Τήνος Πληροφορίες για Τήνο

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Αφού έκανα ένα γύρο των Κυκλάδων νοερά στην booking...και ούσα ελαφρώς αποκαρδιωμένη από τις τιμές (και) φέτος, βρήκα σε νορμαλ τιμή κατάλλυμα στον Πάνορμο Τήνου.
Τήνο δεν έχω ξαναπάει και δεν έχω ιδέα...είμαστε ζευγάρι με ένα παιδί στην εφηβεία, οπότε ήθελα να ρωτήσω εαν το συγκεκριμένο μέρος προσφέρεται για διαμονή ή θα κόψουμε φλέβα?
Το ζητούμενο είναι να έχουμε πρόσβαση σε ωραίες παραλίες, αλλά να έχουμε και κάτι χαλαρό να κάνουμε το βραδυ.
Επίσης, να φανταστώ οτι ο καιρός τον 15Αυγουστο ειναι μεγάλο ρίσκο στην Τήνο, λόγω μελτεμιών?
Μένω στην Τήνο τα τελευταία χρόνια.

Ο Πάνορμος είναι ένα όμορφο ψαροχωρι και μέχρι εκεί. Για διαμονή στην Τήνο για διακοπές δεν το προτείνω σε καμία περίπτωση. Είσαι αρκετά μακριά από τα πάντα και αυτό σημαίνει αρκετή ώρα οδήγησης σε δρόμους με στροφές και γκρεμούς.

Ο Πύργος είναι δίπλα, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Ο Πύργος είναι για 1-2 βόλτες το πολύ. Το νησί είναι μεγάλο, με πάρα πολλά πανέμορφα χωριά να γυρίσετε.

Ένα βράδυ θα το φάτε στον Πάνορμο, άλλο ένα στον Πύργο για μεζέ και τα υπόλοιπα στην χώρα και στα κοντινά χωριά της χώρας.

Γενικά με την οδήγηση προσοχή το βράδυ γιατί έχει αρκετά ζώα που πετάγονται.

Οτι πληροφορία θέλετε με μεγάλη χαρά να βοηθήσω.

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Μένω στην Τήνο τα τελευταία χρόνια.

Ο Πάνορμος είναι ένα όμορφο ψαροχωρι και μέχρι εκεί. Για διαμονή στην Τήνο για διακοπές δεν το προτείνω σε καμία περίπτωση. Είσαι αρκετά μακριά από τα πάντα και αυτό σημαίνει αρκετή ώρα οδήγησης σε δρόμους με στροφές και γκρεμούς.

Ο Πύργος είναι δίπλα, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Ο Πύργος είναι για 1-2 βόλτες το πολύ. Το νησί είναι μεγάλο, με πάρα πολλά πανέμορφα χωριά να γυρίσετε.

Ένα βράδυ θα το φάτε στον Πάνορμο, άλλο ένα στον Πύργο για μεζέ και τα υπόλοιπα στην χώρα και στα κοντινά χωριά της χώρας.

Γενικά με την οδήγηση προσοχή το βράδυ γιατί έχει αρκετά ζώα που πετάγονται.

Οτι πληροφορία θέλετε με μεγάλη χαρά να βοηθήσω.
Σε ποιο χωριό θα πρότεινες να μείνουμε, απο θέμα αποστασης και ωστε να περιορισουμε τις μετακινήσεις το βραδυ?

inspiring

Member
Σε ποιο χωριό θα πρότεινες να μείνουμε, απο θέμα αποστασης και ωστε να περιορισουμε τις μετακινήσεις το βραδυ?
Θα σου προτεινω τον Αγιο Ιωαννη
Εκει εμενα περσυ που πηγα
Ειναι κοντα στη Χωρα και βολευει

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Μπορείς να δεις στα παρακάτω:

Κιόνια
Άγιος Ιωάννης
Άγιος Φωκάς
Τριπόταμος
Κάμπος
Αγία Βαρβάρα

Δες τιμές σε αυτά και εάν βρεις κάπου νορμάλ τιμή κλείσε το.

nickostraveller

Member
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Καλησπερα!!
Κοιταω αρχες Αυγουστου για Τηνο!Δυστυχως λογω δουλειας ,τοτε περνω την δεκαπενθημερη αδεια μου.
Αξιζει να παω Τηνο πλεον τετοια εποχη η θα σιχτιρισω απο τον κοσμο,θα ψαχνω παρκινγκ σε χωρια,παραλιες και θα θελω καθε μερα να τρωω με κρατησεις?
Εχω βρει ενα συμπαθητικο καταλυμμα στα Κιονια διπλα στη θαλασσα,ωστε να μην ειμαι μεσα στην πολυβοη Χωρα και απο εκει να κανω τις βολτες μου στα Χωρια η στη Χωρα βραδυ.
Απο παρκινγκ Χωρα βραδυ τι παιζει?Ειναι σαν Αθηνα Σαββατο βραδυ?
Εχω να παω απο το 2009 και ειχα παθεο σοκ απο τα ομορφια χωρια,ολοι μου εχουν πει τωραοτι εχει ανεβει και εχει αλλαξει.
Θελω ποτακι χαλαρα και επιλογες για φαγητο,αλλα θελω παραλληλα και να χαλαρωσω οπου μπορω και να κανω διακοπες
Οσοι εχουν εμπειρια προσφατη Τηνο και τετοια περιοδο αναμενω!!

Last edited:

inspiring

Member
Καλησπερα!!
Κοιταω αρχες Αυγουστου για Τηνο!Δυστυχως λογω δουλειας ,τοτε περνω την δεκαπενθημερη αδεια μου.
Αξιζει να παω Τηνο πλεον τετοια εποχη η θα σιχτιρισω απο τον κοσμο,θα ψαχνω παρκινγκ σε χωρια,παραλιες και θα θελω καθε μερα να τρωω με κρατησεις?
Εχω βρει ενα συμπαθητικο καταλυμμα στα Κιονια διπλα στη θαλασσα,ωστε να μην ειμαι μεσα στην πολυβοη Χωρα και απο εκει να κανω τις βολτες μου στα Χωρια η στη Χωρα βραδυ.
Απο παρκινγκ Χωρα βραδυ τι παιζει?Ειναι σαν Αθηνα Σαββατο βραδυ?
Εχω να παω απο το 2009 και ειχα παθεο σοκ απο τα ομορφια χωρια,ολοι μου εχουν πει τωραοτι εχει ανεβει και εχει αλλαξει.
Θελω ποτακι χαλαρα και επιλογες για φαγητο,αλλα θελω παραλληλα και να χαλαρωσω οπου μπορω και να κανω διακοπες
Οσοι εχουν εμπειρια προσφατη Τηνο και τετοια περιοδο αναμενω!!
Περσυ τελη Ιουλιου που ημουν εκει βρισκαμε παρκινγκ στη Χωρα ευκολα.
Ειχε κοσμο αλλα η χωρα εμενα προσωπικα δε μου αρεσε καθολου.
Καμια γραφικοτητα. Αντιθετα τα χωρια τους ολα πανεμορφα.
Πολυ αερας καθε μερα ολη μερα.
Και ισχυει οτι χρειαζονται κρατησεις αν θες να φας σε μαγαζια πολυδιαφημιζομενα.

Επόμενο Ταξίδι
Σκωτία!
Ταξίδι-Όνειρο
Αλασκα
Εμεις κλεισαμε αγιο ιωανη 7-12 ιουλιου στα 450 ευρυχωρο διχωρο , θα δουμε πιστευω θα ειναι οκ απο κοσμο αρχες ιουλιου πιστευω ειαι η καλυτερη εποχη για κυκλαδες

Επόμενο Ταξίδι
Σκωτία!
Ταξίδι-Όνειρο
Αλασκα
Καλησπερα παιδια, θα παμε τηνο 7-12 ιουλιου , υπαρχει μονοημερη απο τηνο για Δήλο; το ψαχνω αλλα δε βρισκω κατι

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Καλησπερα παιδια, θα παμε τηνο 7-12 ιουλιου , υπαρχει μονοημερη απο τηνο για Δήλο; το ψαχνω αλλα δε βρισκω κατι
Παλιότερα υπήρχε, αλλά όχι σε τακτική βάση. Κάποιο γραφείο την έκανε 1 με 2 φορές την εβδομάδα αν θυμάμαι καλά, και αν φυσικά οι άνεμοι ήταν ούριοι;):rolleyes: Ισως πλέον να μην υπάρχει! Αν το θέλεις, πήγαινε Μύκονο (μισή ώρα πλους είναι με συνεχή δρομολόγια από Τήνο) και από εκεί με κάποιο από τα καικια της Delos Tours (φεύγουν από το παλιό λιμάνι της Μυκόνου). Εχει αρκετά δρομολόγια την ημέρα. Καλύτερα κλείσε από πριν το εισιτήριο (περιλαμβάνει και την είσοδο στον αρχαιολογικό χώρο). Και εννοείται καπέλο, νερό, και αντιηλιακό μαζί σου
Πρόγραμμα δρομολογίων - Delos Tours

Επόμενο Ταξίδι
Σκωτία!
Ταξίδι-Όνειρο
Αλασκα
Παλιότερα υπήρχε, αλλά όχι σε τακτική βάση. Κάποιο γραφείο την έκανε 1 με 2 φορές την εβδομάδα αν θυμάμαι καλά, και αν φυσικά οι άνεμοι ήταν ούριοι;):rolleyes: Ισως πλέον να μην υπάρχει! Αν το θέλεις, πήγαινε Μύκονο (μισή ώρα πλους είναι με συνεχή δρομολόγια από Τήνο) και από εκεί με κάποιο από τα καικια της Delos Tours (φεύγουν από το παλιό λιμάνι της Μυκόνου). Εχει αρκετά δρομολόγια την ημέρα. Καλύτερα κλείσε από πριν το εισιτήριο (περιλαμβάνει και την είσοδο στον αρχαιολογικό χώρο). Και εννοείται καπέλο, νερό, και αντιηλιακό μαζί σου
Πρόγραμμα δρομολογίων - Delos Tours
αυτο ειναι πιο μπερδεμα, ισως κανουμε και 1-2 διανυκτερευσεις μυκονο , να παμε με αμαξι και επιστροφη απο μυκονο δλδ

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.224
Μέλη
40.252
Νεότερο μέλος
βασια2121

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom