depo
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Θεσσαλονίκη
- Ταξίδι-Όνειρο
- νησί του Πάσχα
Καλησπέρα, θα προτείνατε Χίο για άνοιξη (Μάρτιο ή Απρίλιο) και θεωρείται ότι ένας ολόκληρος μήνας φτάνει για να γυρίσω όλο το νησί;
Ένας ολόκληρος μήνας είναι υπεραρκετός για να γυρίσεις όλο το νησί, από το νότο μέχρι το βορρά και από την ανατολή μέχρι τη δύση. Εννοείται με αυτοκίνητο γιατί η συγκοινωνία είναι δύσκολη έως ανύπαρκτη. Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει μόνιμοι τον Ιούλη όπου η θάλασσα είναι ακόμη σχετικά κρύα. Νομίζω πως ο Μάρτης είναι "δύσκολος" μήνας σε νησί λόγω υγρασίας. Ο Απρίλης είναι καλύτερος. Ξεκίνησα να γράφω μια ιστορία αλλά έχει δρόμο ακόμη. Ρώτα ότι θες.Καλησπέρα, θα προτείνατε Χίο για άνοιξη (Μάρτιο ή Απρίλιο) και θεωρείται ότι ένας ολόκληρος μήνας φτάνει για να γυρίσω όλο το νησί;
Ευχαριστώ, για την γρήγορη απάντηση. Θα είμαι με παρέα που ξέρει να οδηγεί, οπότε θα νοικιάσουμε αυτοκίνητο. Η υγρασία δεν μας ενοχλεί ιδιαίτερα και παίρνω πάντα αδιάβροχο σε ταξίδια, πότε δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος για τον καιρό. Το κρύο νερό δεν θα είναι πρόβλημα. Όλοι στην παρέα είναι χειμερινοί κολυμβητές, έχουμε κάνει μπάνιο ακόμα και Ιανουάριο στην Ρωσία, που είχε πολύ κρύο. Όταν σιγουρέψω το πλάνο, θα ρωτήσω και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες.Ένας ολόκληρος μήνας είναι υπεραρκετός για να γυρίσεις όλο το νησί, από το νότο μέχρι το βορρά και από την ανατολή μέχρι τη δύση. Εννοείται με αυτοκίνητο γιατί η συγκοινωνία είναι δύσκολη έως ανύπαρκτη. Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει μόνιμοι τον Ιούλη όπου η θάλασσα είναι ακόμη σχετικά κρύα. Νομίζω πως ο Μάρτης είναι "δύσκολος" μήνας σε νησί λόγω υγρασίας. Ο Απρίλης είναι καλύτερος. Ξεκίνησα να γράφω μια ιστορία αλλά έχει δρόμο ακόμη. Ρώτα ότι θες.
Εξαρτάται τι εννοείς όλο το νησί. Έχω πάει σε όλες τις εποχές και καμιά 20ρια φορές κι εννοείται πως δεν τα έχω δει όλα. Φτάνει για να πάρεις μια καλή γεύση και να γυρίσεις αρκετά χωριάΚαλησπέρα, θα προτείνατε Χίο για άνοιξη (Μάρτιο ή Απρίλιο) και θεωρείται ότι ένας ολόκληρος μήνας φτάνει για να γυρίσω όλο το νησί;
Πυργί εννοώ, η αυτόματη διόρθωση, το έκανε Πύργο.Εξαρτάται τι εννοείς όλο το νησί. Έχω πάει σε όλες τις εποχές και καμιά 20ρια φορές κι εννοείται πως δεν τα έχω δει όλα. Φτάνει για να πάρεις μια καλή γεύση και να γυρίσεις αρκετά χωριά
Την άνοιξη είναι υπέροχα ,ολάνθιστα +τα πασχαλινά έθιμα.
Να πάτε σε μικρά μεσαιωνικά χωριά όπως Βουνό,Ολύμπους κλπ
Όχι μόνο Μεστά,Πύργο κλπ που πάνε οι περισσότεροι.
Να ανεβείτε ως τον πολυχώρο του Αγίου Γάλακτος στο Βορρά .
Στους Βαβύλους αν βρείτε κάποιον να σας ανοίξει μην χάσετε την εκκλησία με τις μοναδικές στον κόσμο ορθόδοξες αγιογραφίες με χαρακτηριστικά ντόπιων της Χαβάης.
Το παρεκκλήσι της Υπαπαντής και η Julliette May Fraser: μια γέφυρα πολιτισμού ανάμεσα στη Χίο και τη Χαβάη - Chios Travel Guide
Μόλις σήμερα έφυγα απο τη Χίο. Δύο παραλίες με άμμο και πολύ ρηχά νερά, μια χαρά για τα παιδιά, είναι ο Καρφάς και το Λιθί.Γεια σας! Θα πάμε Χίο για 6 μέρες με τον άντρα μου και το μικρό 2 χρόνων. Θα μείνουμε στο κέντρο. Θα έχουμε αμάξι. Έχετε να προτείνετε 2-3 παραλίες, γενικά τι μπορούμε να κάνουμε με το μωρό? Επίσης παραδοσιακές ταβέρνες? Μαγαζάκια που πρέπει να επισκεφτούμε να αγοράσουμε γλυκά κλπ? ευχαριστώ
Εκτός από τον γνωστό Κοράκη-Μαρίνο, παραδοσιακά γλυκά κουταλιού,
Μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ, κάποια στιγμή θα ολοκληρωθεί.Γεια σας! Θα πάμε Χίο για 6 μέρες με τον άντρα μου και το μικρό 2 χρόνων. Θα μείνουμε στο κέντρο. Θα έχουμε αμάξι. Έχετε να προτείνετε 2-3 παραλίες, γενικά τι μπορούμε να κάνουμε με το μωρό? Επίσης παραδοσιακές ταβέρνες? Μαγαζάκια που πρέπει να επισκεφτούμε να αγοράσουμε γλυκά κλπ? ευχαριστώ
Κάτω Φανά
| Αγία Ειρήνη
|
Διδύμα
| Κώμη
|
Σαλάγωνα
| Ελίντα
|
Λιληκάς
| Γλάροι
|