'Ο Μαγικός Κόσμος του Χάρι Πότερ' στο Ορλάντο

Rosa

Member
Μηνύματα
1.635
Likes
1.964
Ονειρεμένο Ταξίδι
Trobriand Islands...
aassets.in.gr_dGenesis_assets_Content5_Photo_1120660_b.jpg

Το γραφείο του Ντάμπλντορ, στο θεματικό πάρκο

Ορλάντο


http://www.in.gr/news/mail.asp?lngEntityID=1120660&lngDtrID=253http://www.in.gr/news/print.asp?lngEntityID=1120660&lngDtrID=253Η αναμονή τελειώνει για τους θαυμαστές του Χάρι Πότερ, αφού το θεματικό πάρκο που δημιουργήθηκε, με βάση τα βιβλία του νεαρού μάγου, ανοίγει τις πόρτες του στις 18 Ιουνίου, στο Ορλάντο των ΗΠΑ.
Ελάχιστες λεπτομέρειες είχαν γίνει μέχρι τώρα γνωστές για τον «Μαγικό Κόσμο του Χάρι Πότερ». Η εταιρία Universal Orlando έχει ήδη αρχίσει να πουλάει πακέτα διακοπών, που περιλαμβάνουν διαμονή σε ξενοδοχεία μέσα στο πάρκο και είσοδο στα διάφορα θεάματα.
Κάθε λεπτομέρεια του πάρκου ακολουθεί πιστά τα βιβλία της Ρόουλινγκ. Έτσι, οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν βουτυρόμπυρα και χυμό κολοκύθας στο εστιατόριο «Τρία Σκουπόξυλα» και να φτιάξουν το δικό τους ραβδί στο κατάστημα του Ολιβάντερ.
Ένα από τα βασικά θεάματα του πάρκου είναι «Το Απαγορευμένο Ταξίδι του Χάρι Πότερ», που περνά από το γραφείο του Ντάμπλντορ, τον Πύργο του Γκρίφιντορ και καταλήγει στην αίθουσα του μαθήματος της Αμυνας Εναντίον των Σκοτεινών Τεχνών.
Το ταξίδι συνεχίζεται έξω από το κάστρο και οι επισκέπτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον ουγγρικό κερκόκερο, την τεράστια αράχνη Ακρομαντούλα, τους παράφρονες και την Ιτιά που δέρνει.
Επίσης, οι θαυμαστές του Χάρι Πότερ θα μπορούν να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία να πετάξουν στην πλάτη ενός δράκου και να ζήσουν στιγμές από το Τρίαθλο Μαγείας.
Τέλος, μια πιο «ανώδυνη» οικογενειακή βόλτα θα τους οδηγήσει στην καλύβα του Χάγκριντ και στους ιππόγρυπες.
Newsroom ΔΟΛ
 
Last edited by a moderator:

mariath

Member
Μηνύματα
2.210
Likes
5.678
Ονειρεμένο Ταξίδι
Όλη η Νότια Αμερική
Πτήση με σκούπα θα έχει; Τέλεια θα ήτανε....
 
Μηνύματα
1.666
Likes
1.327
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ονειρεμένο Ταξίδι
...Ιθάκη...
Ναι πολύ τέλεια , εκτός από την πτήση με την σκούπα, ωραία θα ήταν να δοκιμάσουμε και την βουτυρόμπυρα, να κάνουμε μαγικά, να δούμε την καλύβα του Χαντριγκ (πως τον λένε;), Να πάμε ραντεβού στην διαγώνια αλέα.
 

nenena

Member
Μηνύματα
979
Likes
154
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Τα εγκαίνια του πάρκου έγιναν! "Ο Μαγικός Κόσμος του Χάρι Πότερ" άνοιξε τις πύλες για να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους! Το εισιτήριο κοστίζει 79 δολάρια για τους ενηλίκους και 69 δολάρια για παιδιά κάτω των 10 ετών.

Διαβάστε περισσότερα TA NEA On-line - Ο ?αγικός κόσ?ος του Χάρι Πότερ Ο ?αγικός κόσ?ος του Χάρι Πότερ
 

Sokratis

Member
Μηνύματα
1.414
Likes
1.056
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Ας μου επιτρεψετε να πω οτι τετοιες χαζομαρες μονο στην αμερικη πουλανε. Οχι 79 δολαρια αλλα ουτε 79 λεπτα δεν θα εδινα, μαλλον θα επρεπε να πληρωνεται κανεις για να χανει το χρονο του σε παρομοιες βλακειες.
 

jkourkoulis

Member
Μηνύματα
78
Likes
11
Επόμενο Ταξίδι
Erasmus στο Παλέρμο!
Ονειρεμένο Ταξίδι
χεχε
Εγώ για να πω την αλήθεια πριν από 5-6 χρόνια θα τα έδινα για να πάω εκεί :oops:. Όσο να ναι σε εκείνη την ηλικία υπήρχε μια κρυφή ελπίδα ότι μπορεί να είσαι ο επόμενος κορυφαίος μάγος (όπως λέμε next top model :bleh:) στους fans του ήρωα :D.
 

nenena

Member
Μηνύματα
979
Likes
154
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Ας μου επιτρεψετε να πω οτι τετοιες χαζομαρες μονο στην αμερικη πουλανε. Οχι 79 δολαρια αλλα ουτε 79 λεπτα δεν θα εδινα, μαλλον θα επρεπε να πληρωνεται κανεις για να χανει το χρονο του σε παρομοιες βλακειες.


Ε τότε να μην δώσεις :bleh::bleh::bleh:! άλλωστε δεν είσαι υποχρεωμένος αν δεν είσαι φαν του συγκεκριμένου ήρωα!;)
 

AERAS

Member
Μηνύματα
759
Likes
1.118
τον Αύγουστο του 2011 πήγαμε γαμήλιο ταξίδι Μαϊάμι-Ορλάντο. Tο θέμα Harry Potter αποτελεί μέρος του θεματικού πάρκου Islands of Adventure της Universal.Στην Universal υπάρχουν κατηγορίες εισιτηρίων , εμείς επιλέξαμε το express-unlimited το οποίο παρέχει απεριόριστες χρήσεις των attraction και δεν περιμένεις σε ουρές ,όπου αυτό είναι δυνατό.

Το πάρκο γενικότερα έχει πολλές γέφυρες και λίμνες. ένω ήμασταν σε άλλες attractions, από μακριά διακρίναμε τον Πύργο του Γκριφιντον που ήταν επιβλητικός. Πλησίαζοντας και φτάνοντας στην είσοδο του θέματος Harry Potter υπήρχε στα δεξιά το τρένο και ο σταθμάρχης του, ο οποίος ήταν διαθέσιμος για φωτογραφίες και αστεία. Το όλο τοπίο ήταν βγαλμένο ακριβώς όπως στην ταινία. Μπροστά μας εκτεινόταν όλο το χωριό με τα χιονισμένα σπιτάκια , ένα από τα οποία αποτελούσε attraction και μέσα υπήρχε ο μάγος που πουλούσε ραβδιά. Αφού έκανε ένα ευφάνταστο σόου με διαδραστικά αστεία και μαγικά σε οδηγούσε σε χώρο που πουλούσαν «μαγικά ραβδιά» ίδια με την ταινία.
Ένα από τα roller-coaster ήταν και ο δράκος, ένα κλασικό εξωτερικό ,σχετικά γρήγορο τρενάκι που σε αναποδογύριζε σε 2-3 σημεία.
Ο πύργος όμως ήταν πολύ εντυπωσιακός εξωτερικά και εσωτερικά. Για να μπεις στον Πύργο και να απολαύσεις την κυριότερη attraction του θέματος έπρεπε να περιμένεις στην ουρά,άσχετα με τι εισιτήριο έχεις αγοράσει.Πρώτη φορά πήγαμε μεσημέρι και η αναμονή ήταν περίπου μία ώρα. Το παρήγορο ήταν ότι καθώς προχωρούσε η ουρά μέσα στον Πύργο, ήταν σαν να είσαι στην ταινία, τα πάντα ήταν ίδια, οι πίνακες μιλούσαν και κινούνταν, υπήρχε το γραφείο του νταμπλντορ και τέλος οδηγηθήκαμε στο πλέον εντυπωσιακό παιχνίδι όλων των θεματικών πάρκων που έχω επισκεφτεί.
Καθόσουν σε διθέσια αυτόνομα καθίσματα και το ταξίδι ξεκινούσε..ήσουν πλέον πραγματικά μέσα στην ταινία, ο potter μας φώναζε και εμείς ακολουθούσαμε πάνω στις σκούπες μας, νιώθαμε να πετάμε πάνω από την πλαγιά του βουνού με τρομερή ταχύτητα, μπήκαμε πετώντας στο γήπεδο που παίζανε το άθλημα στην πρώτη ταινία, μας επιτέθηκαν αράχνες και οι κακές σκιές. Πετάγαμε ανάμεσα σε καπνούς που καθρεφτίζονταν τα πρόσωπά μας και το ταξίδι τελείωνε με χειροκροτήματα από όλους τους ηθοποιούς.
Μας άρεσε τόσο πολύ, ήταν τόσο άρτιο και εντυπωσιακό που πήγαμε ξανά άλλες δυο φορές ,πριν κλείσει το πάρκο και όταν δεν υπήρχε πλέον ουρά. Και να φανταστείτε ότι η ταινία αρέσει μόνο στη σύζυγό μου και εγώ την θεωρώ μπουρδίτσα. Φωτογραφίες έχουμε αρκετές αλλά δεν postαρουμε τους εαυτούς μας.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.804
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom