Για τη Λισαβόνα συμφωνώ με τους προλαλησαντες, άσχετα π εγώ δεν τρελαίνομαι γ fadοs, αλλά αυτά είναι υποκειμενικα.1η ημερα
2η ημερα
- Praça do Comércio
- Rua Augusta
- Rua Augusta Arch
- Rossio
- Casa do Alentejo
- Elevador Santa Justa
- Carmo
- Chiado
- Elevador da Bica
- Time Out Market
- Bairro Alto
- Grapes & Bites
3η ημερα
- Jerónimos
- Torre Belém
- Monument Discoveries
- Pastéis de Belém
- ΜΑΑΤ
- LX FACTORY
- CRISTO REI
- Pena Palace
- Quinta da Regaleira
- Sintra Historic Centre
- Azenhas do Mar
- Cabo da Roca
- Boca do Inferno
- Cascais
- Estoril
- επιστροφή Λισσαβώνα
- (μου φαινεται κουραστικο)
4η ημερα
- Óbidos
- Nazaré
- Batalha
- Tomar
- Coimbra
- Διανυκτέρευση Coimbra
5η ημερα
- Biblioteca Joanina δεν βγαζουν φωτο εκει οποτε δεν ειμαι πολυ σιγουρη αν θελω
- Buçaco
- Aveiro
- Costa Nova
- Πόρτο
6η ημέρα
7η ημερα
- São Bento
- Livraria Lello
- Mercado Bolhão
- Capela das Almas
- Café Majestic
- Palácio de Cristal
- Douro Cruise
- Sandeman
- Braga
- Bom Jesus
- Guimarães
- Peso da Régua
- Pinhão
- Οινοποιείο ουτε κι εδω δεν ξερω αν εχει σημασια εκτος ισως αν παραλειψω κατι
- duro valley
- επιστροφη
εχω φτιαξει αυτο το προγραμμα προχειρα αλλα δεν μου βγαινει σωστα η τελευταια μερα ειναι πολλα και οριακα θα μπορεσουμε να παμε αεροδρομιο .
θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα αν με βοηθουσες να το συμμαζεψω
σκεφτομαι μηπως πρεπει να αφησω το πορτο για αλλο ταξιδι αλλα μεγαλωνω και δεν ξερω αν θα μπορεσω
3η μέρα παρά πολλά, δες τι σε ενδιαφέρει περισσότερο κ άρχισε να αφαιρείς. Εγώ θεωρώ ότι η Σιντρα μόνη της αξίζει ως κ διανυκτέρευση, αλλά περί ορέξεως.
4η Αγχώθηκα κ μόνο π το διάβασα. Διάλεξε 2 από τη λίστα αντε κ τη Batalha π πέρα απτό μοναστήρι είναι αδιάφορη κ βγάλε τα υπόλοιπα μέχρι να φτάσεις Κουιμπρα
5η Η βιβλιοθήκη είναι πολύ όμορφη κ γενικά προτείνω να κλείσεις ένα από τα τουρ π κάνουν φοιτητές στο πανεπιστημιο. Φωτο βρίσκεις κ στις ωραιότατες καρτ ποστάλ. Μπουσακο δεν έχω πάει, αλλά μου φαίνεται ελασσον. Αβειρο - Κόστα Νόβα με αμάξι οκ, έτσι κ αλλιώς δεν είναι γ πολλές ώρες κατά τη γνώμη μου.
6ηΓια το Πόρτο θ πρότεινα να ξεφύγεις λίγο από την ιδέα του bucket list κ απλά να βολτάρεις μέχρι τελικής πτώσης. Συμφωνώ γ το βιβλιοπωλείο ότι είναι κυριολεκτικά μια στριφογυριστη σκάλα γ την οποία δεν αξίζει να περιμένεις σε τεράστια ουρά ν σκαναρεις το ονλαιν εισιτήριο επίσης πολύ καλύτερη ποικιλία ειδικά σε ξενόγλωσσα βιβλία θ βρεις στο κατά τόπους υποκατάστημα της Livraria Bertrand. Εγώ δυο βαρκαδες στο Douro, μια εντός μια εκτός πόλης δε θα έκανα προσωπικά. Αυτή π έκανα εκτός ήταν ωραία πάντως.
7η μερα ή θα κρατήσεις τα τρία πρώτα της λίστας η θα κάνεις οινοτουρισμο, μαζί δε βλέπω να βγαίνει. Εμένα η Μπραγα μου άρεσε, Bom Jesus κ Guimarães αχαστα γ τα δικά μου κριτήρια αν πας στην πρώτη εκδοχή. Αλλιώς κ οι οινικές διαδρομές είναι πανέμορφες αλλά εσύ ξέρεις τις προτεραιότητες σου καλύτερα.
Το Ναυτικό Μουσείο ήταν μια μικρή απογοήτευση για εμένα, καθώς ήταν πάρα πολύ φτωχό για μια χώρα με τέτοια ναυτική ιστορία.