Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού και Τουρισμός για Όλους

babouridis

Member
Ευχαριστώ πολύ για τον πίνακα.
Οπότε επιβεβαιώνομαι ( αν δεν καταλαβαίνω κάτι λάθος ) ότι ζητάνε πολλά και ότι δεν είμαστε υπερβολικοί. Κοίταξα λίγο γρήγορα τις κατηγορίες των ξενοδοχείων που έχω ήδη επικοινωνήσει για κράτηση και πρόκειται για ξενοδοχεία 2 αστέρων. Η ερώτηση μου είναι η εξής, ο πίνακας αυτός ορίζει τις νόμιμες τιμές του προγράμματος που θα ΠΡΕΠΕΙ να κυμαίνονται ανα κατηγορία τα ξενοδοχεία ( συνεπώς παράνομα μας ζητάνε τόσα χρήματα ) ή είναι απλα ενδεικτικός και μπορεί ο κάθε ξενοδόχος να ζητάει ότι θέλει για να αυξήσει το κέρδος του;
Στην περίπτωση που ισχύει το πρώτο είναι πολύ απογοητευτικό.
Νομίζω ο καθένας ορίζει την τιμή που θέλει. Για ένα καλό ενοικιαζόμενο δωμάτιο είχαμε πληρώσει συμμετοχή 100€ για 6 ημέρες συνολικά ενώ για ένα υποδεέστερο μετά από.2 χρόνια 40€ ανά ημέρα συμμετοχή. Το Πρόγραμμα νομίζω αναφέρει απλά το ποσό που αφαιρείται για κάθε επιταγή. Επίσης για μιαν λίστα από νησιά και άλλες περιοχές αναφέρεται μηδενική συμμετοχή. Εκεί λογικά δεν μπορούν να σου ζητήσουν επιπλέον χρήματα. Αλλά για τις υπόλοιπες περιοχές αναφέρει μικρή συμμετοχή χωρίς να γράφει πόσο.

Last edited:

maria91

Member
Πήρα πριν καμιά βδομάδα μερικά τηλέφωνα Ρόδο και μου είπαν να πάρω από το νέο έτος για Πάσχα και κάποιοι από φθινόπωρο, αλλά όχι τώρα.
Τους ζητάω ξεκάθαρα καλύτερη τιμή ανά βραδιά ή μηδενικη συμμετοχή και να δηλώσουν διαμονή 10 ημερών για να μείνω 7 πχ? Έχω ακούσει ότι το συνεννοείται κόσμος με τους ξενοδόχους αλλά πώς το λέω? Το ρωτάω κάπως συγκεκριμένα? Μπορεί να μου πουν ότι δεν γίνεται? Ευχαριστώ
Στο λεω εγω δε θα σε εξυπηρετησει κανεις μειωνοντας τις διαμονες σου...εχει παρει το αγορι μου 2 χρονιες επιταγη κοιν.τουρισμου,εχουμε παει μια στην Κω και μια στην Σαμο εξαργυρωνοντας 10 ημερες και μειναμε τσαμπα και οι 2 για 5 ημερες..ολα αυτα στο μακρυνο 2017...λοιπον περσυ πηρα εγω επιταγη κοιν.τουρισμου...πηρα Χιο,Μυτιληνη,Ευβοια και γενικα σ ολα τα νησια που εχουν τη τσαμπα διαμονη για 10 μερες και ζηταγα ακριβως οτι ειχα κανει τη τελευταια φορα δηλαδη να φανε ολη την επιταγη για 10 μερες,να πληρωσω τον αναλογο τουριστικο φορο και να μεινουμε για 5 μερες 2 ατομα...ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ μου ειπαν ΟΧΙ!!γιατι φοβουνται ταχα μου τον ελεγχο απο τη Δυπα!!!κοινως τα λεφτα που παιρνουν απο την Δυπα ειναι πολυ λιγα και τα παιρνουν κ καθυστερημενα οποτε δε τους απασχολει να σε εξυπηρετησουν..
Α κ ολα αυτα για Ιουνη μηνα,δε ζηταω καν για Ιουλη η Αυγουστο...
Οποτε βρειτε ενα καταλυμα που θα σας φανε και τις 2 επιταγες,πληρωστε την συμμετοχη και απολαυστε τις διακοπες σας...

babouridis

Member
Τα ερωτήματα μου είναι 2:
1) αν εγώ ζητήσω να μείνουμε 7 ημέρες και όχι τις 10, γιατί μπορεί να μην έχω τα χρήματα για έξοδα συνολικά 10 ημερών μπορεί να μου αρνηθούν? Λογικά δεν έχουν τέτοιο.δικσοωμα.. Γιατι σε τριήμερα Καθαράς Δευτέρας (χωρίς κοινωνικό τουρισμό) μου έχουν πει πολλές φορές ελάχιστο 3 βράδια ενώ εγώ θέλω 2.
2) γενικά ενώ μπορεί να έχουν διαθεσιμότητα υπάρχει περίπτωση να μου πουν ότι και καλά δεν έχουν. Ειδικά αν έχουν μεγάλη ζήτηση χωρίς το πρόγραμμα.

Sam-chal

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Τα ερωτήματα μου είναι 2:
1) αν εγώ ζητήσω να μείνουμε 7 ημέρες και όχι τις 10, γιατί μπορεί να μην έχω τα χρήματα για έξοδα συνολικά 10 ημερών μπορεί να μου αρνηθούν? Λογικά δεν έχουν τέτοιο.δικσοωμα.. Γιατι σε τριήμερα Καθαράς Δευτέρας (χωρίς κοινωνικό τουρισμό) μου έχουν πει πολλές φορές ελάχιστο 3 βράδια ενώ εγώ θέλω 2.
2) γενικά ενώ μπορεί να έχουν διαθεσιμότητα υπάρχει περίπτωση να μου πουν ότι και καλά δεν έχουν. Ειδικά αν έχουν μεγάλη ζήτηση χωρίς το πρόγραμμα.
1. Αυτό είναι καθαρά θέμα πολιτικής και χαλαρής αντιμετώπισης κάθε ξενοδοχείου.
2. Το μαγαζί είναι δικό τους οπότε αυτοί αποφασίζουν.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.171
Μέλη
40.165
Νεότερο μέλος
calpomenfia1978

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom