Βολιβία Περού Προγραμμα 3 εβδομαδων PERU-BOLIVIA

alakae

Member
Μηνύματα
57
Likes
68
Παιδια καλησπερα θα βρισκομαι σε Περου- Βολιβια για 2 και μηνες αυτο το καλοκαιρι. Θα συμμετεχω σε ενα εθελοντικο προγραμμα στο Cuzco για 1 μιση μηνα και μετα θα εχω τρεις βδομαδες να γυρισω Περου Βολιβια. Εχω διαβασει αρκετα στο φορουμ αλλα εχω μερικες αποριες οποιος μπορει να βοηθησει:

1)Τον 1.5 μηνα που θα ειμαι στο Κουσκο τι μπορω να δω εκτος απο τα προφανη στην περιοχη?(εδω να πω οτι ουσιαστικα τα ΣΚ ειναι τελειως ελευθερο )

2)Ποσα λεφτα να υπολογιζω για ολο το ταξιδι?Αυτη την στιγμη βρισκω αεροπορικα στα 780 ευρω, και εχω υπολογισει γυρω στα 40 ευρω την μερα για τις τρεις βδομαδες που θα ταξιδεψω(διαμονη, διατροφη και αξιοθεατα).(στο Κουσκο η διαμονη μου και τα γευματα θα μου παρεχονται)

3)Το προγραμμα που εχω κανει ειναι περιπου το εξης :8 μερες Βορειο Περου(δεν ξερω πως ακριβως να μοιρασω τις μερες) 4 μερες τρεκ στο Huaraz 2 μερες Λιμα 2 μερες Πουνο 1 Νασκα 2 Λα Παζ 1 Τιναουακου 4 ουγιουνι. Υπαρχει κατι που εχω παραλειψει και να αξιζει?μηπως να προτιμισω τρεκ στο ματσου πιτσου αντι για το Huaraz?

4)Η μετακινηση με λεωφορειο στο περου ειναι ασφαλης?υπαρχει καποια εταιρεια που να προτεινετε?

5)απο ταξιδιωτικη ασφαλεια εκτος απο world nomads υπαρχει καποια αλλη προταση?
 

alakae

Member
Μηνύματα
57
Likes
68
επισης μηπως ξερει καποιος ποσο κοστιζει ενα τουρ για Αμαζονιο?
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.754
Μέλη
38.881
Νεότερο μέλος
Pavlosvalia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom