[email protected]
Member
Εγώ έκλεισα μέσω Ρώμης και από εκεί τρένο για Φλωρεντία.
Η πιο οικονομική διαδρομή 1-5 Μάϊου που θα πάω εγώ.
Η πιο οικονομική διαδρομή 1-5 Μάϊου που θα πάω εγώ.
Τις ημέρες που είναι δωρεάν η είσοδος στα μουσεία εννοείται οτι υπάρχουν ουρές απο γκρουπ που βρίσκονται εκεί για αυτόν τον λόγο.Kαλησπέρα,
τον Μάιο θα επισκεφτώ την Φλωρεντία ,(δεν εχω κλεισει ακομα εισητηρια λογικα μες την βδομαδα)και τυχαινει να ειμαι στην πολη την πρωτη Κυριακη του Μαιου που απο οτι εχω ακουσει ειναι δωρεαν τα μουσεια και πεφτει και πρωτομαγια.Το ερωτημα ειναι αξιζει να παω εκεινη την μερα στα μουσεια η θα παθω σοκ απο τον κοσμο?Υπαρχει τεραστια αναμονη και ουρες χιλιομετρων 'η ο κοσμος μπαινει ελευθερα free χωρις ουρες αμεσως επειδη ειναι δωρεαν και δεν χρειαζεται εισητηριο?Το ufizzi και την galleria θα τις επισκεφτω ειτε χρειαστει πληρωσω ειτε οχι ,αλλα το δωρεαν δεν χαλασε ποτε κανεναν .Με τον κοσμο πιστευω θα την παλεψω αλλα σε ουρες και αναμονες χιλιομετρων μαλλον οχι τοσο.Οποιος εχει εμπειρια σε δωρεαν μερα μουσειων στη φλωρεντια η σε παρομοιους προορισμους ας δωσει φωτα .
Firenze Card και λύσατε το πρόβλημα σας. Η καλύτερη κάρτα που έχω πάρει στο εξωτερικό για αξιοθέατα.
Benvenuto su Firenze Card | Firenze Card
Ναι. Αλλα μη βαλεις τιποτε αλλο. Θελει και επισκεψη στον Καθεδρικο, η ουρα προχωρα πολυ γρηγορα.Θα ειμαι στη πολη 2 ολοκληρες μερες,να βολταρω μονο ή να τολμησω να μπω και ufizzi?επισης οποιος/α εχει προτασεις για φαγητο(πιτσα κατα προτιμηση)καλοδεχουμενες!
Εγώ πάντως θα πήγαινα μόνο βόλτες με παγωτό στο χέρι.Θα ειμαι στη πολη 2 ολοκληρες μερες,να βολταρω μονο ή να τολμησω να μπω και ufizzi?επισης οποιος/α εχει προτασεις για φαγητο(πιτσα κατα προτιμηση)καλοδεχουμενες!
Το θυμηθηκες!Για φαγητό είχε φάει πολύ ωραία εδώ Home - Trattoria l'Oriuolo Firenze ,γενικά δες και στο fork
πιτσα? στη Φλωρεντια? δεν ξερουμε. πιτσα καλη εχει στην Αθηνα. αλλιως Ναπολη.Θα ειμαι στη πολη 2 ολοκληρες μερες,να βολταρω μονο ή να τολμησω να μπω και ufizzi?επισης οποιος/α εχει προτασεις για φαγητο(πιτσα κατα προτιμηση)καλοδεχουμενες!
Αφού ήταν πολύ δυνατό, δεν το ξεχνάω!Το θυμηθηκες!
Επιβεβαιωνω, τελειο μαμαδιστικο φαγητο.
Αφηστε την πιτσα για τον Νοτο. Η Βορεια Ιταλια εχει δικη της κουζινα. Μονο απο το thefork για νορμαλ τιμες.
Επισης ψαξτε aperitivo.
@Samion Ναι το Antico Vinaio έχει πολύ χορταστικά panini , ένα αναψυκτικό στο χέρι και κάθεσαι , τρως και θαυμάζεις για άλλη μια φορά τη Piazza della Signoria !!!πιτσα? στη Φλωρεντια? δεν ξερουμε. πιτσα καλη εχει στην Αθηνα. αλλιως Ναπολη.
μη βλασφημεις κ πηγαινε στο Mario, στη fettunta η για κατι στα ορθια antico vivaio.