Αίγυπτος Πληροφορίες - Ερωτήσεις για Αίγυπτο

exploring

Member
Παιδιά έχουμε βγάλει αεροπορικά εισιτήρια 5ημερου για Αίγυπτο σε πολύ οικονομικές τιμές 7 μελης παρέα και θέλουμε να κλείσουμε διαμονή στην Γκίζα με βόλτες στα πέριξ αυτής οδικώς.
Η βάση για διανυκτέρευση είναι η Γκίζα για κάποιο γεγονός εκεί.
Μας προτείνετε κάποιο κατάλυμα αξιοπιστίας ή κάποιο πλάνο σαν οδηγό να κάνουμε τις τρεις από τις πέντε μέρες κάτι εκεί κοντά με ΙΧ οδηγό ή βανακι;
Μας συμβουλεύει όσοι πήγατε να ναυλωσουμε κάποιον tour guide η κάτι τέτοιο ή να προτιμήσουμε μόνοι να κινηθούμε αυτόνομα και ανεξάρτητα;
Δεδομένου ότι ακούω το κόστος της συνοδείας είναι λιγότερο από 10€ στο κεφάλι για κάθε μέρα.... θεωρείται ότι αξίζει μόνοι να κινηθούμε ή να αφήσουμε το όλο πλάνο, κρουαζιέρα στο Νείλο, Μουσείο Gem, Πυραμίδες, Αλεξάνδρεια, και Κάιρο στα χέρια κάποιου local guide, που όμως θα θέλει σκόπιμα και να μας προτείνει ξενοδοχείο στην τιμή που θέλει ο ίδιος;

Τι λέτε Αίγυπτο και συγκεκριμένα Giza η 7 Μελής ομάδα μόνοι μας ή με τοπικό σύνδεσμο οδηγό;
Η Γκίζα δεν είναι η καλύτερη επιλογή διαμονής στο Κάιρο, εκτός και αν πρέπει οπωσδήποτε να μείνετε εκεί.
Ψάξτε κατάλυμα στη περιοχή Ζαμάλεκ ή εναλλακτικά στο κεντρικό καιρο κοντά στην πλατεία Tahrir.
Ένα πρακτορείο από τα αναφερόμενα θα μπορούσε να σας προτείνει διαμονή και λύσεις για όλη τη διάρκεια της επίσκεψης σας. Όχι όμως διανυκτέρευση στην τρισάθλια και παν βρώμικη Γκίζα.

IrisAthens

Member
Συγγραφέας

Pierre_1976

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona
Ταξίδι-Όνειρο
Σεληνη
Αυτό που σας είπε ο @drsnoopy. 7 ατομα κ μεις και περάσαμε υπέροχα σε σούπερ τιμες! Για τη Sally προσυπογράφω Επίσης να πείτε το όνομα μου στον Ezz απο την Εύα από Ελλάδα, θα σας κάνει και έξτρα έκπτωση.
Μπορώ να έχω το What's up του Ezz η της Sally? Έχουμε συγκεκριμένο πρόγραμμα που είναι κλειστό και πρέπει να μείνουμε στην giza

evaT

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε φορά, το επόμενο

ARGYRO S.

Member
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω για τη visa είναι καλύτερα να την βγάλουμε στο αεροδρόμιο του Καιρου ή είναι πολύ χρονοβόρο έτσι ή να την έχουμε βάλει ηλεκτρονικά;

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω για τη visa είναι καλύτερα να την βγάλουμε στο αεροδρόμιο του Καιρου ή είναι πολύ χρονοβόρο έτσι ή να την έχουμε βάλει ηλεκτρονικά;
Εγώ σε μισή ώρα είχα τελειώσει κι είχα κανει και συνάλλαγμα οσο περίμενα (στην καλύτερη ισοτιμία που βρήκα στην χωρα).

ARGYRO S.

Member
Εγώ σε μισή ώρα είχα τελειώσει κι είχα κανει και συνάλλαγμα οσο περίμενα (στην καλύτερη ισοτιμία που βρήκα στην χωρα).
Ευχαριστώ πολύ,θα το προτιμήσω κι εγώ,όποτε αφού δεν καθυστερείς μια χαρά...

BolekUSSR

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Τόκυο
Αδιαμφισβήτητα στο αεροδρόμιο! Εμένα την προηγούμενη εβδομάδα μου πήρε 5 λεπτά να τη βγάλω, επειδή τυχαία ήμουν ο πρώτος που έφτασε και το αεροπλάνο ήταν σχεδόν άδειο.
Προτείνω να έχεις χαρτονόμισμα των 50€ για να πάρεις τα ρέστα από τα 30$ σε αιγυπτιακές λίρες και ξεμπερδεύεις με το συνάλλαγμα.

Kor75

Member
Καλησπέρα κι από μένα.
Εκτός των όποιων wifi, πώς μπορεί κάποιος να χρησιμοποιεί τα δεδομένα σύνδεσης στο κινητό του όταν βρίσκεται στην Αίγυπτο;

Καλησπέρα κι από μένα.
Εκτός των όποιων wifi, πώς μπορεί κάποιος να χρησιμοποιεί τα δεδομένα σύνδεσης στο κινητό του όταν βρίσκεται στην Αίγυπτο;
πληρωνοντας υπερογκα ποσα στον παροχο του ή αγοραζοντας esim/αιγυπτιακη sim

Kor75

Member
πληρωνοντας υπερογκα ποσα στον παροχο του ή αγοραζοντας esim/αιγυπτιακη sim
Από ό,τι βλέπω μπορεί κάποιος να την αγοράσει πριν ταξιδέψει και να την ενεργοποιήσει σε διάφορα πακέτα διάρκειας.
Ευχαριστώ

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.171
Μέλη
40.165
Νεότερο μέλος
calpomenfia1978

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα