KLM KLM - Νέα, Πληροφορίες & Ερωτήσεις

oasisAthens

Member
Μηνύματα
298
Likes
203
Ένα τιπ για κρατήσεις ευρωπαϊκών δρομολογίων KLM. Αν κάνετε την κράτηση μέσω του ιρλανδικού σάιτ της Air France, δε χρεώνεστε τα 10 ευρώ booking fees που χρεώνει η KLM.
https://www.airfrance.ie/
Γιατί μέσω του KLM.com χρεώνεσαι booking fees? Εγώ το καλοκαίρι που έκλεισα κάτι εισιτήρια δεν θυμάμαι να είχε και μάλιστα επειδή ήθελα μια διευκρίνηση κάλεσα στο κέντρο εξυπηρέτησης, μια πολύ ευγενική κοπέλα μου είπε ότι μπορούμε να κάνουμε την κράτηση και τηλεφωνικά, την ρώτησα εαν θα χρεωθώ κατι επιπλέον μου είπε ναι (10 ή20 δεν θυμάμαι) και όταν της είπα ότι δεν με συμφέρει αφού μπορώ να το κάνω δωρεάν τότε με έβαλε σε αναμονή λίγο και μετά γύρισε και μου είπε οκ θα σας τα κλείσω χωρίς κάποια χρέωση πράγμα το οποίο και δέχθηκα :)
 

Turin

Member
Μηνύματα
42
Likes
43
Επόμενο Ταξίδι
Κολομβία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νεα Ζηλανδια, Περου
Καλησπέρα συμφορουμιτες, είχα πρόσφατα ακύρωση μέρους του ταξιδιού μου από τη KLM, συγκεκριμένα την πτήση Αθήνα - Άμστερνταμ που ήταν connection flight με τη πτήση Άμστερνταμ - Μπογκοτά. Ενημερώθηκα γι αυτό 15/10 ενώ η πτήση ήταν για 7/11, οπότε η εταιρεία είναι καλυμμένη πως έχω ενημερωθεί τουλάχιστον 14 μέρες πριν, μετά από πολλές προσπάθειες καταφέραμε να βγάλουμε άκρη και να κάνουμε rebooking για 6/11 πτήση από Αθήνα - Άμστερνταμ διανυκτέρευση εκεί και πτήση την επόμενη μέρα 7/11 για Παρίσι, όπου θα έχουμε ένα ωραίο 9ωρο layover και θα πετάξουμε το απόγευμα για Μπογκοτά.

Αν απορείτε για όλες αυτές τις πτήσεις, την ίδια απορία είχα και γω αλλά ήταν η μοναδική επιλογή που μου έδωσαν από τη στιγμή που έπρεπε να αλλάξει ολόκληρη η πτήση και όχι το κομμάτι Αθήνα - Άμστερνταμ.

Αφού σας έκανα μια μικρή ανάλυση της κατάστασης, το ερώτημα μου είναι το εξής, από τη στιγμή που αναγκαζόμαστε να κάνουμε ένα σωρό εξτρά έξοδα που προκύπτουν από αυτή την αλλαγή, τι είναι αναγκασμένη να μας αποζημιώσει η αεροπορική και με ποιο τρόπο; Να αναφέρω ότι ρώτησα τον υπάλληλο στο τηλέφωνο αλλά μου είπε πως αυτός κάνει μόνο το rebooking. Είναι υποχρεωμένοι να μου δώσουν κάποια χρήματα μπροστά από τη στιγμή που είναι δεδομένο ότι αυτά τα έξοδα θα γίνουν η θα πρέπει να κάνω αίτηση εκ τον υστέρων παραθέτοντας τους αποδείξεις;
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.688
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom