Σέριφος Πληροφορίες για διαμονή στη σέριφο

iou79

Member
Μηνύματα
24
Likes
2
25 Ιουλίου λέω να πάω με την κοπέλα μου στη Σέριφο για 5 ημέρες. Θα με βοηθούσατε πολύ αν μου δίνατε πληροφορίες(τιμές,τηλ.) από καταλύματα που έχετε ήδη επισκεφτεί στο νησί. Θα νοικιάσω μηχανάκι οπότε θα με βόλευε και αν είναι σε κάποιο μη κεντρικό μέρος. Τα χρήματα που θα ήθελα να δώσω είναι εως 60 ευρώ.
Έχω ψάξει στην ιστοσελίδα του νησιού, αλλά γιατί υπάρχουν λίγες φωτό, έλεγα μήπως κλείσω σε κάτι πιο σίγουρο.
Ευχαριστώ
 

manelaki

Member
Μηνύματα
1.282
Likes
392
μια καλη λυση για τα χρηματα που μπορειτε να διαθεσετε ειναι να μεινετε στα bungalows του camping "κοραλλι".διαβασε τι λενε για τη σεριφο και για τα συγκεκριμενα δωματια στα θεματα απο κατω.κι εγω εχω ακουσει τα καλυτερα για το συγκεκριμενο camping! ειχα παρει τηλεφωνο να ρωτησω για τελος αυγουστου κι αν δε κανω λαθος μου ειχαν πει 60 ευρω. καλα να περασετε :D

http://www.travelstories.gr/%ED%E7%...F1%E9%F6%EF%F2-%DE-%F3%DF%F6%ED%EF%F2%3B.html

http://www.travelstories.gr/%ED%E7%...F0%DD%F2-%F3%F4%E7%ED-%F3%DD%F1%E9%F6%EF.html

Εδω και η ιστοσελιδα του camping
Coralli - Bungualows
 

iou79

Member
Μηνύματα
24
Likes
2
Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου αλλά έχω έχω πάρει ήδη εκεί τηλ. και μου έχουν πει ότι είναι φουλ για τη συγκεκριμένη περίοδο
 

iou79

Member
Μηνύματα
24
Likes
2
εντάξει. τελικά έκλεισα για κύθνο διότι με βολέυει η ανταπόκριση για το δεύτερο νησί που θα επισκεφτώ έπειτα την σύρο. Σε ευχαριστώ manellaki.
Καλές διακοπές σε όλους
 

manelaki

Member
Μηνύματα
1.282
Likes
392
Τελεια στη Κυθνο! θα'ναι υπεροχα... θα περασεις πολυ ομορφα.ωραιες παραλιες ωραια μερη και καλες τιμες...Καλο Καλοκαιρι και Καλες Διακοπες.
 

maria <3

Member
Μηνύματα
81
Likes
11
Γειά σας παιδιά, επαναφέρω το θέμα γιατι με ενδιαφέρει η Σέριφος για αυτο το καλοκαιρι σε συνδιασμο με μια διανυκτερευση στην κίμωλο (τησ οποίας οι τιμέσ ειναι φωτιά με μια mini ερευνα που έκανα). Θα ήθελα πληροφορίες για καταλύματα στη Σέριφο καθώς και για ενοικίαση αυτοκινήτου (θα βρώ εκεί η να κλείσω απο πρίν αυτοκίνητο?). υπάρχει σύνδεσει με την Κίμωλο και αν ναι πόση ωρα μακριά είναι? Ευχαριστώ πολυ!!!!!:bleh:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.184
Μηνύματα
883.300
Μέλη
38.894
Νεότερο μέλος
mikesf

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom