Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

maria91

Member
Αυτό ήθελα να γλυτώσω.

Δεν μου έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο. Σχετικά είναι όλα.
Εμας παλι 2 φορες πηγαμε με κουπονι αναβαθμισης και 1 με μπιζνες εισιτηριο κ τις 3 φορες περιμεναμε ΠΑΡΑ πολυ ωρα στο security γιατι δε γινεται να εχεις για fast track ΜΟΝΟ 2 ιμαντες και οχι παραπανω οπως γινεται σε αλλες χωρες...βεβαια στο ελ.βενιζελος παντα τα μισα ανοιγουν κ οταν εχει απειρο κοσμο οποτε τι να λεμε...
Παντως τηλεφωνικα εμας μας το εκαναν τσακ μπαμ δε νομιζω να πεσεις σε ασχετη επι του θεματος

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra
Για πτηση με ΙΤΑ παίρνουμε μίλια ή ακόμη τίποτε;

exploring

Member
21 από 32 πτήσεις και 14,400 μίλια από τα 72,000.
Τις πτήσεις θα τις έχω σύντομα, τα μίλια όχι. Ίσως μέχρι τις επόμενε γιορτές.
Εξαιρετικά δύσκολη η πλατινουμ.

exploring

Member
Για το miles and bonus μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα οχι παντως
Δε δοκιμασα στο miles and more λογω ενταξης στο lufthansa group
To miles&more συλλέγει και εξαργυρώνει στην ΙΤΑ.
Πριν λίγος μήνες μάλιστα είχε και status match η LH με δωρεάν αναβάθμιση σε Σενατορ για όσους ήταν πριμιουμ και πάνω στο βολαρε της ΙΤΑ.
https://www.miles-and-more.com/row/en/program/partners/ita-airways.html

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Ισχύει ότι σε πτήση που έχω κλείσει με μίλια ΔΕΝ μπορώ να εξαργυρώσω μίλια για να προσθέσω Fast Track;

Έτσι μου είπε στο τηλ η κοπέλα.

pan82

Member
Ισχύει ότι σε πτήση που έχω κλείσει με μίλια ΔΕΝ μπορώ να εξαργυρώσω μίλια για να προσθέσω Fast Track;

Έτσι μου είπε στο τηλ η κοπέλα.
όντως ισχύει δε μπορείς δε βγαζει την επιλογή με μίλια αλλά τι τους ρωτάς στο τηλέφωνο μπαίνεις μέσα από τη κράτηση σου και το ελέγχεις μόνος σου. Γιατί και κουπόνια εξτρα σου λένε ότι δεν μπορείς να προσθέσεις αλλά μια χαρά τα περνάς μέσα από τη κράτηση σου.

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
όντως ισχύει δε μπορείς δε βγαζει την επιλογή με μίλια αλλά τι τους ρωτάς στο τηλέφωνο μπαίνεις μέσα από τη κράτηση σου και το ελέγχεις μόνος σου. Γιατί και κουπόνια εξτρα σου λένε ότι δεν μπορείς να προσθέσεις αλλά μια χαρά τα περνάς μέσα από τη κράτηση σου.
Δεν τους ρώτησα. Μου είπαν από το Chat στο Facebook να πάρω να το κάνω τηλεφωνικά εφόσον δεν μου βγάζει την επιλογή.

dimtze

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φιλιππίνες
Ταξίδι-Όνειρο
Patagonia !!!
Καλησπέρα σχετικά με την ανακοίνωση της Aegean :

όσοι επιβάτες έχουν εισιτήριο από/προς το Ριάντ, το Ερμπίλ, τη Βαγδάτη, τη Βηρυτό, το Τελ Αβίβ και το Ντουμπάι για πτήσεις από 29 Μαρτίου 2026 έως 20 Απριλίου 2026, εάν το επιθυμούν υπάρχει η δυνατότητα:
  • να προβούν σε αλλαγή των εισιτηρίων τους χωρίς κόστος επανέκδοσης και διαφορά ναύλου με νέα ημερομηνία ταξιδιού έως και 31/05/2026 καλώντας στο (+30) 210 6261000.
  • να αιτηθούν credit voucher μέσω του τηλεφωνικού κέντρου (+30) 210 6261000.

έχω 2 εισιτήρια για την συγκεκριμένη περίοδο στο Ριάντ και στην προσπάθεια να πάρω το βάουτσερ μου λένε πως πρέπει να κρατήσουν την προμήθεια αλλαγής εισιτηρίου.
Το εισιτήριο ήταν με μίλια.
Να δοκιμάσω και σε άλλο υπάλληλο η αυτή είναι η κατάσταση?
Θα μπορούσα να ζητήσω και η αλλαγή λόγω προορισμού στις συγκεκριμένες ημερομηνίες?

pan82

Member
έχω 2 εισιτήρια για την συγκεκριμένη περίοδο στο Ριάντ και στην προσπάθεια να πάρω το βάουτσερ μου λένε πως πρέπει να κρατήσουν την προμήθεια αλλαγής εισιτηρίου.
Θα μπορούσα να ζητήσω και η αλλαγή λόγω προορισμού στις συγκεκριμένες ημερομηνίες?
Μα αν είναι με μίλια δε μπορείς να πάρεις voucher αφορά κανονικά εισιτήρια. Στα μίλια αλλάζεις free τα εισιτήρια online η τηλεφωνικά με τη προμήθεια που εννοούν τα 23€ απλά τα ακυρώνεις και παίρνεις πίσω ολα τα μίλια σου και όλους τους φόρους που έχεις πληρώσει (-23€ της προμήθειας)

Leftris B

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Καλησπέρα σχετικά με την ανακοίνωση της Aegean :

όσοι επιβάτες έχουν εισιτήριο από/προς το Ριάντ, το Ερμπίλ, τη Βαγδάτη, τη Βηρυτό, το Τελ Αβίβ και το Ντουμπάι για πτήσεις από 29 Μαρτίου 2026 έως 20 Απριλίου 2026, εάν το επιθυμούν υπάρχει η δυνατότητα:
  • να προβούν σε αλλαγή των εισιτηρίων τους χωρίς κόστος επανέκδοσης και διαφορά ναύλου με νέα ημερομηνία ταξιδιού έως και 31/05/2026 καλώντας στο (+30) 210 6261000.
  • να αιτηθούν credit voucher μέσω του τηλεφωνικού κέντρου (+30) 210 6261000.

συγνωμη οι πτησεις θα γινουν?

dimtze

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φιλιππίνες
Ταξίδι-Όνειρο
Patagonia !!!
συγνωμη οι πτησεις θα γινουν?
Μετά από επικοινωνία ακόμη και οι ίδιοι μου πρότειναν να περιμένω λίγες μέρες…
Ίσως ακυρωθούν και πάρω στο ακέραιο τα χρήματα των φόρων πίσω

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.069
Μέλη
40.086
Νεότερο μέλος
Chryssalujo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα