Γαλλία Παρίσι - Διαμονή

tinkerbell24

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Αυτά πως σας φαίνονται;
ibis Maine Montparnasse

Ibis Paris Gare Montparnasse Catalogne

Last edited:

Leftris B

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Αυτά πως σας φαίνονται;
Check out ibis Maine Montparnasse on Booking.com!
https://www.booking.com/Share-0LXZohJ

Check out Ibis Paris Gare Montparnasse Catalogne on Booking.com! https://www.booking.com/Share-NUMBHG
το maine με τιποτα ειναι πολύ εξω για μενα, το catalogne το εχω δει εδω και πολυ καιρο ειναι ανακαινισμενο ξενοδοχειο σε πολυ ψηλα στανταρ για ibis , είναι λιγο ποιο κατω απότι θα ηθελα στον χαρτη αλλά θα το επέλεγα σιγουρα για να μεινω, δες το στο επισημο site της accor για αρκετα καλυτερη τιμη (942 ακυρωσιμο , 1077 αν θες και πρωινο)

παντα επιλεγουμε ακυρωσιμες πληρως επιλογες, πρεπει να εχει τεραστια διαφορα τιμης το μη ακυρωσιμο για να το σκεφτουμε (ισως λιγες μερες πριν)

tinkerbell24

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ευχαριστώ πολύ .
Το catalogne σκέφτομαι να κλείσω με πρωινό.
Είναι ασφαλής περιοχή;

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Ευχαριστώ πολύ .
Το catalogne σκέφτομαι να κλείσω με πρωινό.
Είναι ασφαλής περιοχή;
Θα σου προτείνω να τσεκάρει τις τιμές σε ένα ξενοδοχείο διαμερισμάτων που πήγα φέτος τέλη Γενάρη και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Για 3 άτομα είναι οκ τα διαμερίσματα και ήταν πλήρως ανακαινισμένα! Δίπλα στο Μουλέν Ρουζ είναι και σε 2 γραμμές μετρό στα 3 λεπτά.
Φτάνεις παντού πάρα πολύ γρήγορα!
Έχω γράψει κριτική και στο booking και στο Google για το κατάλυμα.

My Maison In Paris - Montmartre

Last edited:

giannis1996

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νάξος
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
Εγώ έμενα malakof δίπλα στο Μετρό. 20 λεπτάκια είναι μέχρι κέντρο. Γιατί να πληρώνεις κοντά 200€ τη βραδιά;

tinkerbell24

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
το maine με τιποτα ειναι πολύ εξω για μενα, το catalogne το εχω δει εδω και πολυ καιρο ειναι ανακαινισμενο ξενοδοχειο σε πολυ ψηλα στανταρ για ibis , είναι λιγο ποιο κατω απότι θα ηθελα στον χαρτη αλλά θα το επέλεγα σιγουρα για να μεινω, δες το στο επισημο site της accor για αρκετα καλυτερη τιμη (942 ακυρωσιμο , 1077 αν θες και πρωινο)

παντα επιλεγουμε ακυρωσιμες πληρως επιλογες, πρεπει να εχει τεραστια διαφορα τιμης το μη ακυρωσιμο για να το σκεφτουμε (ισως λιγες μερες πριν)
Ξαναβλέπω το hotel montparnasse saint Germain φαίνεται πολύ καλύτερη η τοποθεσία του.
Με προβληματίζει που δεν εχει πολλα reviews.😞🙈

Εγώ έμενα malakof δίπλα στο Μετρό. 20 λεπτάκια είναι μέχρι κέντρο. Γιατί να πληρώνεις κοντά 200€ τη βραδιά;
Παρόμοιες τιμές βρίσκω και εκεί..σε ποιο έμενες;

Θα σου προτείνω να τσεκάρει τις τιμές σε ένα ξενοδοχείο διαμερισμάτων που πήγα φέτος τέλη Γενάρη και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Για 3 άτομα είναι οκ τα διαμερίσματα και ήταν πλήρως ανακαινισμένα! Δίπλα στο Μουλέν Ρουζ είναι και σε 2 γραμμές μετρό στα 3 λεπτά.
Φτάνεις παντού πάρα πολύ γρήγορα!
Έχω γράψει κριτική και στο booking και στο Google για το κατάλυμα.

My Maison In Paris - Montmartre
Φαίνεται όντως πολύ ωραίο..ευχαριστώ.. είναι όμως πάνω απο το budget μου.

Leftris B

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Ξαναβλέπω το hotel montparnasse saint Germain φαίνεται πολύ καλύτερη η τοποθεσία του.
Με προβληματίζει που δεν εχει πολλα reviews.😞🙈
αν παρατηρησεις ολα τα review ειναι τελευταιο χρονο πρεπει να καναν μηδενισμο με καποιο τροπο για να ανεβασουν μεσο ορο, 250 δεν ειναι και λιγα και εχει σχετικα ψηλη βαθμολογια το δε σημειο ειναι ιδανικο προς παντου... πας st germain, κηπους λουξεμβουργου κτλ

Leftris B

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
japan
εχω μεινει στον περιφερειακο στην ιδια σταση ειχε ενα sofitel τοτε εκει και ηταν πολυ ωραια εμπειρια οντως πας σε 20΄κεντρο αλλα πιθανων να θες κι αλλαγη μετα, την μερα στην μεση δεν μπορεις να την σπασεις.... κι αν γυρισεις απογευμα για μπανιο αντε ξανα να παρεις τρενο 30΄ να ξαναπας καπου για βραδινη βολτα και μετα παλι τρενο και παλι πισω.... st germain και marais ειναι οι καλυτερες επιλογες επειδη ξεφευγουν οι τιμες εκει πας μοντπαρνας και τα εχεις ολα εμβολιμα.... αν βεβαια ειχαν τα καταλυμματα 300ευρω και στο μαλακοφ 100-130 θα το σκεφτομουν πολυ σοβαρα

tinkerbell24

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Η περιοχή αυτού του ξενοδοχείου είναι καλύτερη;
Check out Hôtel Charing Cross on Booking.com! https://www.booking.com/Share-DIBAXnq

Να ψάξω εκεί; με προβληματίζει λιγο το gare montparnasse απο άποψη ασφαλείας

panlek30

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
καλημέρα σας ευχαριστώ πολύ για όλα τα σχόλια.

μεταξύ αυτών των 2 ποιο να προτιμήσω:

https://www.booking.com/hotel/fr/im...1c0b39&type=total&ucfs=1&#no_availability_msg

https://www.booking.com/hotel/fr/ib...66&srpvid=e89f3476fb800336&type=total&ucfs=1&
Αυτο στην Οπερα καθως μπορεις να πας σε πολλα μερη με τα ποδια. Ομως αν η οικονομικη διαφορα ειναι μεγαλη, δεν ειναι κακο κ το αλλο. Μια χαρα ειναι το Μονπαρνας. Κ επισης εχει απειρες γραμμες μετρο κ βολευει.

tinkerbell24

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, η τιμή είναι ίδια, απλά το ibis προσφέρει και πρωινό και μου φαίνεται και πιο καινούργιο πιο καλό σαν ξενοδοχείο όμως με φοβίζει η περιοχή δίπλα από το σταθμό των τρένων

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.124
Μέλη
40.116
Νεότερο μέλος
Katerina C

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα