Νάξος Σκιάθος Προτάσεις για Σκιάθο ή Νάξο

gnrfreak

Member
Μηνύματα
53
Likes
8
Γεια και χαρά στην όμορφη παρέα!
Έχω υπόψη μου 2 προορισμούς για τις 10-ημερες αυστουστο-σεπτεμβριανές διακοπές και θα ήθελα κάποιες γνώμες παρακαλώ από τους γυρισμένους τις παρέας.

Σκιάθος και Νάξος λοιπόν. Κύριο ζητούμενο, η άμεση πρόσβαση σε παραλία, άρα ψάχνουμε κατάλυμμα που να μας καλύπτει σε αυτό το θέμα. Και αφού και τα δύο νησιά έχουν τη χώρα και τους παραθαλάσσιους οικισμούς τους με τις χειρότερες (!) παραλίες στην Ελλάδα, εμείς ψάχνουμε κάτι έξω από τη χώρα. Από νυχτερινή ζωή δεν ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα να έχει, αφού θα υπάρχει πάντα σε (υποθέτω) κοντινή απόσταση η χώρα. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια μέρη;;

Υ.Σ: Ερώτηση: συζητούσα με τη φίλη μου για το αν η Αμοργός εδνείκνυται για διακοπές που έχουν στοχο το λιώσιμο στη θάλασσα και υποστήριζε ότι η Αμοργός δεν έχει παραλίες και δεν είναι με λίγα λόγια το καταλληλότερο νησί για αυτο το σκοπό, έχει τη χώρα, τα χωριουδάκια κτλ. Γνώμες για αυτό;
 

sofianaxos

Member
Μηνύματα
792
Likes
273
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Γεια σου gnrfreak. Θα προσπαθήσω να μαι όσο το δυνατόν ποιο αντικειμενική γίνεται, μιας και μένω Νάξο. Την Νάξο θα στην προτείνω για τον Άγιο Προκόπη - Αγία Άννα, όπου μπορείς να βρεις κατάλυμα για να λιώσεις στην παραλία όπως λες και συ... Για αυτή την διαδρομή το κτελ θα σε καλύψει αν δεν έχεις ΙΧ, για τις υπόλοιπες παραλίες όχι, θα χρειαστείς αυτοκίνητο για να τις ευχαριστηθείς. Όλες οι παραλίες στο νησί έχουν εύκολη πρόσβαση, σε καμία δεν θα χρειαστεί να διασχίζεις μονοπάτια κτλ. Η Χώρα της είναι ωραία και υπάρχουν και κάποια γραφικά χωριά.

Ας πούμε και για την Σκιάθο τώρα - την οποία και επισκέπτηκα φέτος για πρώτη φορά -, έχει πολύ ωραία Χώρα (αρκετά μεγάλη για νησί, με πολλά μαγαζιά). Η Σκιάθος είναι πιο κοσμοπολίτικη φυσικά (στυλ Μυκόνου), άρα και ποιο ακριβή. Στο θέμα των παραλιών, αρκετές από αυτές θέλουν περπάτημα για να αποκτήσεις πρόσβαση π.χ Μικρή Ασέληνος, Μπανάνα και το κτελ αν και έχει συχνά δρομολόγια είναι μονίμως τίγκα και δεν σε αφήνει φυσικά μπροστά στην παραλία πάντα. Υπάρχουν και οι παραλίες στις οποίες πας εύκολα πχ Αγία Ελένη, Κουκουναριές. Ωραίες παραλίες, οργανωμένες με beach bar, αλλά τις βρήκα βρώμικες - ίσως να φταίει και η περίοδος που πήγα-. Επίσης η Σκιάθος δεν διαθέτει κάποιο χωριό, αλλά αυτό δεν σε απασχολεί όπως είπες.

Για το θέμα της Αμοργού στα είπε σωστά η φίλη σου, οι παραλίες της είναι δύσβατες και μικρές, δεν προσφέρονται για λιώσιμο.
Ελπίζω να βοήθησα!
 

gnrfreak

Member
Μηνύματα
53
Likes
8
Γεια Σοφία Ναξιώτισσα :)
Δεν μπορώ παρά να σκεφτώ πόσο τυχερή είσαι που μένεις σ' ένα τέτοιο νησί! Ευχαριστώ για τις ιδέες.
 

leovergi

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
@sofianaxos , εχεις να μου προτείνεις κάποιο καλό ξενοδοχείο στην Σκιάθο κοντά στην χώρα ; Σκέφτομαι να την επισκέπτω για αυτό. Ευχαριστώ πολύ
 

tol_pap

Member
Μηνύματα
397
Likes
450
Επόμενο Ταξίδι
Αγγλία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Πανόραμα Β. Αμερικής!!!
Γεια Σοφία Ναξιώτισσα :)
Δεν μπορώ παρά να σκεφτώ πόσο τυχερή είσαι που μένεις σ' ένα τέτοιο νησί! Ευχαριστώ για τις ιδέες.
Άκου την προλαλήσασα και μην το σκέφτεσαι και πάρα πολύ ο Αγ. Προκόπης είναι μέσα στις 5 καλύτερες επιλογές σου για αυτό που σου αρέσει. Μεγάλη αμμώδης παραλία με όλες τις ανέσεις και την εποχή που θα πας όσο κόσμο χρειάζεται για να μην βαρεθείς.
 

leovergi

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Έχω βρει δυο ξενοδοχεία για Σκιάθο . το dafni hotel και το bourtzi boutique hotel . Μπορεί κκάποιος να με βοηθήσειστο ποιο να ππροτίμησω; ΕΕυχαριστώ
 

sofianaxos

Member
Μηνύματα
792
Likes
273
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Έχω βρει δυο ξενοδοχεία για Σκιάθο . το dafni hotel και το bourtzi boutique hotel .
Που ακριβώς έχεις το δίλημμα? Το πρώτο έχει δύο σχόλια όλα κ όλα στο booking και αυτά είναι κάκιστα και το δεύτερο έχει βαθμολογία 9,5/10.
 
Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.659
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom