Ποιο είναι το χειρότερο μέρος που έχετε επισκεφτεί και γιατί?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

mary_a

Member
Μηνύματα
1.180
Likes
110
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
Αφού έθεσα νέο θέμα επιβάλλεται να πω πρώτη τη γνώμη μου..
Το χειρότερο μέρος που έχω πάει είναι η Λευκωσία:(..και κακάσχημη πόλη, και άθλια πέρασα..:klaps:(είχα πάει για δουλειά)..οπότε νομίζω ότι στη Κύπρο μάλλον θα ξαναπήγαινα πόλύ δύσκολα..
ΥΓ: ελπίζω να μην πλήγωσα κανένα Κύπριο μέλος του forum..:)
 

athensgenia

Member
Μηνύματα
37
Likes
22
Επόμενο Ταξίδι
Νεα Υορκη
Ταξίδι-Όνειρο
Μπορα Μπορα & Ιαπωνία
Εγώ πάλι Κύπρο είχα πάει για τουρισμό και πέρασα πολύ όμορφα. Η Λευκωσία δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο αλλά δεν θα την χαρακτήριζα κακασχημη. Το πιό άσχημο μέρος που έχω επισκεφθεί είναι το Μάλε η πρωτεύουσα των Μαλδίβων. Είναι κάτι σαν κέντρο Αθήνας ακόμη πιό πυκνοκατοικημένο και βρώμικο και φυσικά φτωχό. Είναι φοβερό πόσο άσχημο μπορεί να γίνει ένα μέρος από την ανθρώπινη παρέμβαση γιατί είμαι σίγουρη ότι το νησάκι του Μάλε ήταν κάποτε πολύ όμορφο πριν το βρεί η άτυχία να γίνει πρωτεύουσα και να συγκεντρώσει πάνω του τόσο παραπάνω κόσμο απ'όσο μπορεί να αντέξει!
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.964
Likes
9.356
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Το χειροτερο μερος το επισκεφτηκα πριν λιγο καιρο στις Φιλιππινες και λεγοταν Sagay.Ηταν μια αναγκαστικη επισκεψη αφου απο εκει εφευγε η βαρκα για ενα νησι που ηθελα να παω.
Η ολη ατμοσφαιρα ηταν αποπνικτικη αφου ειχε βρεξει και οι υπαιθριοι βοθροι ειχαν πλημμυρισει και ξεχειλισει σε ολη την περιοχη! Το περιεργο ειναι οτι οι ντοπιοι δεν εδειχναν να ενοχλουνται καθολου απο τη μυρωδια , ισως εχουν παθει ανοσια αφου μαλλον ειναι συνηθες το φαινομενο.
 

dk

Banned
Μηνύματα
1.397
Likes
55
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Χειροτερο μερος που επισκεφτηκα:roll:........καποιες ελληνικες πολεις!!!
 

maredia

Member
Μηνύματα
121
Likes
19
Επόμενο Ταξίδι
In my new place
Ταξίδι-Όνειρο
Φλοριανόπολις, Βραζιλία
Όχι ότι είναι χάλια, αλλά σε σχέση με όλα τα άλλα μέρη που έχω επισκεφτεί θεωρώ το χειρότερο τη Λάρισα. Δεν έχει κανένα αξιοθέατο, είναι μια απλή τσιμεντούπολη χωρίς φυσική ομορφιά και γενικά νομίζω ότι δεν είναι ένας ελκυστικός προορισμός.
 

Greta

Member
Μηνύματα
95
Likes
7
Επόμενο Ταξίδι
Μαδρίτη-Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Με απογοήτευσαν τραγικά οι Σεϋχέλλες. Το ξέρω ότι ανήκω στη μειοψηφία, αλλά βαρέθηκα απίστευτα. Άσε που δεν άντεξα το τροπικό κλίμα. Όλη την ώρα είσαι κάτω από το ντους αλλά μετά από ένα πεντάλεπτο γίνεσαι πάλι μούσκεμα.
Γενικά με τους τροπικούς προορισμούς έχω την εντύπωση ότι you 've seen one, you 've seen them all. Ίδιες παραλίες, ίδιο "ντεκόρ", ίδια υποδομή, ίδια ξενοδοχεία, ίδιες παροχές.
Ξέρω ότι αρέσουν σε πολλούς φίλους κι είναι απόλυτα σεβαστό!
Απλά εγώ τουλάχιστον... ευχαριστώ, δεν θα πάρω!
 

nikosfp

Member
Μηνύματα
56
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βερολίνο-Δρέσδη
Ταξίδι-Όνειρο
Oρλάντο Φλόριδα-ΗΠΑ
To χειροτερο μου ηταν τα Σκοπια,Pristina.Ενοιωσα μια ανασφαλεια,ενα φοβο.Οι κατοικοι περιεργοι και το ματι τους γυαλιζε.Ποτε δεν θα ξαναπερασω απο εκει και ειδικα τωρα με την ονομασια θα την σβησω τελειως απ τον ταξιδιωτικο μου χαρτη.
 

vagantos

Member
Μηνύματα
2.030
Likes
1.610
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Δεν πηρα ως τωρα μερος στην κουβέντα, γιατί δυσκολεύτηκα να επιλέξω.
Ομως κατεληξα οτι η πιο άσχημη πόλη για μένα ηταν η Αγκρα στην Ινδία ( ναι η πόλη του Ταζ Μαχάλ) γιατί ηταν η μόνη πόλη ως τώρα που δεν μπόρεσα να την περπατήσω.
Οταν το επιχειρησα,επέστρεψα αμέσως αηδιασμένος γιατί πισω απ το ξενοδοχειο ηταν ενας δρομος που ηταν κατι σαν μόνιμο υπαιθριο παζάρι. Οι άνθρωποι έμεναν στους πάγκους τους , εκει κοιμοντουσαν και τα γυρω στενά τα χρησιμοποιούσαν ως τουαλέτες. Απίστευτη βρώμα, που δεν την άντεξα, αν και δεν ειμαι καθολου μυγιάγγιχτος.
 

black mamba

Member
Μηνύματα
297
Likes
84
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα (!!!)
Ταξίδι-Όνειρο
ΗΠΑ
Σαντάνσκι και πάλι Σαντάνσκι. Παρασυρμέμη από γνωστούς που πήγαιναν ημερήσια για φθηνά ρούχα και αθλητικά (μαϊμού όπως κατάλαβα) πήγα κιεγώ σ' αυτη την πόλη της Βουλγαρίας. απογοητεύτηκα οικτρά αν και δεν είχα μεγάλες προσδοκίες. Μιζέρια, Βορειοελλαδίτες σε αγοραστικό παροξυσό, "εμπορικά κέντρα" και μαγαζάκια που θύμιζαν 1950 -1960, κτίρια-εργατικές κατοικίες απομεινάρια του Ανατολικού μπλοκ, αγοραίος έρωτας. ¨ολο το πακετο πολύ καταθλιπτικό. Μπορώ να ζήσω χωρίς το fake lacoste και χωρίς τα nike που άντεξαν 2 μήνες μόνο - χωρίς να αθλούμαι.

Ευχαριστώ δε θα ξαναπάρω. Τάμα το έκανα να μην ξαναβρεθώ ποτέ σ' αυτό το μέρος!!!
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.659
Likes
50.482
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Το Αγρίνιο και το Μεντάν (Ινδονησία) κακάσχημα. Επίσης το Ληντς, η Θεσσαλονίκη και το Ντουμπάι μπάινουν εύκολα στο bottom-10. Μια ψήφος στην Αίγυπτο για τους αντιπαθέστερους ανθρώπους, μια στη Σρι Λάνκα για το φαγητό, μια στη Σιγκαπούρη για το δήθεν της όλης υπόθεσης και μια τελευταία στην πόλη της Γουατεμάλας για την ανασφάλεια, τη διαφθορά, τη σαπίλα και την γενικότερη ξεφτίλα σε ανθρώπινο επίπεδο. Ακόμη και σ' αυτά τα μέρη πάντως χάρηκα που πήγα, μετανιώνω μόνο που έμεινα στο Ληντς τόσον καιρό.
 

kosvik

Member
Μηνύματα
121
Likes
54
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ
Κοιταξε αν εννοεις απο θεμα ομορφιας,σιγουρα υπαρχουν αρκετες ελληνικες πολεις που ειναι ασχημες.Απο την αλλη ομως αυτο δεν σημαινει οτι περνας και χαλια.Για παραδειγμα πιο ενδιαφερουσα ζωη εχει η κομοτηνη που θεωρειται ασχημη πολη απο την ομορφη αλεξ/πολη.
Απο τα ταξιδια που εχω κανει κανενα μερος δεν μπορω να το χαρακτηρισω οτι ηταν χαλια.Χαμηλοτερο τον προσδοκιων μου ,ναι υπηρρχε η fuerteventura ,ενα αγγλοκρατουμενο νησι σε ισπανικο εδαφος ,μεγαλο σπασιμο.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.784
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom