Τανζανία Πληροφορια για Ζανζιβαρη

franmeg

Member
Μηνύματα
99
Likes
399
Επόμενο Ταξίδι
Νιγηρια
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ο κοσμος ολος!
Καλησπερα

Εχω μια μαλλον χαζη ερωτηση για την οποία γνωριζω πως απολυτη απαντηση δεν μπορω να παρω, αλλα θα ήθελα τη γνωμη όλων οσων εχουν επισκεφθει τη Ζανζιβαρη. Σκοπευω να παω τον Οκτωβριο (τοτε εχει και λιγοτερες βροχες απο οσο γνωριζω) μαζι με τον γιο μου που ειναι 2.5 ετων. Η ερωτηση τωρα αφορα στην ελονοσια. Ενας φίλος αμερικανος μου ειπε πως η Ζανζιβαρη ειναι απο τα hot spot ελονοσιας και δεν θα πηγαινε με το παιδι του. Εμεις μένουμε ηδη στην Ουγκαντα εδω και 6 μήνες και εχω ταξιδεψει με το μικρο στην Ουγκαντα. Δέν είχαμε προβλημα, και δεν παιρνι φαρμακα, απλα τηρουμε με ευλαβεια τις προφυλαξεις. Μπορω να κανω το ιδιο και στην Ζανζιβαρη χωρις προσθετο αγχος? Οσοι ειχατε παει πως ειδατε την κατασταση απο το θεμα κουνουπιων κλπ? Ειχε γενικα και αλλους με τοσο μικρα παιδια η ειμαι τρελλη και αμυαλη να τον παρω μαζι? Θα μεινουμε βεβαια σε καποιο ξενοδοχειο στην ακτη οπου πιστευω και με το θαλασσινο αερακι θα εχει και λιγοτερα κουνουπια:shock:)
Επισης που προτεινετε ανατολικη η βορεια ακτη για να μεινουμε αν τελικα παμε? Σκεφτομαι ανατολικη υστερα απο συμβουλη ενος φιλου αλλα δεν ξερω που ειναι καλυτερα

Αλλιως σκεφτομαι αν το θεμα των κουνουπιων ειναι τοσο εντονο να μην παω..Αλλα δεν μπορω να βρω πληροφορια περαν των γενικων οτι η ελονοσια ειναι ενδημικη κλπ κλπ (αυτα τα γνωριζω και για την Ουγκαντα αλλα διαφερει πολυ απο περιοχη σε περιοχη ακομα και μεσα στην ιδια πολη)

Συγγνωμη για το μεγαλο μηνυμα!
Φραν (μια αγχωμενη μανα...)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.109
Μηνύματα
880.572
Μέλη
38.837
Νεότερο μέλος
koliswa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom