- Ταξίδι-Όνειρο
- Και πού δεν θέλω;
Αν είναι με μίλια περίμενε να ακυρώσουν οι ίδιοι ή μετάφερέ τα για μεταγενέστερη ημερομηνία δωρεάν
Θελω να παρω μια πτηση με εξαργυρωση μιλιων και μετα να προσθεσω κουπονι απο βαθμιδα fast track,οντως γινεται??όντως ισχύει δε μπορείς δε βγαζει την επιλογή με μίλια αλλά τι τους ρωτάς στο τηλέφωνο μπαίνεις μέσα από τη κράτηση σου και το ελέγχεις μόνος σου. Γιατί και κουπόνια εξτρα σου λένε ότι δεν μπορείς να προσθέσεις αλλά μια χαρά τα περνάς μέσα από τη κράτηση σου.
Ναι, γίνεται. Το έχω κάνει.Θελω να παρω μια πτηση με εξαργυρωση μιλιων και μετα να προσθεσω κουπονι απο βαθμιδα fast track,οντως γινεται??
1. Ναι εννοείται.Καλημέρα! Νέα στο σπορ συγκέντρωσης μιλίων, θα ήθελα να σας ρωτήσω:
- σε πτήσεις με Star Alliance (Lufthansa συγκεκριμένα) συμφέρει να δηλώνουμε το miles + bonus λογαριασμό μας?
- Μπαίνουν τα ίδια μίλια που θα έμπαιναν στην εκάστοτε εταιρεία?
- Αν όχι, που μπορώ να βρίσκω την αναλογία της μετατροπής?
Σ'ευχαριστώ πολύ!1. Ναι εννοείται.
2 & 3. Αυτό το σάιτ είναι πολύ καλό για αυτό που ρωτάς. owenrudge.net - Utility Base - Star Alliance Mileage Earnings Calculator
Δεν είναι πάντα ακριβές, αλλά είναι πολύ κοντά στη πραγματικότητα.
Και εδώ μπορείς να βλέπεις και να συγκρίνεις ανα εταιρεία στην Star Alliance ποια κατηγορία ναύλου δίνει μίλια στην Aegean. https://el.aegeanair.com/milesandbonus/partners/?category=airline
Μπορεί και καθόλου, σε περίπτωση που πρόκειται για ναύλο προσφοράς με άλλη εταιρεία Star Alliance συνήθως δε παίρνεις κάτι. Να κοιτάς τον τύπο του ναύλου (το γράμμα που αναφέρει την κατηγορία του) και να το ψάχνεις εκ των προτέρων για σιγουριά.- Μπαίνουν τα ίδια μίλια που θα έμπαιναν στην εκάστοτε εταιρεία?
Σε αυτή την περίπτωση είναι καλύτερα να αφήσω να τρέχει το πρόγραμμα της Lufthansa (στην περίπτωσή μου)? έχει νόημα να το γυρίσω σε Miles+Bonus? Aν θυμάμαι καλά ο ναύλος μου είναι Κ άρα συμφωνα με το link που μου έστειλε το μέλος @orestcrete δεν παίρνω κάτιΜπορεί και καθόλου, σε περίπτωση που πρόκειται για ναύλο προσφοράς με άλλη εταιρεία Star Alliance συνήθως δε παίρνεις κάτι. Να κοιτάς τον τύπο του ναύλου (το γράμμα που αναφέρει την κατηγορία του) και να το ψάχνεις εκ των προτέρων για σιγουριά.
Αν έχεις λογαριασμό στο Miles & More της Lufthansa βάζεις αυτόν αλλά τα μίλια που θα κερδίσεις απο μία πτήση δεν θα έχουν κάποιο όφελος απο μόνα τους. Στο πρόγραμμα Miles & More τα μίλια λήγουν σε τρία έτη. Το να συμετέχεις σε πολλά και διαφορετικά προγράμματα, ακόμα και όταν είναι της ίδια συμμαχίας οι αεροπορικές, δεν σου προσφέρει κάτι αν δεν κάνεις πολλές πτήσεις με τη κάθε μία αεροπορική και δεν χρησιμοποιείς τις πιστωτικές τους.Σε αυτή την περίπτωση είναι καλύτερα να αφήσω να τρέχει το πρόγραμμα της Lufthansa (στην περίπτωσή μου)?
Ναι το φαντάστηκα αυτό. Σκέφτηκα ότι αν δεν κερδίζω κάτι από aegean ας μείνουν τα μίλια στη LH. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα κάτσει στην επόμενη πτήση. Έχω αγοράσει εισιτήρια από Turkish για Ισπανία σε πολύ χαμηλή τιμή έτσι γιαυτό ρωτάω. Εννοείται ότι αν βλέπετε κάτι λαθος στον υπολογισμό μου μου το λέτε. Και σας ευχαριστώ όλους.Αν έχεις λογαριασμό στο Miles & More της Lufthansa βάζεις αυτόν αλλά τα μίλια που θα κερδίσεις απο μία πτήση δεν θα έχουν κάποιο όφελος απο μόνα τους. Στο πρόγραμμα Miles & More τα μίλια λήγουν σε τρία έτη. Το να συμετέχεις σε πολλά και διαφορετικά προγράμματα, ακόμα και όταν είναι της ίδια συμμαχίας οι αεροπορικές, δεν σου προσφέρει κάτι αν δεν κάνεις πολλές πτήσεις με τη κάθε μία αεροπορική και δεν χρησιμοποιείς τις πιστωτικές τους.
Και πολύ καλά κάνεις. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος στη σκέψη σου. Και εγώ το κάνω αυτό, όταν δεν έχω όφελος στο Miles & Bonus που είναι το βασικό πρόγραμμα που χρησιμοποιώ και είναι συμφέρον για εμένα. Αν πάλι είσαι συχνή ταξιδιώτισσα σε διάστημα τριών ετών ίσως καταφέρεις να μαζέψεις κάποια μίλια για να τα εξαργυρώσεις.Ναι το φαντάστηκα αυτό. Σκέφτηκα ότι αν δεν κερδίζω κάτι από aegean ας μείνουν τα μίλια στη LH. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα κάτσει στην επόμενη πτήση. Έχω αγοράσει εισιτήρια από Turkish για Ισπανία σε πολύ χαμηλή τιμή έτσι γιαυτό ρωτάω. Εννοείται ότι αν βλέπετε κάτι λαθος στον υπολογισμό μου μου το λέτε. Και σας ευχαριστώ όλους.
Αν δε παίρνεις κάτι το αφήνεις για το λογαριασμό της Lufthansa.Σε αυτή την περίπτωση είναι καλύτερα να αφήσω να τρέχει το πρόγραμμα της Lufthansa (στην περίπτωσή μου)? έχει νόημα να το γυρίσω σε Miles+Bonus? Aν θυμάμαι καλά ο ναύλος μου είναι Κ άρα συμφωνα με το link που μου έστειλε το μέλος @orestcrete δεν παίρνω κάτι