Γαλλία Περιοχή διαμονής/Οικονομικά ξενοδοχεία στο Παρίσι

tripakias

Member
Μηνύματα
7.995
Likes
12.062
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ονειρεμένο Ταξίδι
Εκεί
Γενικά κοιτούσα στη περιοχή Le Marais επειδή είδα οτι παρα πολλοί το προτείνουν στο forum.
Επίσης κοιτάω και στη περιοχή κοντα στo σταθμό Opera που πάλι εχει ανταποκρίσεις το μετρό.
Εχω βρει αυτό Hotel Icone Paris πιστεύω οτι ειναι σε πολύ καλυτερη τοποθεσία και πιο ασφαλής.
Και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Πανος.
Εχεις απολυτο δικιο σε αυτό και συμφωνω απόλυτα απλα κοιτάω αρχικά κεντρικές περιοχές και μετά ψάχνω γυρω γυρω. Βρήκα και αυτό το στο διαμερισμα 9 που μου φαιωεται αξιολογο και σε καλη περιοχή πιστεύω.
Hotel Bresil Opera
Και τα δυο βρισκονται σε ιδανικη τοποθεσια. Ειναι κοντα ετσι κι αλλιως.

Το Icone ειναι στη rue d'Amboise διπλα στο παλιο διασημο μπουρδελο που αποτελεσε για ενα διαστημα και την κατοικια του διασημου Γαλλου ζωγραφου Toulouse Lautrec. Σημερα το μπουρδελο εχει μετατραπει σε ξενοδοχειο και φερει το ονομα του Lautrec.

Και μια ασχετη πληροφορια: Ο Lautrec γνωστος για την αγαπη του στις πορνες της Μονμαρτρης ηταν γνωστος στους εκει κυκλους με το ονομα La Théière (Η τσαγιερα). Επειδη ηταν πολυ κοντος αλλα με μεγαλη στυση.
 
Last edited:

P@nos

Member
Μηνύματα
6
Likes
1
Και τα δυο βρισκονται σε ιδανικη τοποθεσια. Ειναι κοντα ετσι κι αλλιως.
Τέλεια!!
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες διαμονής και για τις λεπτομέρειες στη rue d'Amboise, πραγματικά ενδιαφέρον. Πιστεύω οτι καθε δρόμος στο Παρίσι κρύβει και μια δική του ιστορία.
Πανος.
 

panos athina

Member
Μηνύματα
14
Likes
3
Παιδια καλησπερα.Εχω ξεκινησει να οργανωνω ενα ταξιδι στο Παρισι για 5 νυχτες στα μεσα Οκτωβριου (ξερω ειναι νωρις ακομη θα πει καποιος) και επειδη εχω πολλα να φτιαξω ξεκινησα σιγα σιγα απο τωρα.
Θα ειμαι εγω, η γυναικα μου και τα 2 'παιδια' μου (20 χρονων ειναι γιαυτο και τα '').

Ψαχνω για διαμερισμα ,εχω βρει 2 ,προς το παρον, το ενα στο κεντρο του Παρισιου (γεωγραφικο διαμερισμα 2) και το αλλο στην περιοχη Λεβαλουά Περέ (πιο φτηνο μεγαλυτερο και καλυτερα εξοπλισμενο) τα 2 πολυ κοντα σε μετρο
Θα ηθελα λοιπον οποιος μπορει να μου δωσει πληροφοριες αν ξερει για αυτη την περιοχη (αν ειναι καλη κλπ),επισης θα ηθελα γενικες πληροφοριες οπως πχ πως μπορω να βγαλω απο εδω καρτες για μετρο και οτι αλλο θα θεωρουσατε χρησιμο.Δεν με πολυενδιαφερουν αξιοθεατα (γιατι αυτα μπορω και εγω να τα βρω(ειναι πολλα και γνωστα αλλοστε) αλλα ας πουμε καποια φτηνα μερη φαγητου η οτι αλλο νομιζετε που θα μας κανει την ζωη ευκολοτερη.
Σας ευχαριστω εκ των προτερων
 

mourohavlos

Member
Μηνύματα
2.424
Likes
4.409
Προφανώς είναι η πρώτη σου φορά στο Παρίσι, οπότε καλό θα είναι να μείνετε κεντρικά (ανάλογα με το budget βέβαια). Το Levallois είναι από τις αγαπημένες μου περιοχές στην πόλη, αλλά κυρίς για να μένει κανείς μόνιμα, ως τουρίστας άστο καλύτερα για την επόμενη φορά.
 

panos athina

Member
Μηνύματα
14
Likes
3
φιλε μου απλα το σκεφτομαι επειδη εχω κανει μια κρατηση σε ενα ξενοδοχειο διαμερισματων στον τομεα 2 (πολυ κεντρικα) ,το διαμερισμα ειναι 25 τμ και η τιμη του 660 euro.Στο αλλο στο Levallois ειναι 70τμ με φουρνο και πολλες αλλες ανεσεις με 580 euro και απεχει 400 μετρα απο τον σταθμο του μετρο (γραμμη 3).
Αληθεια αφου ειναι απο τις αγαπημενες σου περιοχες,οπως λες, γιατι εισαι αποτρεπτικος?
 

coco

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
2.280
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ονειρεμένο Ταξίδι
ρωσια
Το ενα ειναι καρακεντρο που πας σε αρκετα αξιοθεατα με το ποδι,γλυτωνεις χρημα ΚΑΙ χρονο,εχεις πολλες επιλογες για φαγητο και βολτες,ζωη μεχρι αργα το βραδυ,ασφαλεια.Το αλλο 7 χιλιομετρα εξω,μπουρζουα προαστιο,εχεις 70 τμ και φουρνο..διαλεγεις και περνεις...ααα 660 στο 2 για οκτωβρη μια χαρα λεφτα ειναι!
 

tripakias

Member
Μηνύματα
7.995
Likes
12.062
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ονειρεμένο Ταξίδι
Εκεί
Πρεπει εσεις να αξιολογησετε τις προτεραιοτητες σας. Για καποιον μπορει να μην ειναι προβλημα να μεινει σε μικρο διαμερισμα αλλα καποιον αλλον να τον πνιγει και να του χαλασει ολες τις διακοπες. Απο την αλλη το Levallois Perret ειναι μια καθαρη και ασφαλεστατη πολη (ισως η πιο ασφαλης πολη του IDF). Απο την αλλη η πολη με τα trottoirs rouges (κοκκινα πεζοδρομια) ειναι αρκετα ανιαρη αφου τα μαγαζια ειναι λιγα και οι πολυκατοικιες και τα κτιρια εταιριων παρα πολλα. Επισης η συγκοινωνια της δεν ειναι και η καλυτερη κι αυτο ισως να ειναι προβλημα εαν τα παιδια θελησουν να διασκεδασουν τη νυχτα. Βεβαια ειναι κοντα και τα ταξι μπορουν να δωσουν λυση. Προσωπικα στα ταξιδια μου διαλεγω παντα το κεντρικοτερο αξιοπρεπες καταλυμα που βρισκεται σε ασφαλη περιοχη.
 

panos athina

Member
Μηνύματα
14
Likes
3
Κατ,αρχην ευχαριστω για την ανταποκριση.Ακολουθωντας τις συμβουλες σας αποφασισα οτι ισως ειναι καλυτερα να μεινει καποιος λιγο πιο στεναχωρα αλλα κεντρικα και με ασφαλεια (και ας ειναι μια καποια διαφορα οικονομικη)
Αυτο που θα ηθελα να σας ζητησω αν καποιος εχει διαθεση και χρονο ειναι να με συμβουλεψετε για καποια ακομη θεματα........
Οπως.......καποιες φτηνες λυσεις φαγητου,αν υπαρχει η δυνατοτητα να βγαλω καρτες απεριοριστων διαδρομων στα ΜΜΕ απο εδω και εχω ακουσει και για μια προπληρωμενη καρτα εισοδων στα μουσεια......
Θα ηθελα αν καποιος εχει ορεξη να μου εδινε μια εικονα ενος ενδεχομενου προγραμματος (τι μπορω να δω και με ποια σειρα κλπ) με (πιο πιθανη) ημερομηνια αφιξης 11/10/18 ωρα 11.00πμ και αναχωρηση 15/10 ωρα 16,00,για να μην πηγαινω απο εδω και απο εκει και με τρωνε οι δρομοι.Και παλι ευχαριστω..........
 

Natalia00

Member
Μηνύματα
27
Likes
4
Καλησπέρα σας!
Έχω προγραμματίσει ταξιδακι στο Παρίσι 2-5/6. Ήταν απόφαση της στιγμής όταν είδαμε εισητήρια σε χαμηλή τιμή οπότε το budget είναι πολύ χαμηλο γιατί δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε οικονομιες μέχρι να φύγουμε! Έχω βρει τρια ξενοδοχεία και θα ήθελα τη γνώμη σας μιας και θα είναι η πρώτη φορά που πάμε Παρίσι και δεν έχω ιδέα.

https://el.hotels.com/search.do?resolved-location=CITY:504261:UNKNOWN:UNKNOWN&destination-id=504261&q-destination=Παρίσι, Γαλλία&q-check-in=2018-06-02&q-check-out=2018-06-05&q-rooms=1&q-room-0-adults=2&q-room-0-children=0&f-hotel-id=283201

https://el.hotels.com/ho594181?mpe=...387.02.39&wapa4=594181&trv_curr=EUR&trv_dp=66

https://el.hotels.com/ho542428/?q-c...=3&q-room-0-adults=2&YGF=14&MGT=3&ZSX=0&SYE=1
Αν έχετε κάτι αλλο να μου προτείνετε έως 80 ευρώ ανά βράδυ καλοδεχούμενο!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Παραθέτω άλλο ένα ξενοδοχείο
https://www.booking.com/hotel/fr/ch...26;srpvid=213665063af400d2;type=total;ucfs=1&
 
Last edited:

Natalia00

Member
Μηνύματα
27
Likes
4
Ευχαριστώ για την απάντηση! Τελικά θα μεινουμε Μονμάρτη δίπλα στο σταθμό anvers. Θέλω να πιστεύω πως θα εινεί βολικα.
 
Μηνύματα
620
Likes
2.831
Επόμενο Ταξίδι
Νότια Κορέα
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νεπάλ
Εγώ που κοιτάω για Δεκέμβριο διαμονή, το πιο φτηνό που βρίσκω είναι
Μονμάρτη. Έχω καταλήξει στο συγκεκριμένο που για 5 ημέρες είναι 300€. Τέτοια τιμή δεν υπάρχει πουθένα.

http://hotelaudran.com/en/home/

Έχω δει στο φόρουμ ότι όλοι σχεδόν λένε μακριά από Μονμαρτη διότι έχει κακόφημες περιοχές. Το ξενοδοχείο βέβαια έχει 2000+ κριτικές και δεν γράφουν κάτι τέτοιο.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.780
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom