Δεν ξέρω τι λες, εγώ δηλώνω fan και γοητευμένος, και θεωρώ το όλο project πανέξυπνο.Νόμιζα ότι τις Κυριακές είναι κλειστά τα δικαστήρια! Εύγε!
Δεν ξέρω τι λες, εγώ δηλώνω fan και γοητευμένος, και θεωρώ το όλο project πανέξυπνο.Νόμιζα ότι τις Κυριακές είναι κλειστά τα δικαστήρια! Εύγε!
Περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα.Πέρα από κάποια κανάλια ωραίας αισθητικής με κινηματογραφικά video και ελάχιστα έως καθόλου λόγια, οι υπόλοιποι γνωστοί και άγνωστοι youtubers θα κάνουν κωλοτουμπες, θα φάνε κατσαρίδες, θα κρατήσουν το στόμα τους και θα γουρλωσουν τα μάτια τους μπας και τραβήξουν λίγο την προσοχή της μάζας και του αλγόριθμου που τον ταΐζουν και τους ταΐζει το πληγωμένο εγώ τους. Από όλους αυτούς βλέπω μόνο τον άρχοντα Τάσο Δούση που είναι σαν να πήρες ένα μπάρμπα από το χωριό τον έντυσες με ακριβά φινετσάτα ρούχα, του έδωσες και 2 γλάστρες και του είπες να υποδυθεί τον glamorous pimp. Φοβερά γελοίο το προτείνω. Όπου πάει λέει η θέα κόβει την ανάσα, δεν θα το δείτε πουθενά αλλού αυτό. Θεός με κεφαλαία γράμματα.
Φοβερές εποχές που μας άφησαν και δεν γυρίζουν από τον master και πρωτοπόρο του είδους.Σίγουρα έχει βελτιωθεί από την πρώτη του έκδοση πριν πολλά πόλλα έτη, που σε κάθε μέρος που ταξίδευε ήταν βασικής σημασίας το να μάθει πόσο πάνε οι ιερόδουλες....
Αν κάνουμε ιστορική καταγραφή έχεις δίκιο, αλλά αυτή είναι της κρατικής, δεν μετριέται, άσε που δεν συγκρίνεις άλογο κούρσας με πόνυ, θα πέσει φωτιά να μας κάψει.Πρωτοπόρος δεν ήταν ο Δούσης αλλά η Μάγια Τσόκλη, πάνω από μια δεκαετία πριν ξεκινήσουν οι πρώτες εικόνες.
Δεν καταλαβαίνω την απαξίωση επειδή είναι της κρατικής τηλεόρασης. Αν χαρακτηρίσω τον Δούση θα ξεκινήσει νέος γύρος αντιπαράθεσης...Αν κάνουμε ιστορική καταγραφή έχεις δίκιο, αλλά αυτή είναι της κρατικής, δεν μετριέται, άσε που δεν συγκρίνεις άλογο κούρσας με πόνυ, θα πέσει φωτιά να μας κάψει.
Δεν είναι απαξίωση, είναι ότι η κρατική τηλεόραση είναι άλλη υπόθεση, για πολλούς και διαφορετικούς λόγους, που θα γεννήσουν περισσότερους κύκλους αντιπαράθεσης αν αναλυθούν. Όπως καταλαβαίνεις δεν είμαστε για πολλά πολλά εδώ. Ενα φύσημα και φέρνει καταιγίδα.Δεν καταλαβαίνω την απαξίωση επειδή είναι της κρατικής τηλεόρασης. Αν χαρακτηρίσω τον Δούση θα ξεκινήσει νέος γύρος αντιπαράθεσης...