Γαλλία Παρίσι - Ταξίδι ονειρικό

traveller_30

Member
Μηνύματα
59
Likes
292
Επόμενο Ταξίδι
New York
Ταξίδι-Όνειρο
New York
Πρόλογος

Τα ταξίδια ήταν πάντα η λατρεία μου. Εκείνη η ανυπομονησία και το μέτρημα των ημερών μέχρι την αναχώρηση. Ο σχεδιασμός, η οργάνωση, τί θα κάνεις, τί θα δείς!

Όνειρο ζωής όμως ήταν πάντα το Παρίσι. Το έβλεπα μέσα απο φωτογραφίες, ταινίες και βιβλία. Αλήθεια ποιός δεν θα ήθελε να δεί απο κοντά τον μεγαλοπρεπέστατο πύργο του Άϊφελ, την Παναγία των Παρισίων, το Λούβρο; Ποιός απο εμάς δεν έχει απωθημένο απο μικρό παιδί να βρεθεί στην Eurodisney;

Η απόφαση πάρθηκε λοιπόν. Εισητήρια για 2 άτομα με AirSerbia, απο Λάρνακα για Charles de gaulle, αρχές Ιουλίου για 8 βράδια στην πόλη του φωτός. Ξενοδοχείο βρήκαμε πολύ καλή προσφορά €80 το βράδυ σε δίκλινο δωμάτιο στο 4στερο Concorde Montparnasse, δέκα λεπτά απόσταση απο στάση του μετρό και το οποίο αποδείχτηκε εξαιρετική επιλογή.

Όλα κανονίστηκαν πολύ νωρίς (κανα 4μηνο πρίν). Ακολούθησε ενα βασανιστικά αργό 4μηνο μέχρι να ρθεί ο Ιούλιος που θα πετούσαμε για Παρίσι. Μάζεμα πληροφοριών, διάβασμα όλων των ιστοριών στο travelstories (στο οποίο έπεσα τυχαία), σχεδιασμοί, προγράμματα και ξανά αλλαγές στα προγράμματα απλά και μόνο για να ασχολούμαστε με το Παρίσι μέχρι να ταξιδέψουμε :bleh:.

Και επιτέλους είχε φτάσει η μέρα το ταξίδι μας στο πανέμορφο Παρίσι να ξεκινήσει.....
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.164
Μηνύματα
882.624
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
Τonia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom