αν και έχω πολύ καιρό να πάω για ψώνια εκεί.Θα βρισκόμαι βορεια ιταλια τέλος Μαϊου και ο τελικός προορισμός μου θα είναι 2 βραδιά στο Μιλάνο για να πετάξω από εκεί για Αθήνα .Όλα ωραία εντάξει αλλά τώρα συνειδητοποιήσα αφού τα έκλεισα ότι η μόνη μου ολόκληρη μέρα θα είναι Κυριακή . ερωτήση λοιπόν .θα βρω μαγαζιά ανοιχτα για ψώνια γύρω από το duomo έστω?η κάνα καλο mall?η έκανα γκάφα τελικά;δεν είναι ο κύριος λόγος επίσκεψης τα ψώνια και το αλλα όσο να ναι πρώτη φορά στο Μιλάνο ήθελα να ζήσω και λίγο το shopping vibe της πολης και γιατί όχι να βρω και κάτι καλό να αγοράσω.
Περίμενε να το δει ο @Samion που είναι άλλωστε ειδικός στα ψώνια και το χειρισμό τους...
Χαιρομαι πολυ!
αν και έχω πολύ καιρό να πάω για ψώνια εκεί.
θα είναι ανοιχτά κυριακή ειδικά στο κέντρο.
παράλληλα στον ντουομο όπως τον βλέπεις στα αριστερά σου έχει το la rinascente κάτι σαν το αττικα το δικό μας.
αν φεύγεις από μπεργκαμο κι έχεις χρόνο, ακριβώς απέναντι από το αεροδρόμια που πας με τα πόδια έχει τεράστιο mall το orio al serio.
για χάζεμα στο Μιλάνο (εκτός και αν το πορτοφόλι σου το σηκώνει) πήγαινε για περπάτημα στη οδό via della spiga.
πιστεύω το la rinascente να σε καλύψει είναι κλασάτο μαγαζί κει έχει πολλά μπρντς.Θα κοιταξω εννοειται και το scalo milano outlet και το la rinascente
Μπορείς να κάνεις προκράτηση εισιτηρίων αν θες, αλλά δεν είναι απαραίτητο. Δες εδώ λεπτομέρειες. Εγώ έβγαλα εισιτήριο επιτόπου και μπήκα μετά απο ένα τέταρτο (εξαρτάται απο την ώρα που θα πας στην όπερα, πόση ώρα θα περιμένεις). Αρκεί να μην έχει κάποια παράσταση ή κάποιο άλλο event όταν πας.Eυχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις με καλυψαν 100 % σε αυτό που ήθελά.
Μιας και μιλάμε για Μιλανο ομως για να επισκεφτω τη Σκαλα του Μιλανο,οχι για παρασταση για απλα το μουσειο και επισκεψη στην αιθουσα χρειαζεται κρατηση απο εδω?Η απλα παω ετσι στην εισοδο και εχει ανα μιση 'η μια ωρα ξεναγησεις ολη μερα ανα γκρουπακι?
Το νου σου να τσεκάρεις καμιά βδομάδα πριν εδώ Bestview online new — Museo Teatrale alla Scala αν έχει πρόβες μέσα στο θέατρο όταν θα είσαι εκεί γιατί όταν έχουν δεν αφήνουν να μπεις μέσα. Προτίμησε αν βρεις να πας σε ώρα που θα είναι πλήρως φωτισμένο το θέατρο (η σκηνή δηλαδή). Κι εγώ έτσι έκανα. Απλά έχε υπόψη ότι εκείνες τις ώρες τις προτιμάνε όλοι κ ίσως έχει κόσμο! Κανείς δε θέλει το μισοσκόταδο..Eυχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις με καλυψαν 100 % σε αυτό που ήθελά.
Μιας και μιλάμε για Μιλανο ομως για να επισκεφτω τη Σκαλα του Μιλανο,οχι για παρασταση για απλα το μουσειο και επισκεψη στην αιθουσα χρειαζεται κρατηση απο εδω?Η απλα παω ετσι στην εισοδο και εχει ανα μιση 'η μια ωρα ξεναγησεις ολη μερα ανα γκρουπακι?
Το νου σου να τσεκάρεις καμιά βδομάδα πριν εδώ Bestview online new — Museo Teatrale alla Scala αν έχει πρόβες μέσα στο θέατρο όταν θα είσαι εκεί γιατί όταν έχουν δεν αφήνουν να μπεις μέσα. Προτίμησε αν βρεις να πας σε ώρα που θα είναι πλήρως φωτισμένο το θέατρο (η σκηνή δηλαδή). Κι εγώ έτσι έκανα. Απλά έχε υπόψη ότι εκείνες τις ώρες τις προτιμάνε όλοι κ ίσως έχει κόσμο! Κανείς δε θέλει το μισοσκόταδο..
Last Supper Tickets, Pinacoteca Ambrosiana, Brera GalleryΚαλησπέρα,
υπάρχει κάποιο site όπου μπορώ να δω και να κλέισω εισητήρια για να δω τον Μυστικο Δείπνο του ντα Βίντσι?
Eυχαριστώ
https://cenacolovinciano.vivaticket.it/#Καλησπέρα,
υπάρχει κάποιο site όπου μπορώ να δω και να κλέισω εισητήρια για να δω τον Μυστικο Δείπνο του ντα Βίντσι?
Eυχαριστώ