Σαντορίνη Πάσχα στην Σαντορίνη με μωρό

doraki26

Member
Μηνύματα
131
Likes
9
Καλησπέρα Παιδιά. θα πάμε το Πάσχα με τον άντρα μου κ το μικρό μας 15 μηνων περιπου στην Σαντορίνη. Λεω να κλείσω στα φηρα να μείνουμε να είναι όλα δίπλα μας. Θέλω να ρωτήσω τα εξής: το καρότσι μπορώ να το κυκλοφορησω μέσα στην πολύ ή είναι όλο οτ κέντρο πλακοστρωτο? Μπορείτε Να Μου Προτείνετε Καλά Μαγαζιά ΝΑ Φάμε Γιατί πλέον τρώει το παιδί ότι κ εμείς. Επίσης έχει μαγαζιά ανοιχτά για φαγητό πριν την ανάσταση γιατί θα πρέπει το παιδί να φάει κάτι πριν κοιμηθεί?! Γενικά ΠΟΥ ΜΕ Συμβουλεύετε ΝΑ Πάω ΜΕ ΤΟ Μικρό Κ ΤΙ ΝΑ Δούμε ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ.
 

Elenats94

Member
Μηνύματα
13
Likes
5
Καλησπέρα!!!είναι σε αρκετά σημεία πλακόστρωτο,ειδικά στα σοκάκια που είναι και στενά και ανηφορικά για να βγεις ψηλά που είναι η θέα στην καλντέρα !!
Για φαγητά δεν μπορώ να σ πω γιατί είχαμε φάει πίτσα και κυρίως ποτό και κρέπα ,είχαμε ημιδιατροφη και μέναμε σε άλλη περιοχή !! Πάντως σαν τιμές εγώ δεν μπορώ να πω ότι μου φάνηκαν πολύ ακριβά και ήταν και Ιούλιος όταν πήγαμε !!!
Επίσης το νερό είναι αλμυρό όταν κάνεις μπάνιο,θα νιώθεις την αλμύρα και μετά από το μπάνιο..?μόνο η Οία αποτι θυμάμαι έχει γλυκό νερό !! Να το έχεις υποψιν.
Επίσης θα έχετε αμαξι? Εγώ όταν είχα πάει καλοκαίρι ,το πρώτο ηλιοβασίλεμα το είδαμε στην Οία και δεν μου άρεσε !!! Οχι σαν ηλιοβασίλεμα αλλά σαν κούραση,καθόμασταν 3 ώρες μέσα στον ηλιο για να πιάσουμε θέση..φουλ τουρίστες καλοκαίρι ,τώρα θα είναι καλά πιστεύω !!
Ηλιοβασίλεμα είδαμε από Οία,Ημεροβίγλι(υπέροχο) και ακρωτήρι.
Επίσης αν έχετε αμάξι πάτε και Περίσσα να δείτε την μαύρη παραλία τουλάχιστον από έξω..εμάς μας άρεσε η κόκκινη πιο πολύ αλλά με το παιδί και τον καιρό δεν ξέρω αν θα μπορείτε να πάτε να την δείτε από ψηλά,θέλει λίγο περπάτημα και είναι με χώμα το δρομάκι !!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.181
Μηνύματα
883.124
Μέλη
38.891
Νεότερο μέλος
CrisPan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom