Προβλημα με booking

AERAS

Member
Αφηγητής
Για να γινω πιο σαφης το αρχικο ποσο που αφορα την ακυρωθεισα, χωρις υπαιτιοτητα μου, κρατηση θα επιστραφει στη Masteracard. Η διαφορα ομως που εχει προκυψει απο τη νεα κρατηση αντι να γινει ως επιστροφη χρηματων θα πιστωθει στο πορτοφολι μου του booking με ημερομηνια ληξης 3 χρονια. Αυτα μου ειπαν απο τη booking.
και εγώ αναφέρομαι σε επιστροφή πληρωμένης κράτησης που δεν εξυπηρετήθηκα με υπαιτιότητα του ξενοδοχείου αλλά και στη διαφορά της παλιάς και νέας κράτησης. Μου έγιναν δυο διαφορετικές καταθέσεις των παραπάνω ποσών στην κάρτα μου.

Extra muros

Member
Συγγραφέας
Για να γινω πιο σαφης το αρχικο ποσο που αφορα την ακυρωθεισα, χωρις υπαιτιοτητα μου, κρατηση θα επιστραφει στη Masteracard. Η διαφορα ομως που εχει προκυψει απο τη νεα κρατηση αντι να γινει ως επιστροφη χρηματων θα πιστωθει στο πορτοφολι μου του booking με ημερομηνια ληξης 3 χρονια. Αυτα μου ειπαν απο τη booking.
Ναι κι εγώ το Δεκέμβρη π αναγκάστηκα ν πάω σε νέο κατάλυμα λογω μη θερμανσης εκεί π είχα κλείσει, πήρα τη διαφορά σε πίστωση. Εμένα με βόλευε γτ κλείνω συχνά από booking, διαφορετικά θ επέμενα γ μετρητά, ίσως το κάνουν αν τους πιέσεις, στην τελική εσύ μπορεί να θες να κλείσεις κ το λογαριασμό π λέει ο λόγος.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Καλα με τις πλατφορμες πρεπει να εχει χαθει η μπαλα. Κλεινω απο Δεκεμβρη για Χανια τον Ιουλιο μεσω booking και πριν μερικες μερες μου ερχεται ακυρωτικο email που αναφερει κατι για ενα ουδετερο τριτο παροχο your.rentals. Επικοινωνω τηλεφωνικα με booking για να μην ακυρωθει η κρατηση και απανταει το καταλυμα οτι υπαρχει υπεραριθμη κρατηση στο καταλυμα. Οτι ναναι …. απο το Δεκεμβρη που εκλεισα πως προεκυψε υπεραριθμη τον Ιουνιο. Το θεμα τακτοποιηθηκε τελικα με την διαφορα των €300 να την πληρωνει η booking οταν επιστρεψω απο το καινουριο καταλυμα. Το εχω ξαναπαθει κατι τετοιο στη Ρωμη απλα η διαφορα τωρα πλεον, και για αυτο το λογο ποσταρω, ειναι οτι οι διαφορες στην τιμη επιστρεφονται ως points στο πορτοφολι της booking και οχι ως μετρητα στην Τραπεζα οπως γινοταν μεχρι τωρα. Ισχυει οντως κατι τετοιο; Γιατι απο πανω διαβαζω για επιστροφη χρηματων.
Είχα ανάλογο περιστατικό στην booking πριν 5 χρόνια για κράτηση στην Ίο που είχαμε κάνει τον Γενάρη για 6 κορίτσια για διαμονή στα μέσα Ιουλίου.
Πήρε τηλέφωνο ο ιδιοκτήτης την κόρη μου για να της πει ότι έχει υπεράριθμες κρατήσεις και δεν μπορεί να τις εξυπηρετήσει και θα ακυρώσει την κράτηση.
Η μανούλα όμως επειδή κατάλαβε τι έπαιζε τον πήρε τηλέφωνο και τον απείλησε ότι θα μπει σε όλες τις πλατφόρμες και θα γράψει κριτική ότι είναι απατεώνας και ακυρώνει κρατήσεις που έγιναν πριν μήνες για να πουλήσει τα δωμάτια του σε διπλάσια τιμή!
Τον απείλησα με καταγγελία στην booking που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν την είχα ενοχλήσει και με καταγγελίες στα επιμελητήρια και τους αρμόδιους κρατικούς φορείς.
Του είπα να μου αποδείξει εάν η 2η κράτηση για το ίδιο δωμάτιο ήταν προγενέστερη της δικής μας κράτησης.
Σε 2 ώρες με ξαναπήρε πίσω και μου είπε ότι τελικά η κράτηση μας ισχύει και το θέμα διευθετήθηκε...
Αυτή η συνομιλία έγινε τέλη Μαίου όταν οι τιμές σε όλα τα καταλύματα ήταν σε διπλάσια τιμή από αυτή που είχαμε κλείσει.
Αυτή είναι μια τακτική που την εφαρμόζουν κάποιοι αλήτες που αισχροκερδούν!
Εγώ δεν έφτασα καν να κάνω καταγγελία στην booking.

Nikos86

Member
Είχα ανάλογο περιστατικό στην booking πριν 5 χρόνια για κράτηση στην Ίο που είχαμε κάνει τον Γενάρη για 6 κορίτσια για διαμονή στα μέσα Ιουλίου.
Πήρε τηλέφωνο ο ιδιοκτήτης την κόρη μου για να της πει ότι έχει υπεράριθμες κρατήσεις και δεν μπορεί να τις εξυπηρετήσει και θα ακυρώσει την κράτηση.
Η μανούλα όμως επειδή κατάλαβε τι έπαιζε τον πήρε τηλέφωνο και τον απείλησε ότι θα μπει σε όλες τις πλατφόρμες και θα γράψει κριτική ότι είναι απατεώνας και ακυρώνει κρατήσεις που έγιναν πριν μήνες για να πουλήσει τα δωμάτια του σε διπλάσια τιμή!
Τον απείλησα με καταγγελία στην booking που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν την είχα ενοχλήσει και με καταγγελίες στα επιμελητήρια και τους αρμόδιους κρατικούς φορείς.
Του είπα να μου αποδείξει εάν η 2η κράτηση για το ίδιο δωμάτιο ήταν προγενέστερη της δικής μας κράτησης.
Σε 2 ώρες με ξαναπήρε πίσω και μου είπε ότι τελικά η κράτηση μας ισχύει και το θέμα διευθετήθηκε...
Αυτή η συνομιλία έγινε τέλη Μαίου όταν οι τιμές σε όλα τα καταλύματα ήταν σε διπλάσια τιμή από αυτή που είχαμε κλείσει.
Αυτή είναι μια τακτική που την εφαρμόζουν κάποιοι αλήτες που αισχροκερδούν!
Εγώ δεν έφτασα καν να κάνω καταγγελία στην booking.

Και τι λόγο είχε; Αφού τη διαφορά δεν τη πληρώνει η πλατφόρμα φυσικά.
Έχει σύστημα πέναλτι που υποχρεώνει τον ιδιοκτήτη να πληρώσει τη διαφορά.
Οπότε αν σας έβγαζε για να χρεώσει κάποιον άλλον διπλά, θα πλήρωνε το κέρδος του σε εσάς που πάλι θα κλείνατε με τη διπλή τιμή.
Κι όλοι οι από πάνω που πήραν τη διαφορά, από τον ιδιοκτήτη που ακύρωσε τη κράτηση τη πήραν όχι από τη πλατφόρμα.
Έκανε πίσω γιατί μάλλον η άλλη υπεράριθμη κράτηση δεν τον απείλησε για κακή κριτική.
Συμβαίνουν και λάθη με τις υπεράριθμες κρατήσεις. Πάντως να το έκανε με σκοπό το κέρδος δε γίνεται. Τουλάχιστον από πλατφόρμες. Εκτός αν σου βρει εκείνος να σε βάλει σε πιο φθηνό αλλά κανένας δεν δέχεται. Συνήθως αυτά με επίτηδες overbooking γίνονται στα μεγάλα ξενοδοχεία που συνεργάζονται με πρακτορεία, όχι με πλατφόρμες.
Δεν έχεις λόγο να το κάνεις με πλατφόρμα αν είσαι ιδιοκτήτης καταλύματος.

Last edited:

paefstra

Member
Συγγραφέας
Οι υπεραρριθμιες συνεβαιναν και προ booiking, οταν εκλεινες απ ευθειας το ξενοδοχειο. Πηγαινες στη ρεσεψιον , σε ενημερωναν και σου ειχαν ηδη κλεισει και πληρωσει ακριβοτερο ξενοδοχειο γιατι ειναι παρανομο να ειναι κατωτερο.
Μου συνεβη και ετσι γινεται οταν κλεινεις απο τη σελιδα του χοτελ.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Και τι λόγο είχε; Αφού τη διαφορά δεν τη πληρώνει η πλατφόρμα φυσικά.
Έχει σύστημα πέναλτι που υποχρεώνει τον ιδιοκτήτη να πληρώσει τη διαφορά.
Οπότε αν σας έβγαζε για να χρεώσει κάποιον άλλον διπλά, θα πλήρωνε το κέρδος του σε εσάς που πάλι θα κλείνατε με τη διπλή τιμή.
Κι όλοι οι από πάνω που πήραν τη διαφορά, από τον ιδιοκτήτη που ακύρωσε τη κράτηση τη πήραν όχι από τη πλατφόρμα.
Έκανε πίσω γιατί μάλλον η άλλη υπεράριθμη κράτηση δεν τον απείλησε για κακή κριτική.
Συμβαίνουν και λάθη με τις υπεράριθμες κρατήσεις. Πάντως να το έκανε με σκοπό το κέρδος δε γίνεται. Τουλάχιστον από πλατφόρμες. Εκτός αν σου βρει εκείνος να σε βάλει σε πιο φθηνό αλλά κανένας δεν δέχεται. Συνήθως αυτά με επίτηδες overbooking γίνονται στα μεγάλα ξενοδοχεία που συνεργάζονται με πρακτορεία, όχι με πλατφόρμες.
Δεν έχεις λόγο να το κάνεις με πλατφόρμα αν είσαι ιδιοκτήτης καταλύματος.
Δεν κατάλαβες τι έγινε...
Δεν τέθηκε θέμα να μας βρει άλλο κατάλυμα, ούτε φυσικά είπε ότι θα μας πληρώσει διαφορά για ακριβότερο κατάλυμα.
Απλά ήθελε να ακυρώσει κράτηση 2 δωματίων για 6 άτομα για προφανείς λόγους...Προφανώς και δεν θα τα εμφάνιζε τα 2 δωμάτια στην booking γιατί θα είχα πάτημα για καταγγελία.
Θα τα έδινε μέσω άλλου πρακτορείου σε πολύ καλύτερη τιμή.
Η κράτηση έγινε Γενάρη και μας ενημέρωσε Μάϊο για την δήθεν διπλοκράτηση.
Απλά δεν τσίμπησα...
Δεν ξέρω τι θα γινόταν εάν το προχωρούσα το θέμα μέσω booking.

Nikos86

Member
Δεν κατάλαβες τι έγινε...
Δεν τέθηκε θέμα να μας βρει άλλο κατάλυμα, ούτε φυσικά είπε ότι θα μας πληρώσει διαφορά για ακριβότερο κατάλυμα.
Απλά ήθελε να ακυρώσει κράτηση 2 δωματίων για 6 άτομα για προφανείς λόγους...Προφανώς και δεν θα τα εμφάνιζε τα 2 δωμάτια στην booking γιατί θα είχα πάτημα για καταγγελία.
Θα τα έδινε μέσω άλλου πρακτορείου σε πολύ καλύτερη τιμή.
Η κράτηση έγινε Γενάρη και μας ενημέρωσε Μάϊο για την δήθεν διπλοκράτηση.
Απλά δεν τσίμπησα...
Δεν ξέρω τι θα γινόταν εάν το προχωρούσα το θέμα μέσω booking.

Μια χαρά κατάλαβα. Αν σας το ακύρωνε όπως λες θα τον υποχρέωνε η booking να σας πληρώσει άλλο κατάλυμα τουλάχιστον ίδιων αν όχι καλύτερων προδιαγραφών. Εκτός αν σας ζητήσε να το ακυρώσετε εσείς και δεν δεχτηκατε. Αλλά αυτό είναι τελείως διαφορετικό . Αλλά να σας το ακυρώσει αυτός όπως λες και να μη σας πληρώσει άλλο δε γίνεται.

Που Μάιο λογικά οι τιμές θα ήταν διπλάσιες. Οπότε όσο παραπάνω έπαιρνε από τον άλλον θα το έδινε για να κλείσετε άλλο διαμέρισμα εσείς.

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Ας γράψω και τη δική μου εμπειρία με ακύρωση που είχα απο το κατάλυμα (διαμέρισμα) μέσω booking.

Τρεις βδομάδες πριν την άφιξη σε ένα κατάλυμα που είχα κλείσει, πριν απο ένα 6μηνο της διαμονής μου σε αυτό, μου στέλενει μειλ το ίδιο το κατάλυμα οτι δεν μπορεί πλέον να με φιλοξενήσει γιατί ο ιδιοκτήτης ήθελε να το βάλει σε μακροχρόνια μίσθωση ή δεν ήθελε πλέον να το διαθέτει για βραχυχρόνια μίσθωση, κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Η κράτηση που είχα κάνει ήταν χωρίς πρωινό, κοντά στο κέντρο της πόλης και με δωρεάν πάρκινγκ, κάτι που ήταν πολύ σημαντικό για μένα καθώς στη Μπρατισλάβα (για εκεί ήταν η κράτηση), αλλά κια σε όλη τη χώρα όπως είδα αργότερα, σε χρεώνουν πάρκινγκ πριν μπεις στη χώρα... Πως χρεώνουμε εμείς ξαπλώστρες στο Ελλάντα και τις χρεώνουμε χρυσάφι; Έτσι αυτοί χρεώνουν χρυσάφι το πάρκινγκ παντού! Στο ίδιο μέιλ μου έκαναν εναλλακτική πρόταση για άλλα δύο διαμερίσματα που έχουν στη πόλη και τέλος έλεγαν οτι αν δεν δεχθώ την αλλαγή το μόνο που μπορούσαν να κάνουν είναι να μου επιστρέψουν τα χρήματα που είχα πληρώσει, αν και δεν είχα πληρώσει τίποτα ακόμα.

Το ένα απο τα δύο διαμερίσματα είχε δωρεάν πάρκινγκ αλλά ήταν πολύ μακριά απο το κέντρο, ενώ το άλλο είχε πάρκινγκ με πληρωμή, κάτι πολύ συνηθισμένο στη Μπρατισλάβα. Κανένα απο τα δύο δεν είχε πρωινό. Δεν δέχθηκα καμία απο τις δύο προτάσεις και εξήγησα τους λόγους. Μου είπαν τότε οτι θα μου επιστρέψουν τα χρήματα, που δεν είχα πληρώσει ακόμα...🥴 Παίρνω τη booking τηλέφωνο και τους λέω τι έχει συμβεί και ζητώ να κάνουν αυτοί την ακύρωση και όχι εγώ φυσικά. Στη συνέχεια ζητώ εναλλακτική απο αυτούς με τις ίδιες παροχές που είχα στο ακυρωμένο κατάλυμα. Μου εξηγούν οτι πρέπει να γίνει πρώτα εναλλακτική πρόταση απο το κατάλυμα (είχε γίνει ήδη), αν δεν δεχόμουν θα έπρεπε να μου κάνει εναλλακτική πρόταση η booking και αν δεν δεχόμουν πάλι τότε θα έβρισκα μόνη μου ένα κατάλυμα και για τυχόν διαφορά στη τιμή με το αρχικό μπορούσαν να μου πληρώσουν ποσό έως και 60€, το οποίο αφορούσε και το κόστος του πάρκινγκ αρκεί να προσκομίσω τιμολόγιο απο το κατάλυμα ή έστω απόδειξη που να φαίνεται οτι πλήρωσα πάρκινγκ.

Γίνεται πρώτα επίσημα η εναλλακτική πρόταση του καταλύματος μέσω του σαιτ της booking, γιατί μέχρι τότε εγώ μιλούσα σε προσωπικό ή εταιρικό μέιλ του καταλύματος και όχι μέσω της booking. Μετά κάνει τις εναλλακτικές προτάσεις της η ίδια η booking, τις οποίες απέρριψα όλες (η μία ήταν 30 χλμ μακριά απο τη Μπρατισλάβα 🤣 και οι υπόλοιπες δεν είχαν τις ίδιες παροχές με το αρχικό) και μετά έκανε ακύρωση του καταλύματος η ίδια η booking. Έπρεπε λοιπόν να βρω νέο κατάλυμα δύο βδομάδες πριν... Ευτυχώς είχα κρατήσει στα αγαπημένα τα άλλα καταλύματα που μου είχαν κανει κλικ για κάποιο λόγο όταν έψαχνα και επέλεξα τελικά ένα απο αυτά, το οποίο ήταν ξενοδοχείο, είχε πρωινό και ήταν σχετικά κοντά στο κέντρο για εμας. Το πάρκινγκ το χρέωναν 12€/βραδιά (ήταν το πιο φτηνό που είχα βρει κοντά στο κέντρο της πόλης).

Η διαφορά στη τιμή ήταν συνολικά στη κράτηση ~12€ επιπλέον πιο ακριβό απο το προηγούμενο, που δεν είχε πρωινό, για τρία βράδια, είχε 3€ δημοτικούς φόρους παραπάνω απο το αρχικό και έπρεπε να πληρώσουμε 36€ επιπλέον για πάρκινγκ. Αρχικά η booking μου είχε πει οτι οι δημοτικοί φόροι δεν έχουν να κάνουν με αυτήν και οτι θα πρέπει να πληρώσω εγώ την τυχόν διαφορά. Οπότε έπρεπε να μου επιστρέψει 48€.

Μετά τη διαμονή μας και κάνοντας check out θα έπρεπε να στείλω στη booking οτι μου είχαν ζητήσει για να πάρω τα χρήματα πίσω. Τα έστειλα το βράδυ της ίδιας μέρας που κάναμε check out, όταν πήγαμε στο επόμενο κατάλυμα και μπόρεσα να σκανάρω τα παραστατικά του ξενοδοχείου και να τους γράψω αναλυτικά οτι θέλω να μου επιστρέψουν 48€ και πως προκύπτει αυτό το ποσό.

Μετά απο δύο μέρες (!) με παίρνει τηλέφωνο η booking και μου λέει η ευγενέστατη κυρία οτι το ποσό που πρέπει να επιστραφεί είναι 51€ και όχι 48€, γιατί υπολογίζονται και οι διαφορές στους δημοτικούς φόρους! Οτι πεις καλή μου, δεν θα σου φέρω καμια αντίρρηση! 🤣 Μου εξηγεί, επίσης, οτι θα επιστραφούν σε πίστωση στο πορτοφόλι και όχι στη κάρτα μου και εκεί κολλάω... Βλέπω οτι το έχετε αναφέρει και άλλοι πιο πάνω αυτό και νομίζω οτι είναι καινούργιο, να αποφέυγει δλδ να επιστρέψει χρήματα στη κάρτα και να τα επιστρέφει ως πίστωση στο πορτοφόλι. Οπότε την ρωτώ για πιο λόγο γίνεται αυτό και οτι θα ήθελα να επιστραφούν στη κάρτα μου τα χρήματα. Μου λέει οτι η ακύρωση έγινε 3 βδομάδες πριν τη διαμονή και πλέον οι επιστροφές γίνονται με πίστωση στο πορτοφόλι αν έχουν γίνει νωρίς οι ακυρώσεις. Αν η ακύρωση γίνονταν έως και 7 μέρες πριν τη διαμονή τότε θα επιστρέφονταν χρήματα στη κάρτα μου. Το σκέφτομαι λίγα δευτερόλεπτα και της απαντώ οτι η πίστωση στο πορτοφόλι έχει διάρκεια ένα έτος. Αν εγώ δεν κάνω κάποια άλλη κράτηση μέσα σε αυτό το έτος για προσωπικούς λόγους, τότε τι γίνεται; Και μου απαντάει οτι η πίστωση αυτή θα έχει διάρκεια τρία έτη. Το δέχτηκα. Μετά απο ένα τέταρτο είχε πιστωθεί το ποσό στο πορτοφόλι μου στη booking με διάρκεια τρία έτη!

Να πω οτι η όλη επικοινωνία με τη booking, εκτός απο γρήγορη, ήταν πάρα πολύ καλή. Με όποιον μίλησα εισέπραξα ευγένια και προθυμία για εξυπηρέτηση. Δεν ξέρω αν επέμενα περισσότερο αν θα μου επέστρεφαν τα χρήματα στη κάρτα, αλλά εκέινη τη στιγμή προτιμούσα να απολαύσω το ταξίδι μου.... Άλλωστε οι περισσότερες κρατήσεις που κάνω είναι μέσω booking.

AlexFocus

Member
@Sassenach77 εμεναν μου ειχαν αναφερει οτι η πιστωση γινεται πλεον στο πορτοφολι και οχι στην καρτα γιατι ετσι κανουν και οι υπολοιπες παρομοιες με αυτην εταιρειες παροχης υπηρεσιων. Εν παση περιπτωσει συμφωνω και εγω μαζι σου. Μεσα σε τρια χρονια το πορτοφολι θα εχει μηδενιστει ηδη:)

gkalla

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβενία, Κροατία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Στην πιο πρόσφατη επιβράβευση που πήρα, τώρα τον Ιούνιο, η διάρκεια που είναι διαθέσιμη άλλαξε. Ενώ μέχρι τώρα ήταν 2 χρόνια αυτή η τελευταία φαίνεται να έχει λήξη τον Αύγουστο του ‘27, 13,5 μήνες μετά δηλαδή.
Ότι να’ ναι

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
@Sassenach77 εμεναν μου ειχαν αναφερει οτι η πιστωση γινεται πλεον στο πορτοφολι και οχι στην καρτα γιατι ετσι κανουν και οι υπολοιπες παρομοιες με αυτην εταιρειες παροχης υπηρεσιων. Εν παση περιπτωσει συμφωνω και εγω μαζι σου. Μεσα σε τρια χρονια το πορτοφολι θα εχει μηδενιστει ηδη:)
Σήμερα που διάβασα και τις προηγούμενες αναρτήσεις που έχετε κάνει για το θέμα, αυτό που κατάλαβα είναι οτι έχει αλλάξει πολιτική η booking και δεν κάνει ή αποφεύγει κατα το δυνατόν να κάνει επιστροφή χρημάτων. Το ποια δικαιολογία χρησιμοποιεί για να μας το πασάρει είναι ένα άλλο θέμα...

Στην πιο πρόσφατη επιβράβευση που πήρα, τώρα τον Ιούνιο, η διάρκεια που είναι διαθέσιμη άλλαξε. Ενώ μέχρι τώρα ήταν 2 χρόνια αυτή η τελευταία φαίνεται να έχει λήξη τον Αύγουστο του ‘27, 13,5 μήνες μετά δηλαδή.
Ότι να’ ναι
Έχει αλλάξει εδώ και κάποιους μήνες αυτό. Εγώ το παρατήρησα το περασμένο φθινόπωρο που πήρα επιστροφές απο τις διαμονές στο ταξίδι στην Αίγυπτο που έκανα τον Νοέμβριο. Οι πιστώσεις 10% με τη χρήση κωδικών booking έχει περίοδο ισχύος 14 μήνες.

Σε άλλα νέα, μετά την ανάρτηση που έκανα πιο πάνω λαμβάνω ένα μειλ απο τη booking οτι έχω λάβει τη πίστωση 10% στο πορτοφόλι για το κατάλυμα της Μπρατισλάβας. Είχα κάνει και χρήση κουπονιού για τη νέα κράτηση. Μπαίνω στο πορτοφόλι και τι να δω; Έχει προστεθεί το νέο ποσό πίστωσης στο προηγούμενο, που αφορούσε την ακύρωση του αρχικού καταλύματος και την επιστροφή απο τη διαφορά τιμής με το νέο (τα 51€ που έγραψα παραπάνω), και έχουν γίνει ένα ποσό με ημερομηνία λήξης για όλο το ποσό 14 μήνες! o_O Αντί να βλέπω δύο ποσά, το ένα με ημερομηνία λήξης 2029 και το άλλο με ημερομηνία λήξης 2027, βλέπω ένα συνολικό με ημερομηνία λήξης 14 μηνών....Τα νεύρα μου! Για να μην τα πολυλογώ μίλησα με booking και περιμένω να το αλλάξουν, το καλό που τους θέλω...

gkalla

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβενία, Κροατία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Έχει αλλάξει εδώ και κάποιους μήνες αυτό. Εγώ το παρατήρησα το περασμένο φθινόπωρο που πήρα επιστροφές απο τις διαμονές στο ταξίδι στην Αίγυπτο που έκανα τον Νοέμβριο. Οι πιστώσεις 10% με τη χρήση κωδικών booking έχει περίοδο ισχύος 14 μήνες.
Είσαι σίγουρη ότι ισχύει; Αυτές που πήρα τον Γενάρη και τον Φλεβάρη, 4 τον αριθμό, όλες είχαν 2ετή διάρκεια.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.232
Μέλη
40.252
Νεότερο μέλος
Fetah Belaj

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom