Προβλημα με booking

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Και σ εμένα ήρθε σήμερα για κράτηση χθεσινη

osfialgia

Member
Και γω πήρα μνμ , χωρίς να έχω καμία ενεργη κρατηση. Η τελευταία κράτηση μάλιστα ήταν πριν από 1 μήνα +. Μάλλον έχει να κάνει με τη διαρροή που λέει το άρθρο.

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Εμένα μου άλλαξε το Pin σε όλες τις ενεργες κρατήσεις...εν τω μεταξύ λίγες μέρες πριν λάμβανα μηνυματα στο what's app με λινκ για check in για κάποιες κρατήσεις που ειχα ακυρώσει...οποτε κάτι ειχα ψιλιαστει περι διαρροής

maria91

Member
Η Booking.com έχει χάσει τα αβγά και τα πασχάλια. Μου έστειλε νέα PIN για δύο παρελθούσες κρατήσεις, η μία εκ των οποίων είχε ακυρωθεί ενώ η άλλη έχει ολοκληρωθεί εδώ και μήνες...
Και εμενα ακριβως το ιδιο μου εστειλε νεο pin για κρατησεις που ηδη εχω κανει ενω για τις επομενες που εχω καμια αλλαγη!

Sam-chal

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Εγώ έλαβα αλλαγή PIN για κράτηση που είχα ...ακυρώσει!

jimp

Member
Αφηγητής
Νομίζω σας ξεπέρασα, έλαβα μήνυμα για αλλαγή πιν για κράτηση που είχα ακυρώσει γιατί βρήκα καλύτερη τιμή στο ίδιο ξενοδοχείο και ξαναέκανα κράτηση, πάλι μέσω booking.

gkalla

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Νομίζω σας ξεπέρασα, έλαβα μήνυμα για αλλαγή πιν για κράτηση που είχα ακυρώσει γιατί βρήκα καλύτερη τιμή στο ίδιο ξενοδοχείο και ξαναέκανα κράτηση, πάλι μέσω booking.
Το ίδιο και σε μένα!

AERAS

Member
Αφηγητής
φίλοι μου, που κάνουμε καταγγελία για την booking? σε πληρωμένη κράτηση δεν μου δίνουν τα χρήματα πίσω...το ξενοδοχείο έχει κατεδαφιστεί και έκλεισα άλλο ξενοδοχείο από εκεί για τις ίδιες ημέρες.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.124
Μέλη
40.116
Νεότερο μέλος
Katerina C