Ιταλία Πληροφορίες για Μπολόνια και πέριξ

tol_pap

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Αγγλία
Ταξίδι-Όνειρο
Πανόραμα Β. Αμερικής!!!
Καλησπέρα παιδιά, ήθελα να ρωτήσω αξίζει σαν πόλη η Μπολόνια; Σκέφτομαι να κλείσω εισιτήρια αλλά δεν είμαι σίγουρη. Είναι γραφική κτλ;
Υπερβολικά γραφική με νορμάλ τουρισμό όχι υπερτουρισμό και το καλύτερο φαγητό στην Ιταλία. Μπορεί να γίνει έδρα εκδρομών στη γύρω περιοχή με το τρένο.

panlek30

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ
Καλησπέρα παιδιά, ήθελα να ρωτήσω αξίζει σαν πόλη η Μπολόνια; Σκέφτομαι να κλείσω εισιτήρια αλλά δεν είμαι σίγουρη. Είναι γραφική κτλ;
Τελεια ειναι κ με φοβερο φαγητο.

makisg

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Μυτιλήνη, Λέσβος.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Πολύ όμορφη πόλη με ωραίο κέντρο που θα περπατήσετε εύκολα και πολύ όμορφες κοντινές πόλεις για εκδρομές.

Michael8

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ότι έρθει
Ταξίδι-Όνειρο
Επετεύχθη
Πολύ καλή επιλογή, και με αρκετές επιλογές για εξερεύνηση περιμετρικά.
(από κάποιον που δεν του αρέσει η Ιταλία)

Robert

Member
Αξίζει,αλλα όχι για πάνω από μια μερα.Σε λίγη ώρα τα έχεις γυρίσει όλα.Θα πω κι εγώ ότι είναι καλή ως βάση για να δεις και τις άλλες πόλεις τριγύρω.

Michael8

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ότι έρθει
Ταξίδι-Όνειρο
Επετεύχθη
Αξίζει,αλλα όχι για πάνω από μια μερα.Σε λίγη ώρα τα έχεις γυρίσει όλα.Θα πω κι εγώ ότι είναι καλή ως βάση για να δεις και τις άλλες πόλεις τριγύρω.
Σωστή παρατήρηση. Σε 1 μέρα άντε 2 αν το πας υπερβολικά χαλαρά την έχεις δει και ξαναδει. Για τα πέριξ που είναι αρκετά δεν έχω άποψη.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.272
Μέλη
40.281
Νεότερο μέλος
irakleitos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom