Πληροφορίες για Πάτρα

XristinaK

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Δολομίτες
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
Σε ένα γρήγορα πέρασμα δοκιμάστηκε ο Σκαντζόχοιρος και η μπριζόλα του.Όντως καλά.Αν και στην αρχή φοβήθηκα για την κουζίνα λόγω του στησίματος all day ή λίγο απο όλα.
Χαίρομαι που σου άρεσε!

kostasz3

Member
Θα βρεθώ για 2 μέρες στην Πάτρα
αφού πήρα τις πληροφορίες στις προηγούμενες σελιδες για φαγητό
υπαρχει στην Πάτρα κάποιο καφε/μπαρ να παίζει ροκ/μεταλ

Ostvarivanje

Member
Θα ήθελα κι εγώ να κάνω μία ερώτηση γιατί μπορεί την επόμενη εβδομάδα να βρεθώ κι εγώ στην Πάτρα. Πώς είναι το βράδυ, έχει κόσμο ή όλοι έχουν φύγει σε παραλίες και είναι ψιλονέκρα στην πόλη;

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Δείτε το Λατέρναtive , ωραία ροκ μεταλ μουσική, ατμόσφαιρα και μπύρες αν κ λίγο μικρό σαν μαγαζι! Γενικά έχει κ αλλά αρκετά εκεί στον παιζοδρομο. Παλιά μας άρεσε και το beer bar Q αλλά τις τελευταίες φορές είχε μετατραπει σε άλλο στυλ, με μπουζούκια και ζωντανη μουσική με χορούς... Δείτε πως θα το πετύχετε γιατί είναι μεγάλο κ ωραίο μαγαζί με μεγάλη ποικιλία σε μπύρες κ μεζέδες.
Άλλο ένα , αλλά νομίζω κλείνει το καλοκαίρι είναι το La Bodegueta... Και δίπλα έχουν τις πιο τέλειες κρέπες , στο butler's

Last edited:

XristinaK

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Δολομίτες
Ταξίδι-Όνειρο
Γενικά, ναι, στην πόλη λίγα μαγαζιά έχουν μείνει ανοιχτά, οπότε αυτά θα μαζεύουν τον λίγο κόσμο που έχει μείνει. Θα έχει και ζέστη στο κέντρο για να κυκλοφορήσει κανείς. Αλλά θα είναι εύκολο να κυκλοφορήσεις με αυτοκίνητο και να παρκάρεις, πράγμα σπάνιο!
Το Terminale στον πεζόδρομο της οδού Παντανάσσης έχει ωραία μουσική, αλλά λογικά θα είναι κλειστό.
Και ο ηχότοπος παίζει κλασικά ροκ κομμάτια, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι ανοιχτό!
Αν πεταχτείτε όμως Ναύπακτο, αναζητήστε το alley katz, που επίσης παίζει ωραία μουσική, πιο ροκ ν ρολ όμως...

varioAthens

Member
Μέγας Συγγραφέας
Το tomo's το έχει αυτός που έχει και τις δεξαμενές στο κάστρο,ως εκεί ξέρω! Το bold type δεν άνοιξε ταράτσα πέρυσι,αυτό ξέρω!φέτος θα ανοίξει!!!είναι η πιο ωραία ταράτσα στην Πάτρα ηλιοβασίλεμα,θέα 360 μοίρες!
Τελικα ουτε φετος ανοιξε την ταρατσα του (τα νευρα μου μεσα) εκτος κι αν εγω εφαγα πορτα (τα νευρα μου μεσα δις).

XristinaK

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Δολομίτες
Ταξίδι-Όνειρο
Τελικα ουτε φετος ανοιξε την ταρατσα του (τα νευρα μου μεσα) εκτος κι αν εγω εφαγα πορτα (τα νευρα μου μεσα δις).
Ναι,ναι, δυστυχώς....δεν άνοιξε...myway rooftop, στο ξενοδοχείο...εκει θα πάω την Παρασκευή...για ταράτσα φάση..
Και ο Σταθμος στο Ρίο έχει όμορφη ταράτσα με θέα παντού!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.326
Μέλη
40.301
Νεότερο μέλος
nickost

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom