ΠΕΡΟΥ - Ταξίδι στη Μυθική Χώρα με τα Χίλια Πρόσωπα

varioAthens

Member
Μέγας Συγγραφέας
[
Αχ, είσαι απόλαυση @varioAthens
Και μου επαναφέρεις στη μνήμη μου υπέροχες στιγμές από αυτό το μαγικό μέρος! Σ'ευχαριστώ.
Ω! Τι ομορφα λογια! Σε ευχαριστώ πολυ!
Και πολυ χαιρομαι που τα ξαναζεις…

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Inca Κola (κάτι μεταξύ αντιβίωσης και κατουρλί)
Απορώ που το προτείνουν και ως εξαίρετο αυτό το υπέρ-σίχαμα όλοι οι Περουβιανοί. Δε παίζει να έχω πετάξει άλλο ποτό στη ζωή μου με τέτοια αμεσότητα στον κάδο απορριμάτων!

(Για να μη λες ότι δε κάνω σχόλια. :haha:
Στο μεταξύ βλέπω το νυχτερινό Κούσκο και μ' έχει πιάσει μια νοσταλγία, άλλο πράμα).

varioAthens

Member
Μέγας Συγγραφέας
Απορώ που το προτείνουν και ως εξαίρετο αυτό το υπέρ-σίχαμα όλοι οι Περουβιανοί. Δε παίζει να έχω πετάξει άλλο ποτό στη ζωή μου με τέτοια αμεσότητα στον κάδο απορριμάτων!

Στο μεταξύ βλέπω το νυχτερινό Κούσκο και μ' έχει πιάσει μια νοσταλγία, άλλο πράμα).
Πραγματικο αισχος.... φαντασου για ποτε πεταχτηκε που ουτε να το φωτογραφισω προλαβα, οπως τα τσιπς!
Να σχολιαζεις, να σχολιαζεις γιατι μεσα απο την αλληλεπιδραση προκυπτουν και νεες συζητησεις και μαθαινουμε νεα πραγματα...

annoula

Member

Πραγματικη αηδία. Σαν τσιχλοφουσκα με 10 φορες παραπανω ζαχαρη. Δεν πειραζει, τους συγχωρουμε γιατι εχουν pisco sour.

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
. Δεν πειραζει, τους συγχωρουμε γιατι εχουν pisco sour.
Όντως, γιατί να πάρεις Inca cola όταν υπάρχει Pisco sour, εξάλλου μια χαρά ταίριαζε και με το φαγητό.:cool:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.326
Μέλη
40.301
Νεότερο μέλος
nickost

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom