Ιταλία Πληροφορίες για ταξίδι στην Φλωρεντία

apostolosgl

Member
Καλησπέρα τον Ιούλιο θα πάμε οικογενειακά φλωρεντια για 4 μέρες . Εκτός από την πόλη σκέφτομαι να κάνω και κάποια εκδρομή έχετε κάποιες προτάσεις. Επίσης το σημαντικο και θέλω τα φώτα σας επειδη επιστρέφουμε από Μπολόνια για Θεσσαλονίκη και η πτήση είναι πρωινή 6 η ώρα θα χρειαστώ ιδιωτική μεταφορά . Έχετε κατι κατά νου ;;;;
Καλησπέρα δες εδώ Ιταλία - Μπολόνια- Τοσκάνη με παιδί! . Κάναμε το ίδιο περίπου ταξίδι το 2019 με παιδί. ελπίζω να σε βοηθήσω.

vickokka

Member
Ονειρεμένο Ταξίδι
παντου
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά

Σχεδιάζουμε ένα ταξίδι στη Φλωρεντια και θα ήθελα να μοιραστώ ένα πιθανό πρόγραμμα επισκέψεων στη Τοσκάνη

1η μερα
Άφιξη Μπολόνια ενοικίαση αυτοκινήτου και ταξίδι προς Φλωρεντια. Η υπόλοιπη μερα μας στην πόλη.
2η μερα
Λέω να επισκεφτούμε την Σιένα απο την διαδρομή SR 222 με ενδιάμεση στάση στην Γκρεβε ιν Κιαντι. Απο Σιένα να κατευθυνθουμε με το αμάξι προς Μονταλτσινο μετα στάση στις πεδιάδες Val d Orcia και εάν προλάβουμε πριν την επιστροφή μια στάση στο Montepulciano.
Μάλλον βαρύ το πρόγραμμα ;
3η μερα
Λέμε να κατευθυνθούμε προς Πίζα με ενδιάμεση στάση Λουκά
4η μερα
Σαν Τζινινιανο δεν ξέρω έχω ακούσει τόσα καλά που νομίζω αξίζει το χρόνο του. Επιστροφή Φλωρεντια με στάση στο υπέροχο μικρό χωριουδάκι Καστρο Μοντεριτζονι.
5η μερα
Φλωρεντια για ξεκούραση και να χαρούμε την βάση μας με μια χαλαρή μερα
6η μερα
Επιστροφή Μπολόνια απο πολύ νωρίς για βόλτα στην πόλη με επιστροφή στο αεροδρόμιο περίπου 13:00

Κάθε γνώμη σημαντική !!!

Να έχουμε όλοι υπέροχα ταξίδια !!!!
ειναι βραια μερη ολα οσα επισκεφθειτε αλλα εγω η ιδια και σε οσους σχεδιαζω ταξιιδα στην Τοσκανη, εφοσον θα υπαρχει αυτοκινητο, προτεινω 2 βραδια Φλωρεντια και τα υπολοιπα σε ενα ωραιο χωριο, σε να agriturismo ή ενα borgo, μεσα σε καστρο δηλαδη, για να χαρειτε την επαρχια μεσα στο πρασινο με ωραια θεα κλπ. λιγοτερα χιλιομετρα θα κανετε αν αλλαξετε βαση και θα χαρειτε το μερος. εω δε θα εμενα σε μια πολη ολες τις μερες, θα ηθελα να ζησω την πραγματικη Τοσκανη.

Καλησπέρα. Ξέρει κανείς αν για τον καθεδρικο της Φλωρεντίας χρειάζεται εισιτήριο; Δε βρίσκω άκρη από το επίσημο site, οι μόνες επιλογές είναι συνδυασμός εισιτηρίων καθεδρικος, βαπτιστηριο κλπ. Γενικά τι αξίζει περισσότερο;

soudianos

Member
Ονειρεμένο Ταξίδι
Βερακρούζ
Καλησπέρα. Ξέρει κανείς αν για τον καθεδρικο της Φλωρεντίας χρειάζεται εισιτήριο; Δε βρίσκω άκρη από το επίσημο site, οι μόνες επιλογές είναι συνδυασμός εισιτηρίων καθεδρικος, βαπτιστηριο κλπ. Γενικά τι αξίζει περισσότερο;
Δεν θέλει εισιτήριο, μονάχα ουρά....

Επόμενο Ταξίδι
Νότια Κορέα
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νεπάλ
Για Φλωρεντία η Firenze Card είναι η καλύτερη επιλογή. Με 80€ βλέπεις σχεδόν τα πάντα και χωρίς ουρά.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.438
Μέλη
38.550
Νεότερο μέλος
KaterinaLina8

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom