Συνδιαστικά θα έλεγα, αν πήγε κάποιος, αν τα βίωσε κλπ...Άποψη για το μικρό μαραθώνιο λέμε ή γενικώς για την Αίγυπτο;
Συνδιαστικά θα έλεγα, αν πήγε κάποιος, αν τα βίωσε κλπ...Άποψη για το μικρό μαραθώνιο λέμε ή γενικώς για την Αίγυπτο;
Συνδιαστικά θα έλεγα, αν πήγε κάποιος, αν τα βίωσε κλπ...
Θενκ γιου @AlexFocus.Εγώ γνώρισα έναν πολωνο που ήταν από τους καλύτερους που έχουν. Είχε έρθει στο Ισραήλ να τρέξει σε κάποιο μαραθώνιο που γινόταν στο Ειλατ. Το θέμα είναι ότι ο άνθρωπος στη Ιερουσαλήμ δεν είχε την θελήσει. και τις δυνάμεις να δει καλά την πόλη γιατί είχε κουραστεί πάρα πολύ. Δεν νομίζω να συνδυάζονται μαζί τουρισμός και μαραθώνιο(μπορεί να κάνω λάθος). Εκτός εάν πάμε κάπου για πάρα πολλές ημέρες.

Και γιατι δεν μενεις ενα βραδυ Γκιζα για να σε βολεψει για την παραμονη και την μερα του αγωνα και τις αλλες δυο να πας πιο κεντρικα στο Κάιρο;Επανερχόμενη στις ερωτήσεις μου για την εμπειρία του να τρέξω στην περιοχή των πυραμίδων αλλά τελικά μόνο για τα 5 χλμ που γίνονται ημέρα Παρασκευή...
Το πρόβλημα μου είναι πως ενώ είχα ακούσει τις συμβουλές σας κι αποφάσισα να διανυκτερεύσω Κάιρο για τρεις νύχτες κι όχι στη Γκίζα, το ότι πρέπει να πάω στη Γκίζα και την προηγούμενη του "αγώνα" για να πάρω badges κλπ δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση με τις αποστάσεις κλπ.
Μήπως τελικά να μείνω Γκίζα ή θα "πήξω" για τρεις διανυκτερεύσεις;...![]()
Αρχίζω και το επεξεργάζομαι...Και γιατι δεν μενεις ενα βραδυ Γκιζα για να σε βολεψει για την παραμονη και την μερα του αγωνα και τις αλλες δυο να πας πιο κεντρικα στο Κάιρο;
Διάβασε το προηγούμενο μήνυμα από το δικό σου για να δεις τι κάναμε πέρυσι.Επανερχόμενη στις ερωτήσεις μου για την εμπειρία του να τρέξω στην περιοχή των πυραμίδων αλλά τελικά μόνο για τα 5 χλμ που γίνονται ημέρα Παρασκευή...
Το πρόβλημα μου είναι πως ενώ είχα ακούσει τις συμβουλές σας κι αποφάσισα να διανυκτερεύσω Κάιρο για τρεις νύχτες κι όχι στη Γκίζα, το ότι πρέπει να πάω στη Γκίζα και την προηγούμενη του "αγώνα" για να πάρω badges κλπ δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση με τις αποστάσεις κλπ.
Μήπως τελικά να μείνω Γκίζα ή θα "πήξω" για τρεις διανυκτερεύσεις;...![]()
Το έχω διαβάσει με πολύ προσοχή και με βοήθησε! Απλά σκέφτομαι πώς και με τί πλάνο περνούν τρεις διανυκτερεύσεις στη Γκίζα με αυτά που έχω διαβάσει κι εδώ μέσα...Διάβασε το προηγούμενο μήνυμα από το δικό σου για να δεις τι κάναμε πέρυσι.

Πέμπτη βράδυ φτάνεις έτσι κι αλλιώς μετά τα μεσάνυχτα, οπότε πάει η πρώτη διανυκτέρευση.Το έχω διαβάσει με πολύ προσοχή και με βοήθησε! Απλά σκέφτομαι πώς και με τί πλάνο περνούν τρεις διανυκτερεύσεις στη Γκίζα με αυτά που έχω διαβάσει κι εδώ μέσα...![]()
Προγραμματίζω ήδη!Πέμπτη βράδυ φτάνεις έτσι κι αλλιώς μετά τα μεσάνυχτα, οπότε πάει η πρώτη διανυκτέρευση.
Δεύτερη μέρα κάνεις όλα τα της Γκίζας, (μουσείο, πυραμίδες και βόλτα με γουρούνες στο ηλιοβασίλεμα), μετά πας στο mall για τα badges και γυρίζεις ξενοδοχείο γιατί το πρωί ο αγώνας είναι αρκετά πρωί. Πάει και το δεύτερο βράδυ. Και μόνο που κοιμάσαι και είσαι σε 10 λεπτά απόσταση από το χώρο του αγώνα, είναι από μόνο του ένα κέρδος.
Τρίτη μέρα Σάββατο ο αγώνας, τελειώνει μεσημέρι και πας για ξεκούραση. Ναι η τρίτη μέρα στη Γκίζα είναι υπερβολή, αλλά φαντάσου να κάνεις check-out και να πρέπει να φύγεις 12 ωρα και να ψάχνεις το επόμενο ξενοδοχείο μετά τον αγώνα. Οπότε επί της ουσίας εάν υπάρχει κάποιος χαμένος χρόνος είναι το Σάββατο απόγευμα που κλείνεις ένα εστιατόριο να φας με θέα Πυραμίδες που είναι από μόνο του μια εμπειρία. Κοιμάσαι τρίτο βράδυ και μετά ξυπνάς πρωί πρωι και πας Κάιρο.