Ποια ταξιδιωτικά κανάλια/YouTubers ακολουθείτε στο YouTube;

Sam-chal

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Πέρα από κάποια κανάλια ωραίας αισθητικής με κινηματογραφικά video και ελάχιστα έως καθόλου λόγια, οι υπόλοιποι γνωστοί και άγνωστοι youtubers θα κάνουν κωλοτουμπες, θα φάνε κατσαρίδες, θα κρατήσουν το στόμα τους και θα γουρλωσουν τα μάτια τους μπας και τραβήξουν λίγο την προσοχή της μάζας και του αλγόριθμου που τον ταΐζουν και τους ταΐζει το πληγωμένο εγώ τους. Από όλους αυτούς βλέπω μόνο τον άρχοντα Τάσο Δούση που είναι σαν να πήρες ένα μπάρμπα από το χωριό τον έντυσες με ακριβά φινετσάτα ρούχα, του έδωσες και 2 γλάστρες και του είπες να υποδυθεί τον glamorous pimp. Φοβερά γελοίο το προτείνω. Όπου πάει λέει η θέα κόβει την ανάσα, δεν θα το δείτε πουθενά αλλού αυτό. Θεός με κεφαλαία γράμματα.
Περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα.
Μαγκιά του που έχει καταφέρει και το πουλάει.
Γούστα είναι αυτά, είπε ο λαγός, και κατέβηκε από τον σχατζόψοιρο.

arabickostas

Member
Σίγουρα έχει βελτιωθεί από την πρώτη του έκδοση πριν πολλά πόλλα έτη, που σε κάθε μέρος που ταξίδευε ήταν βασικής σημασίας το να μάθει πόσο πάνε οι ιερόδουλες....

Michael8

Member
Σίγουρα έχει βελτιωθεί από την πρώτη του έκδοση πριν πολλά πόλλα έτη, που σε κάθε μέρος που ταξίδευε ήταν βασικής σημασίας το να μάθει πόσο πάνε οι ιερόδουλες....
Φοβερές εποχές που μας άφησαν και δεν γυρίζουν από τον master και πρωτοπόρο του είδους.

Michael8

Member
Πρωτοπόρος δεν ήταν ο Δούσης αλλά η Μάγια Τσόκλη, πάνω από μια δεκαετία πριν ξεκινήσουν οι πρώτες εικόνες.
Αν κάνουμε ιστορική καταγραφή έχεις δίκιο, αλλά αυτή είναι της κρατικής, δεν μετριέται, άσε που δεν συγκρίνεις άλογο κούρσας με πόνυ, θα πέσει φωτιά να μας κάψει.

vitalogy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Edinburgh
Καταρχάς και με όλο το σεβασμό από που προκύπτει ότι αυτές οι κοπέλες είναι γλάστρες η διακοσμητικά στοιχεία;;
Κάνουν κάποια δουλειά εκεί...η μια είναι συμπαρουσιάστρια (μιλάει κανονικά η κοπέλα) και η άλλη παίρνει τα πλάνα. Ε και κάποιος πρέπει να είναι πιο μπροστά γιατί έτσι λειτουργεί η τηλεόραση, τι να κάνουμε τώρα. Γλάστρες και διακοσμητοκο στοιχείο είναι κάτι άλλο νομίζω και όχι αυτό.

Λοιπόν ας ξαναμπούμε στο θέμα μας σιγά σιγά....
Προσωπικά κατα καιρούς παρακολουθώ κάποια ταξιδιωτικά αλλά γρήγορα βαριέμαι αφού πλέον μου φαίνονται αρκετά ίδια τα περισσότερα. Αν πρέπει να πω κάποιο θα σας πρότεινα το παρακάτω:
https://www.youtube.com/@ReigneOrShine
Eνα πολύ ευχάριστο ζευγάρι με ωραία πλάνα και σπικάζ πάνω από το βίντεο κυρίως...

Αυτό που κάνω εγώ πάντως είναι το εξης: Aς πούμε πως θέλω να παω ένα ταξίδι κάπου. Υπάρχουν στο YouTube κάποια υπέροχα κανάλια από ντόπιους που πραγματικά έχουν υπέροχα βίντεο και θα σου λύσουν όλες της απορίες.
Για παράδειγμα αν θέλω να παω Παρίσι...
https://www.youtube.com/@LesFrenchiesTravel
Aν θέλω να παω Ενδιβουργο...
https://www.youtube.com/@Kakibot
Αν θέλω να παω Πράγα...
https://www.youtube.com/@RealPragueGuides
και ούτω καθεξής
Βέβαια η παραπάνω τακτική έχει το καλό ότι θα ενημερωθειται όμορφα και σωστά αλλά έχει και το κακό ότι θα πάρετε τόση πληροφορία από εικόνα που θα πάτε εκεί και θα νομίζετε ότι έχετε ξαναπάει. Ο καθένας διαλέγει και παίρνει.

Σε κάθε περίπτωση μείνετε μακριά από τυπισσες και τύπους η ακόμα και ζευγαράκια που έχουν πλημμυρίσει insta και τικτοκ ώστε να μην ακούτε χαζομάρες.

Viaggi

Member
Αφηγητής
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε ταξίδι
Όλα τα ταξιδιωτικά κανάλια έχουν κάτι να μας δώσουν. Και ο Δούσης και ο Ευτύχης και ο ε ρε κόσμε και όλοι. Εξαρτάτε από το τύπο ταξιδιώτη που θέλουμε να ήμαστε.

Michael8

Member
Έχω στρωθεί να δω Ευτυχή με προσμονή γιατί είχε επεισόδιο κάπου που δεν είχε πάει κανείς και εκείνη την εποχή με ενδιέφερε. Τραυματική εμπειρία αλλά πάντα γελάω με όλους αυτούς οπότε χαλάλι του.

Viaggi

Member
Αφηγητής
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε ταξίδι
Αν κάνουμε ιστορική καταγραφή έχεις δίκιο, αλλά αυτή είναι της κρατικής, δεν μετριέται, άσε που δεν συγκρίνεις άλογο κούρσας με πόνυ, θα πέσει φωτιά να μας κάψει.
Δεν καταλαβαίνω την απαξίωση επειδή είναι της κρατικής τηλεόρασης. Αν χαρακτηρίσω τον Δούση θα ξεκινήσει νέος γύρος αντιπαράθεσης...

Michael8

Member
Δεν καταλαβαίνω την απαξίωση επειδή είναι της κρατικής τηλεόρασης. Αν χαρακτηρίσω τον Δούση θα ξεκινήσει νέος γύρος αντιπαράθεσης...
Δεν είναι απαξίωση, είναι ότι η κρατική τηλεόραση είναι άλλη υπόθεση, για πολλούς και διαφορετικούς λόγους, που θα γεννήσουν περισσότερους κύκλους αντιπαράθεσης αν αναλυθούν. Όπως καταλαβαίνεις δεν είμαστε για πολλά πολλά εδώ. Ενα φύσημα και φέρνει καταιγίδα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.326
Μέλη
40.301
Νεότερο μέλος
nickost

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom