Viajero93
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λατινική Αμερική, Κούβα
Καλησπέρα. Έχω κλείσει για μέσα Νοέμβρη ένα τετραήμερο (Παρασκευή–Δευτέρα) με αεροπορικά για Λιουμπλιάνα και κοιτάω ήδη να κλείσω σιγά σιγά διαμονή για καλύτερες τιμές. Σκέφτομαι να μη μείνω όλες τις μέρες εκεί, αλλά να συνδυάσω και κάτι ακόμα.
Οι επιλογές που έχω στο μυαλό μου είναι:
1. 2 πρώτα βράδια Τεργέστη και το τελευταίο Λιουμπλιάνα.
2. Το πρώτο βράδυ σε άλλη πόλη, π.χ. Μάριμπορ ή Πιράν.
3. Το πρώτο βράδυ στη λίμνη Μπλεντ.
4. 1 ή 2 βράδια στη λίμνη Bohinj, που μου φαίνεται εξίσου – αν όχι περισσότερο – εντυπωσιακή από τη Μπλεντ.
Αρχικά έκλινα προς Τεργέστη, αλλά τώρα σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερη ευκαιρία να δω και λίγη φύση. Μπορώ βέβαια απλά να μείνω και τα 3 βράδια στη Λιουμπλιάνα και να παίξω με ημερήσιες, που είναι και η πιο βολική επιλογή και έτσι θα μπορώ να δω και την πόλη πιο άνετα μιας και, όσο μικρή και να είναι, ίσως η μία νύχτα μόνο να είναι πολύ λίγη. Φτάνω Παρασκευή νωρίς το μεσημέρι και επιστρέφω Δευτέρα το απόγευμα, οπότε ο χρόνος είναι αρκετά οκ θεωρώ. Ευχαριστώ!
Οι επιλογές που έχω στο μυαλό μου είναι:
1. 2 πρώτα βράδια Τεργέστη και το τελευταίο Λιουμπλιάνα.
2. Το πρώτο βράδυ σε άλλη πόλη, π.χ. Μάριμπορ ή Πιράν.
3. Το πρώτο βράδυ στη λίμνη Μπλεντ.
4. 1 ή 2 βράδια στη λίμνη Bohinj, που μου φαίνεται εξίσου – αν όχι περισσότερο – εντυπωσιακή από τη Μπλεντ.
Αρχικά έκλινα προς Τεργέστη, αλλά τώρα σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερη ευκαιρία να δω και λίγη φύση. Μπορώ βέβαια απλά να μείνω και τα 3 βράδια στη Λιουμπλιάνα και να παίξω με ημερήσιες, που είναι και η πιο βολική επιλογή και έτσι θα μπορώ να δω και την πόλη πιο άνετα μιας και, όσο μικρή και να είναι, ίσως η μία νύχτα μόνο να είναι πολύ λίγη. Φτάνω Παρασκευή νωρίς το μεσημέρι και επιστρέφω Δευτέρα το απόγευμα, οπότε ο χρόνος είναι αρκετά οκ θεωρώ. Ευχαριστώ!