Προτάσεις για καινούργιο στρώμα

bandit650

Member
Μηνύματα
621
Likes
2.848
Όπως λέει και ο τίτλος ξεκίνησα την αναζήτηση καινούργιου στρώματος.
Μας αρέσει και κοιμόμαστε στο πλάι.
Σκέφτομαι ένα όριο έως 2000€.
Διάβασα ότι τα καλύτερα είναι χωρίς ελατήρια.
Υπάρχει καμιά πρόταση;
 

BASILISPAP

Member
Μηνύματα
537
Likes
2.746
Επόμενο Ταξίδι
Απο εδώ και από εκεί...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού, Κιργιστάν
Καλησπέρα, ήμουν σε παρόμοια φάση πριν από 1 χρόνο. Έψαχνα, διάβαζα, ρωταγα. Τελικά, ευτυχώς ή δυστυχώς η λύση είναι μία και εξαρτάται αποκλειστικά από τον εαυτό σου. Πρέπει να πας μαζί με το άλλο σου μισό, σε μια έκθεση με διάφορες μάρκες και να δοκιμάσεις μέχρι να βρείτε το προϊόν που σας ταιριάζει. Σε διάφορα καλά ξενοδοχεία, είχα κοιμηθεί σε Candia Strom. Τελικά η μάρκα που με εξέπληξε είναι η media Strom. Δοκιμάσαμε περίπου 10 διαφορετικά στρώματα της μάρκας και καταλήξαμε σε ένα σχετικά σκληρό στρώμα με κόστος 700 ευρώ για το μέγεθος 150, το discover premium... Τα ακριβότερα μοντέλα ήταν πολύ άνετα αλλά δεν ήταν για εμένα (πολύ μαλακά). Ίσως να δώσετε λιγότερα από ότι υπολογίζεται!

Υ.Γ. εγώ κοιμάμαι μπρούμυτα και η γυναίκα στο πλάι.
 

bandit650

Member
Μηνύματα
621
Likes
2.848
Το θέμα είναι ότι πως μπορείς να έχεις άποψη για ένα στρώμα ξαπλωνοντας 4-5 λεπτά πάνω του; Έχω πάει διακοπές και το δεύτερο βράδυ φάνηκε ότι δε μου ταίριαζε το στρώμα.
Είμαστε και καλομαθημενοι. Θέλουμε υπερδιπλο χαχαχα
@gioannis13 νομίζω ότι η κοκοματ είναι πάνω από τις δύο χιλιάδες
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.021
Likes
12.109
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Απο τις δυσκολότερες αλλα και πιο σημαντικες αγορες που κανει στη ζωη του ο συγχρονος ανθρωπος.

Το στρωμα ειναι για σενα; Ο καλυτερος τροπος για να το επιλεξεις ειναι να το δοκιμασεις. Για καθε ανθρωπο το καλυτερο στρωμα ειναι διαφορετικο. Ολες οι μεγαλες γνωστες εταιριες, οπως και αρκετες μικρες εχουν καλα στρωματα και εγγυησεις ποιοτητας. Αν κοιμηθεις σε ενα ξενοδοχειο και σου αρεσει το στρωμα ζητα να μαθεις πληροφοριες γι αυτο. Δεν θα βρεις το ιδιο κατά πασα πιθανοτητα, καθως τα στρωματα για ξενοδοχεια βγαινουν λιγο διαφορετικα ή με αλλα ονοματα, αλλα σιγουρα θα εχουν να σου δειξουν το αντιστοιχο οικειακο. Δοκιμασε οσα περισσοτερα μπορεις για τουλαχιστον 15 λεπτα το καθενα και ξαπλωμενος στο πλαι.

Στρωματα με συνδεδεμενα ελατηρια τα ξεχνας. Εκτος κι αν υπαρχει οροπεδικο προβλημα.

Στρωματα με ανεξαρτητα ελατηρια ειναι αξιοπιστα, μπορουν να συνδυαστουν και με λατεξ ή αφρο μνημης. Υπαρχουν δεκαδες τυποι. Το σημαντικο ειναι να ειναι με ζωνες 5 ή 7 αν ειναι δυνατον για να υπαρχει μεγαλυτερη στηριξη στα σημεια του σωματος οπως η μεση που ασκουν μεγαλυτερο φορτιο. Μετα απο κανα δυο εβδομαδες το στρωμα μαλακωνει, τα ελατηρια εχουν παρει τη φορμα του σωματος και κοιμασαι πιο ανετα.

Χωρις ελατηρια λατεξ. Υπαρχουν αυτα με φυσικο λάτεξ, αυτα με τεχνητο και αυτα με μειγμα (συνηθως το μιγμα πολλοι το λενε φυσικο λάτεξ και το φυσικο λάτεξ all-natural latex).

Το φυσικο 100% λατεξ ειναι η πιο ακριβη επιλογη εχει χιλια καλα και μονο λιγα αρνητικα.
Θα μεινω στα αρνητικα γιατι σε ολα τα υπολοιπα δεν συγκρινεται.

1. Ειναι ακριβο και πιθανοτατα δεν φτανουν 2000.
2. Ειναι καπως σκληρο και σκληροτερο απο τα αλλα λατεξ. Μερικοι ανθρωποι δεν μπορουν με τιποτα να κοιμηθουν σε 100% λάτεξ.
3. Είναι υπερβολικα βαρυ.
4. Ειναι καπως ζεστο. Γι αυτο και σε χωρες οπως η Ελλαδα για χρήσης το Καλοκαιρι δεν ενδεικνυται.
5. Παιρνει το καλουπι αυτου που κοιμαται (αυτο συμβαινει σε ολα τα στρωματα χωρις ελατηρια, λατεξ ή αφρού μνημης). Κατι που ειναι καλο αν χρησιμοποιειται απο τον ίδιο ανθρωπο καθε μερα (για αυτο τα ξενοδοχεια δεν προτιμουν αυτα τα στρωματα). Επισης επειδη φτιαχνει μια φωλια γυρω απο αυτον που κομαται, περιοριζει την κινηση κατα τον υπνο.

Στα θετικα ειναι η ανεση, δεν έχεις δυσαρεστες οσμες, ειναι υγιεινα, προσαρμοζονται συμφωνα με τις αναγκες (ας πουμε μπορει να κανεις τη μια πλευρα πιο σκληρη, την αλλη πιο μαλακη), ο χρονος ζωης τους μπορει να φτασει και τα 15 χρονια, ειναιε φιλικο προς το περιβαλλον (αν και εδω εχω τις επιφυλαξεις μου).

Ολα τα λατεξ, τα αφρου μνημης και αυτα με τα ανεξαρτητα ελατηρια δινουν την αισθηση απομονωσης καθως οταν στριφογυριζει ο/η συντροφος εσυ δεν καταλαβαινεις τιποτα.

Απο τα απλα στρωματα με ανεξαρτητα ελατηρια μέχρι αυτα με 100% λατεξ υπαρχουν παμπολα αλλα στρωματα, ενα για τις αναγκες και το σωμα του καθενα απο μας.
 

bandit650

Member
Μηνύματα
621
Likes
2.848
@tripakias πολύ αναλυτική περιγραφή από άνθρωπο που λόγω δουλειάς γνωρίζει το θέμα. ΑΠΟ μια αναζήτηση που έκανα θεώρησα ότι ένας συνδυασμός λατεξ και αφρου ήταν το ζητούμενο για μένα.
Τώρα μου βάζεις και τα ελατήρια στο κάδρο...
Απο μάρκες- εταιρείες τι άποψη έχεις; τις 5 πρώτες
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.021
Likes
12.109
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
@tripakias πολύ αναλυτική περιγραφή από άνθρωπο που λόγω δουλειάς γνωρίζει το θέμα. ΑΠΟ μια αναζήτηση που έκανα θεώρησα ότι ένας συνδυασμός λατεξ και αφρου ήταν το ζητούμενο για μένα.
Τώρα μου βάζεις και τα ελατήρια στο κάδρο...
Απο μάρκες- εταιρείες τι άποψη έχεις; τις 5 πρώτες
Με τυχαια σειρα γιατι εξαρταται απο το στρωμα (πχ μπορει εγω να θεωρω καποια καλυτερη αλλα εσενα να σου ταιριαζει το στρωμα μιας αλλης).

Matt Royal (κορυφαια), Cocomat (εγγυηση), Elite (πολυ καλα στρωματα σε προσιτες τιμες), Greco (τιμια, το καλυτερο vfm στα φθηνα στρωματα), Media (πολυ καλη στα ακριβα της στρωματα, στα πιο φθηνα οχι και τοσο). Υπαρχουν και αλλες φυσικα.

Σημαντικο ρολο παιζει και το υποστρωμα ή το ανατομικο τελαρο. Τα ξυλα δεν πρεπει να εχουν μεγαλα κενα 3-5 cm το πολυ αναλογα με το στρωμα και τον κατασκευαστη, θα σου πουν.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.779
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom