bandit650
Member
για κρουαζιερα υπαρχει πιθανοτητα; μεσογειο οχι ελλαδα.
Πολύ ωραία ιδέα! Σε ευχαριστώ!Εναλλακτικά εκτός Σκανδιναβίας μπορείτε να δείτε και Βαλτική , Ισλανδία, Πολωνία
Μήπως έτσι χαθεί η έκπληξη;Θέλω να ρωτήσω αν έχει καποιος ακουστά το "flightgift" . Που αγοράζεις gift card για δωρο. Αν καποιος το ξερει, ειναι αξιόπιστο? Ειναι πραγματικό? Δεν εχω ιδεα. Να του πάρω μια gift card να μη δεσμεύομαι ούτε απο ημερομηνίες ούτε απο προορισμό ούτε απο τίποτα![]()
Ειναι λιγο ξενερωτη η gift card. Να κλεισεις Στοκχολμη. Απιστευτη πολη κ ωραια εποχη το καλοκαιρι. Τραπεζακια εξω, βολτες, παρκα, κουκλιστικη παλια πολη. Ειναι απολαυση. Δεν μπορω να βρω ουτε εναν λογο να μη σας αρεσει (εκτος αν εχει παει κ δεν το ξερεις).Ίσως χαθεί η εκπληξη απο την άποψη του προορισμού. Απλά σκέφτομαι η gift card να ειναι η εκπληξη οτι "όπως και να 'χει ταξιδι θα παμε. Διάλεξε προορισμο"![]()
Πέρυσι μια φίλη μου μου έκανε δώρο στα γενέθλιά μου μια gift card από την aegean. Την εξαργύρωσα σε μια κράτηση που κάναμε με τον σύντροφό μου για ταξίδι το Πάσχα στο Ιράκ.Ή μήπως ειναι καλύτερα να κλείσω μια gift card της Aegean? Πιστεύετε ειναι περισσότερο αξιόπιστη?
Αυτη τη στιγμη τα ταξιδια για Σκανδιναβια που σκεφτεσαι εχουν τιμες στον Θεο για το καλοκαιρι (το λεω μετα γνωσεως γιατι εκλεισα Ελσινκι και περσι Οσλο, χαλαρα πλησιαζουν τα 400 ευρω ανα ατομο). Εγω δεν θα εκανα τοσο ακριβο δωρο εκπληξη με ερωτηματικο αν θα ενθουσιαστει κιολας η θα πει "που με πας καλοκαιριατικα ουτε μια βουτια δεν κανουμε εδω", εκτος αν το συνηθιζετε να φτανετε το 500ρικο στα δωρα μεταξυ σας. Ιταλια με low cost μια χαρα ειναι, γιατι για Ιταλια δεν γκρινιαξε ποτε κανειςΉ μήπως ειναι καλύτερα να κλείσω μια gift card της Aegean? Πιστεύετε ειναι περισσότερο αξιόπιστη?