτησή του από αυτό που καλύπτει η κάρτα, σε περίπτωση ακύρωσης της πτήσης, ακόμα κι αν αυτή γίνει με υπαιτιότητα της εταιρείας, θα του αρνηθούν την αποζημίωση. Αν μου έκαναν πάλι τέτοιο δώρο θα το εξαργύρωνα για κάνα Αθήνα-Θεσσαλονίκη, για κάποια safe και οικονομική δηλ πτήση, για να ελαχιστοποιησω τις πιθανότητες χασούρας.

paefstra

Member
Συγγραφέας
Αυτη τη στιγμη τα ταξιδια για Σκανδιναβια που σκεφτεσαι εχουν τιμες στον Θεο για το καλοκαιρι (το λεω μετα γνωσεως γιατι εκλεισα Ελσινκι και περσι Οσλο, χαλαρα πλησιαζουν τα 400 ευρω ανα ατομο). Εγω δεν θα εκανα τοσο ακριβο δωρο εκπληξη με ερωτηματικο αν θα ενθουσιαστει κιολας η θα πει "που με πας καλοκαιριατικα ουτε μια βουτια δεν κανουμε εδω", εκτος αν το συνηθιζετε να φτανετε το 500ρικο στα δωρα μεταξυ σας. Ιταλια με low cost μια χαρα ειναι, γιατι για Ιταλια δεν γκρινιαξε ποτε κανεις :D. Τουλαχιστον θα ευχαριστηθει το φαι και θα κανει και κανενα μπανιο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.122
Μέλη
40.113
Νεότερο μέλος
Γιώργος.κ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα