Πολωνία Πολωνία πρόγραμμα

LOULOUTGAL

Member
Ταξίδι-Όνειρο
-----
Μπορεί η πτήση να είναι σύντομη αλλά αν συνυπολογίσεις τις χαμένες ώρες στο αεροδρόμιο με τους ελέγχους κλπ. έρχεται μια η άλλη. Έτσι είχα ακυρώσει την πτήση Κρακοβία - Βαρσοβία και μετακινηθηκαμε με Flixbus.
Εσεις πως είχατε κάνει το προγραμμα Βαρσοβια Κρακοβία .Ειδα εχει και Flixbus κατ ευθειαν απο αεροδρομιο αλλα κάνει 4 ωρες .

Last edited by a moderator:

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Φθάνουμε Βαρσοβία 12/11 17.30.μμ και βλεπω έχει πτηση Για Γκντασκ με την Lot στις 19.55μμ .
Είναι παρακινδυνευμένο ? Να το μοντάρω αλλιως?
Εμένα μου φαίνεται πολύ καλό, θα το προτιμούσα γιατί δε χρειάζεται να βγεις από το αεροδρόμιο, ούτε καν από τις αφίξεις κατά τα φαινόμενα.
Πρέπει να πάει εντελώς στραβά το πράγμα με την πρώτη πτήση, κάτι που δε πολυσυμβαίνει Νοέμβρη μήνα.

LOULOUTGAL

Member
Ταξίδι-Όνειρο
-----
ετσι λέω κι εγω .θα το κλείσω και ελπιζω να πάνε όλα καλά .Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια .

Sam-chal

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Το πρόγραμμα περιελάμβανε πτήση για Βαρσοβία και μετά πτήση για Κρακοβία, όμως η αεροπορική εταιρεία άλλαξε την ημερομηνία σε μια μέρα πριν την καθορισμένη οπότε μείναμε μια μέρα Βαρσοβία. Την επομένη όπως ήταν προγραμματισμένο πήραμε την πτήση για Κρακοβία όπου μείναμε 3 μέρες επισκεπτόμενοι Αουσβιτς και Αλατωρυχεία. Ενώ είχαμε κλεισμένη πτήση για Βαρσοβία με την LOT την ακύρωσα και πήραμε Flixbus. Οι φόροι αεροδρομίου μου επεστράφησαν αυθημερόν (!) και ήταν ακριβώς όσο τα εισιτήρια του Flixbus (!). Έτσι διασχίσαμε την Πολωνία για να πάρουμε μια ιδέα για το ανάγλυφο. Μείναμε άλλη μιάμιση μέρα Βαρσοβία πριν επιστρέψουμε.

Sam-chal

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Φθάνουμε Βαρσοβία 12/11 17.30.μμ και βλεπω έχει πτηση Για Γκντασκ με την Lot στις 19.55μμ .
Είναι παρακινδυνευμένο ? Να το μοντάρω αλλιως?
Σκέφτομαι :12/11-14/11 Γκνασκ -επστροφη με τρενο Βαρσοβια και 14/11-16/11 Βαρσοβία .
Αν δεις πιο πάνω έχω πρόγραμμα για Γκντανσκ, Πόζναν και Βρότσλαβ.

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Η Lot φαντάζομαι ειναι αρκετα αξιοπιστη εταιρεια?
Εχω πετάξει κάμποσες φορές χωρίς πρόβλημα, μόνο μια καθυστέρηση της μιας ώρας έχω να θυμάμαι, τώρα τον 15αύγουστο στο δρομολόγιο Γκντανσκ-Βαρσοβία. Είναι καλή εταιρεία, εθνικός αερομεταφορέας και Star Aliance group.

νικοςπ

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΟΛΩΝΙΑ
12-16 Νοεμβρίου κλείσαμε Βαρσοβία. Είναι λίγες οι μέρες για αυτό που θέλουμε να κάνουμε αλλά δυστυχώς δεν έχουμε άλλες:1)φεύγουμε κατ ευθείαν με τρένο στις 12/11 για Κρακοβία γυρνάμε στις 15/11 και βλέπουμε Βαρσοβία για μια μέρα. 2)μένουμε Βαρσοβία και το συνδυάζουμε με Γκντανσκ (με τρένο?)τέτοια εποχή ενδείκνυται?
εγω ενθουσιαστηκα με γκτανσκ αλλα τετοια εποχη μπορει να πετυχεις κακο καιρο (κρυο δεν το συζητω εδω αυγουστο και ειχε το βραδυ ) θεωρω πιο ασφαλες να κινηθεις προς κρακοβια και οπωσδηποτε αλατορυχεια αν πας αουσβιτς κλεισε με ελληνοφωνο οδηγο ερχονται και σε παιρνουν απο το ξενοδοχειο πας και ζακοπανε . επισης εγω επαθα μεγαλη "πλακα" πηγα βαρσοβια με wizz στο λεω γιατι με πηγε σε αλλο αεροδρομιο πιο εξω (να σκεφτεις απο την σκαλα του αεροπλανου μεχρι το ταξι για το ξενοδοχειο περπατημα !!!) . Αποψη δες οσο δυνατον αυτα της κρακοβιας κατσε βαρσοβια 1 βραδυ και αν σου αρεσει σε αλλο ταξιδι (καλοκαιρινο) ξαναπας βαρσοβια και γκτανσκ .

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.326
Μέλη
40.301
Νεότερο μέλος
nickost

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom